Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canm merhaba ya kafama takldi bse sormak istiyorum sen surekli testlerle kontrol etmistin son zamanlardaki oculasyon testin nasldi yani hcg pozitiften hemen onceki gun dediklerin
Canım tam koyulaşır gibiyken 25.gün silikleşti moralim bozuldu. Sonra 27. gün öğlen hem gebelik hem de ov. pozitif çıktı. Demek ki o 2 gün ne olduysa olmuş

Kızlar bugun ilk defa ovu test yaptım C çok net T biraz silik ne bu yani bu arada regl 15. Gunu bugun

Eklentiler

• WP_20150416_002.jpg
    78,9 KB · Görüntüleme: 56
Canım tam koyulaşır gibiyken 25.gün silikleşti moralim bozuldu. Sonra 27. gün öğlen hem gebelik hem de ov. pozitif çıktı. Demek ki o 2 gün ne olduysa olmuş
Hm bi arkadasla konusuoduk da kafam karsti bi sorayim dedim canm sagol..malum benimki bayagi bi tuhafliklarla doluydu..buarada hafif bi kan lekesi gordum afedersnz camasrmda korkmaya basladm cok olursa hemen gel demisti doktorum

Hm bi arkadasla konusuoduk da kafam karsti bi sorayim dedim canm sagol..malum benimki bayagi bi tuhafliklarla doluydu..buarada hafif ubi kan lekesi gordum afedersnz camasrmda korkmaya basladm cok olursa hemen gel demisti doktorum
canim cok panik yapma doktora git benim kizimda kanamaliydi dusuk tehlikesi wardi pedi dolduracak kadar degilse insaAllah endiselenme demisti dotorum ayaklarimi dikip hep.dinlenmistim ilk 3 ay cok onemli bide progestan diye bi hap atiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…