- 20 Şubat 2013
- 717
- 324
- 123
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #3.641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kişisel bilgilerin içinde hamilelik takvimi var. Beklenen doğum tarihini yazıp kaydet diyorsun canım.blueflower takvimi nerden yapiyoduk cnmm
Gidermiyim, siz de hamiş olun inş. buradan da devam ederiz yazışmayaAy canım gitm destek ol bize bizde hamile kalalım sonra taşınırız başka gruba
Hımm o zaman 12-13. günler yumurtlaman olmuş olabilir. Gün aşırı çalıştıysanız çok dert etme denk gelmiştir muhtemelen26 gün de oluyorum.peki yumurtlama geçmiş olabilir mi bugun 15. Gün çünkü
Canım progestan kullanıyormuydun peki ? drunu ara ihmal etme sakın. Ayakların yüksekte olsun. Alabiliyorsan 1-2 hafta rapor al hatta.Hm bi arkadasla konusuoduk da kafam karsti bi sorayim dedim canm sagol..malum benimki bayagi bi tuhafliklarla doluydu..buarada hafif bi kan lekesi gordum afedersnz camasrmda korkmaya basladm cok olursa hemen gel demisti doktorum
Bugün de olsun, sanki bugün çatlamış gibi canımKizlar testlerimi attim. Dün ve ondan önceki gün pozitifti bugün negatif olmuş . sizcede bugün yumurtlama günüm mu. Dun calisma olmuştu bugünde olacak yorum yaparmisiniz. Eki Görüntüle 1496527
Olmuş olmuş maşallah Darısı burdaki bütün arkadaşlarımızın başınaAyyh olmus Sukur
@prensinin prensesi istegimi niye kabul etmiyosun:) gordunmu kizimi:) Allah senin de gonlune gore wersin
Canım tebrik ederimmmm çok sevindim senin adınaaa inşallah aynı mutluluğu biz de bu ay yaşarızKizlar kan testi yaptirdim sonuc 71,6 cikti deger dusuk degil di mii :)
Canım tebrik ederimmmm çok sevindim senin adınaaa inşallah aynı mutluluğu biz de bu ay yaşarız
Güzel annemiz nolur bizi bırakma sana soracağımız şeyler var daha :))Kızlar aralık anneleri grubundan çok buradayım yaaa, ben hepinizi çoook sevdimmmm
himm simdi gordum canim sagol canim yo yo olana kadar 9 ay gececek daha iyidir iki cocuk arka arkaya :) senin de eline bebek cok yakismis Rabbim tez zamanda kucagini doldurur ins:)Kabul ettim canım :) maşallah cok tatlı daha küçük ama :)
Bırakmam kiiiGüzel annemiz nolur bizi bırakma sana soracağımız şeyler var daha :))
Eltimin bebeği :) inşallah canım :)himm simdi gordum canim sagol canim yo yo olana kadar 9 ay gececek daha iyidir iki cocuk arka arkaya :) senin de eline bebek cok yakismis Rabbim tez zamanda kucagini doldurur ins:)
ay ben de bunu merak ediyorum benim gecen ay 17 de buay 19 da yumurtladim edaninki de bu ay iki gun gec yumurtlama olmustu galiba aca bu ay normal zamandami adet oldu yoksa geciktimiKızlar benim yumurtlama dün oldu ya yani şimdi ben 14 gün sonramı adet olmam gerekiyo inşAllah olmamda yanii
Günaydınnnn, hayrılı cumalar kızlar
Rabbim en kısa sürede sizin de göbüşlerinize melekler koysun ( aminnnnnnnnnn )
Günaydın kızlarr rabbim inşAllah bu ay hepimize bebişler verir
Aminnn canım inşAllahYaaa canlarimmm benimm
Günaydın herkeseeee hepimizin Duası ayni inşallah Rabbim duyar sesimizi tez zamanda kavuşturur bebislerimize bizi