- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #3.621
Kızlar ya bende hamile olmak boyle Değerler görmek çift kırmızı cizgi görmek mutluluktan havalara uçmak istiyorummmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldı az göreceksin inşKızlar ya bende hamile olmak boyle Değerler görmek çift kırmızı cizgi görmek mutluluktan havalara uçmak istiyorummmmmmmmmmm
Inşallahhhhh. Allah'ımmmmmAz kaldı az göreceksin inş
Canm merhaba ya kafama takldi bse sormak istiyorum sen surekli testlerle kontrol etmistin son zamanlardaki ovulasyon testin nasldi yani hcg pozitiften hemen onceki gun denediklerinAz kaldı az göreceksin inş
Canm merhaba ya kafama takldi bse sormak istiyorum sen surekli testlerle kontrol etmistin son zamanlardaki ovulasyon testin nasldi yani hcg pozitiften hemen onceki gun denediklerin
Canım tam koyulaşır gibiyken 25.gün silikleşti moralim bozuldu. Sonra 27. gün öğlen hem gebelik hem de ov. pozitif çıktı. Demek ki o 2 gün ne olduysa olmuşCanm merhaba ya kafama takldi bse sormak istiyorum sen surekli testlerle kontrol etmistin son zamanlardaki oculasyon testin nasldi yani hcg pozitiften hemen onceki gun dediklerin
Ayyy caniiiiimmmmmm Tebrikler hamilesiiiiinnnnn Tahminin bak doğru çıktı Eger bat gunundeysen normal bu değer iki güne bir iki katına çıkması lazım Darısı bizim başımıza
Yaaaa süper daha günün bile gelmemişti değer gayet iyi :) maşallah canım yaa
Kızlar ya bende hamile olmak boyle Değerler görmek çift kırmızı cizgi görmek mutluluktan havalara uçmak istiyorummmmmmmmmmm
Daha var canım yumurtlamana, adet siklusun kaç gün peki ?Kızlar bugun ilk defa ovu test yaptım C çok net T biraz silik ne bu yani bu arada regl 15. Gunu bugun
Onun bu ay tutacak bence Daha günü var.Mayista olur cnm inS.
Onun bu ay tutacak bence Daha günü var.
Kızlar aralık anneleri grubundan çok buradayım yaaa, ben hepinizi çoook sevdimmmm
26 gün de oluyorum.peki yumurtlama geçmiş olabilir mi bugun 15. Gün çünküDaha var canım yumurtlamana, adet siklusun kaç gün peki ?
Hm bi arkadasla konusuoduk da kafam karsti bi sorayim dedim canm sagol..malum benimki bayagi bi tuhafliklarla doluydu..buarada hafif bi kan lekesi gordum afedersnz camasrmda korkmaya basladm cok olursa hemen gel demisti doktorumCanım tam koyulaşır gibiyken 25.gün silikleşti moralim bozuldu. Sonra 27. gün öğlen hem gebelik hem de ov. pozitif çıktı. Demek ki o 2 gün ne olduysa olmuş
canim cok panik yapma doktora git benim kizimda kanamaliydi dusuk tehlikesi wardi pedi dolduracak kadar degilse insaAllah endiselenme demisti dotorum ayaklarimi dikip hep.dinlenmistim ilk 3 ay cok onemli bide progestan diye bi hap atiyodumHm bi arkadasla konusuoduk da kafam karsti bi sorayim dedim canm sagol..malum benimki bayagi bi tuhafliklarla doluydu..buarada hafif ubi kan lekesi gordum afedersnz camasrmda korkmaya basladm cok olursa hemen gel demisti doktorum