• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

bugünkü testim de bu işaretli olanda ilişki oldu yarın doktora gidecem yumurta takibi için acaba bu gece ilişki olsun mu yoksa sprem kalitesi için bekleyelimmi .....acaba 2. yumurta mı bu klomen kullanıyorum ya
Heh tamda ben ymrt takibi isini soruyodum :) fotograf eklememissin ama yakinsa catlamasi bence iliski olmasin cnm. spermlerde biraz sorun vardi yanlis hatirlamiyosam

Kizlar ben yumurta takibi yaptirmak istiyorum bu ay. Nasil oluyo.10. Gun gitsem mesela. (Gecen ay cagirmisti gitmemistimde) yani 10..gune kadar calismamis mi olcaZ. Iliskiyi dr mu solicek.. biz zaten calisiyoruz.o gunlerde. Farkli.bisey ollmicaksa gitmekte yarar var mi ?
sanırım canım çünkü adetin 3. günü klomene başladım 5 gün de klomen sürdü aradım doktoru dediki klomen bitince 5 gün sonra gel yumurtaya bakalım buda 13. güne denk geliyo eğer doktor gel demişse git

Heh tamda ben ymrt takibi isini soruyodum :) fotograf eklememissin ama yakinsa catlamasi bence iliski olmasin cnm. spermlerde biraz sorun vardi yanlis hatirlamiyosam
evet canım sprem hareketsizliği var eşimde bence gereksiz bir tedaviydi beni fazlaca yumurtlatmak ama doktor söyleyincede yapmadan olmuyo rahat etmiyo iinsanın içi yumurta ne kadar olursa olsun dölleyecek hızlı bi sperm olmayınca ne işe yarar boşuna ilaç kulllanıyorum

sanırım canım çünkü adetin 3. günü klomene başladım 5 gün de klomen sürdü aradım doktoru dediki klomen bitince 5 gün sonra gel yumurtaya bakalım buda 13. güne denk geliyo eğer doktor gel demişse git
Benim stres yaptigimi gorunce istersen gel demisti gitmemistm 1 ay daha deneyeym diye :) denedim.olmadi malum. Bugun Oldum adet. Benim sormak istedigimde o gecen ay 11 gece ya da 12 sabah catladi. simdi ben 10 gunu gidiceksem iliski ne zaman olsun. Dr mu solicek gittikten snra. ?

Benim stres yaptigimi gorunce istersen gel demisti gitmemistm 1 ay daha deneyeym diye :) denedim.olmadi malum. Bugun Oldum adet. Benim sormak istedigimde o gecen ay 11 gece ya da 12 sabah catladi. simdi ben 10 gunu gidiceksem iliski ne zaman olsun. Dr mu solicek gittikten snra. ?
yumurtanın boyutuna bakıp ilişki takvimi önerecek diye biliyorum ama ayrıntı olarak yarın gittikten sonra yazarım sana

Benimki de gecikecek gibi. 2gun vr ama hal belirti yok.hatta iyice otomatige baglamisim korunmus olmmiza ragmen acaba hmilemiyim diyorum :D

Benim hep erken oluyo ymrtlamaya gore hesap ediyorum. 12. Ya da 13. Gun adet oluyorum. Acaba o dami anormal :) anlamadim yahuu.
Canim adetin geciktiyse eger hamile de olmazsanda belki rahim kendini tamizliyo.bu iyi bisi
Benim hep erken oluyo ymrtlamaya gore hesap ediyorum. 12. Ya da 13. Gun adet oluyorum. Acaba o dami anormal :) anlamadim yahuu.
ya seninde adet olacak gibi mi.gidiyorum bakiyorum yok bisi ama kasiklar hareketli benim

Canim adetin geciktiyse eger hamile de olmazsanda belki rahim kendini tamizliyo.bu iyi bisi

ya seninde adet olacak gibi mi.gidiyorum bakiyorum yok bisi ama kasiklar hareketli benim
Canim ben bu sabah adet oldum. . Benim genel olarak habersiz gelir agrim olmuyo cok minik oluyo onuda anlamiyorum bile..:( olduktan sonra agrim oluyo. Sabahtan beri yatiyorum mesela karnim belim agriyo. Ama onceden haber vrrmez sevimsiz sey :D

Canim ben bu sabah adet oldum. . Benim genel olarak habersiz gelir agrim olmuyo cok minik oluyo onuda anlamiyorum bile..:KK43: olduktan sonra agrim oluyo. Sabahtan beri yatiyorum mesela karnim belim agriyo. Ama onceden haber vrrmez sevimsiz sey :KK70:
Himm benimde ayni senin gibidir.ama kac gundur gelecekgibi agrivar.ama kendisi yok

Back