Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Adetin bugun bitiyosa aksami yada yarini bos gecme cnm bazen adet bitimidr yumurtlama oluyo diye biliyorum ben cunku gecen sene yasadigim dis gebelikte sadece tek iliski olmustu o da adet bitmiydi yine ama o saglikli degildi

Kizlaar biliyosunuz batim 19 niSan biraz once normal gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik bi sekilde cikti
Oleeeeyyyyy
Hayirli olsun kivircik1907 . Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ben basaramadim bu ay.
Canım benim hepimiz yaşadık bu süreci, sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma. İnanıyorum bu ay hamile kalacaksın
Bende olcam sanırım adet cenemde sıvılce cıktı

Bende de çıktı ne olacak şimdi, bugün bat günüm hem de
Kizlaar testeki silik cizgi yaniltici olabilir mi aceeeba cok silik ama goruyorum gerci batada var daha pazar gunu
Yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap canım, sonra dooğru kan vermeye Mutlaka haber ver bize

Bugün sağlık ocağına gittim kızlar kan vermeye yarın 3 ten sonra çıkacakmış sonuçlar. 2 gün önce özelde 47,79 du. İnşallah değerim artıyordur dua edin bana. Benim hep aklımdasınız, bu ay hepinizden umutluyum ona göre

Adetin bugun bitiyosa aksami yada yarini bos gecme cnm bazen adet bitimidr yumurtlama oluyo diye biliyorum ben cunku gecen sene yasadigim dis gebelikte sadece tek iliski olmustu o da adet bitmiydi yine ama o saglikli degildi
bugun esım teste gıdıcek. yarına pek bısey kalmaz ama :) hafta sonu olur buyuk ıhtımal calısmalara baslarız tekrar . Allahın ıznıyle

anladım canım. sayıdan cok nıyet onemli sen resmını koysana ya goruruz bız .
Cnm resimde cok net degil normalde bengoruyorum ama atiim yinede

Tmm bende bugun veriim diyodum

aynen canım zamanı gelınce ınsallah bızlerde hamile olucazz :)
bizde su testlerı yaptıralım kafam rahat olsun bırazda hıc olmassaa

sen ne zaman gıdıceksın canım. sonucların ne zman cıkacak yani.
2 gün önce 47,79 çıktı kan sonucu. Bugün yine verdim kan yarın 3'ten sonra çıkacak. Haftaya ya da ondan sonraki hafta kandın doğum dr una gideceğim canım.
Darısı sizlere

2 gün önce 47,79 çıktı kan sonucu. Bugün yine verdim kan yarın 3'ten sonra çıkacak. Haftaya ya da ondan sonraki hafta kandın doğum dr una gideceğim canım.
Darısı sizlere
amiiin canım inşallah. hadı bakalım duzgun ılerlıyordur umarım . yazarsın yınede sonucunu. sizinle mutlu oluyoruz işte

amiiin canım inşallah. hadı bakalım duzgun ılerlıyordur umarım . yazarsın yınede sonucunu. sizinle mutlu oluyoruz işte
Edoooşşş nasıl ısındıık burada hepimiz birbirimize. İnanın o kadar içten dua ediyorum ki size. En yakın zamanda güzel haberlerinizi alalım inş. ( Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…