• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kizlar testlerimi attim. Dün ve ondan önceki gün pozitifti bugün negatif olmuş . sizcede bugün yumurtlama günüm mu. Dun calisma olmuştu bugünde olacak :KK71:yorum yaparmisiniz. IMG_20150416_182313.jpg

blueflower blueflower takvimi nerden yapiyoduk cnmm
Kişisel bilgilerin içinde hamilelik takvimi var. Beklenen doğum tarihini yazıp kaydet diyorsun canım.
Ay canım gitm destek ol bize bizde hamile kalalım sonra taşınırız başka gruba :KK19:
Gidermiyim, siz de hamiş olun inş. buradan da devam ederiz yazışmaya ;)
26 gün de oluyorum.peki yumurtlama geçmiş olabilir mi bugun 15. Gün çünkü
Hımm o zaman 12-13. günler yumurtlaman olmuş olabilir. Gün aşırı çalıştıysanız çok dert etme denk gelmiştir muhtemelen
Hm bi arkadasla konusuoduk da kafam karsti bi sorayim dedim canm sagol..malum benimki bayagi bi tuhafliklarla doluydu..buarada hafif bi kan lekesi gordum afedersnz camasrmda korkmaya basladm cok olursa hemen gel demisti doktorum :KK43: :cry:
Canım progestan kullanıyormuydun peki ? drunu ara ihmal etme sakın. Ayakların yüksekte olsun. Alabiliyorsan 1-2 hafta rapor al hatta.
Kizlar testlerimi attim. Dün ve ondan önceki gün pozitifti bugün negatif olmuş . sizcede bugün yumurtlama günüm mu. Dun calisma olmuştu bugünde olacak :KK71:yorum yaparmisiniz. Eki Görüntüle 1496527
Bugün de olsun, sanki bugün çatlamış gibi canım :KK76:

Kızlar benim yumurtlama dün oldu ya yani şimdi ben 14 gün sonramı adet olmam gerekiyo inşAllah olmamda yanii
ay ben de bunu merak ediyorum benim gecen ay 17 de buay 19 da yumurtladim edaninki de bu ay iki gun gec yumurtlama olmustu galiba aca bu ay normal zamandami adet oldu yoksa geciktimi

Kizlarrrrr kurlerle geliyorum sizeeee
1-sogan kuru icinizi rahmi temizliyo
2-bal tarcin corek otu(bunu erkekler icin spermler icin de kullanilabiliyomus
3-inciri bir gece zeytinyaginda beklet sabah ye( bu da erkekler icin de sperm sayisi ve kalitesi icin de kullaniliyomus
4- ananas suyu yumurtanin rahme tutunmasini kolaylastiriyomus marketlerde satilan ananas meyve sulari da olabiliyomus

Günaydınnnn, hayrılı cumalar kızlar :KK68::KK68:
Rabbim en kısa sürede sizin de göbüşlerinize melekler koysun ( aminnnnnnnnnn )
Günaydın kızlarr rabbim inşAllah bu ay hepimize bebişler verir

Yaaa canlarimmm benimm:KK36:
Günaydın herkeseeee hepimizin Duası ayni inşallah Rabbim duyar sesimizi tez zamanda kavuşturur bebislerimize bizi :KK51:

Back