- 27 Ağustos 2014
- 246
- 201
- 103
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.521
valla öle ama. guya stresım yok. sakinim ama ıcten ıce dusunuyoruz demek ki. bu ara ıslerde yogun vakıt daha cabuk gecıyor. buraya da fazla gelemedım o yuzden. gunduz yogun oluyorum . gercı daha adetım bugun bıtıyor. stresli dönem gelmedi . Hayırlısı prenses. nasıp kısmet . elımızden gelenı yapıyoruz
OleeeeyyyyyKizlaar biliyosunuz batim 19 niSan biraz once normal gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik bi sekilde cikti
Canım benim hepimiz yaşadık bu süreci, sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma. İnanıyorum bu ay hamile kalacaksınHayirli olsunkivircik1907 . Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ben basaramadim bu ay.
Bende olcam sanırım adet cenemde sıvılce cıktı
Yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap canım, sonra dooğru kan vermeyeKizlaar testeki silik cizgi yaniltici olabilir mi aceeeba cok silik ama goruyorum gerci batada var daha pazar gunu
bugun esım teste gıdıcek. yarına pek bısey kalmaz ama :) hafta sonu olur buyuk ıhtımal calısmalara baslarız tekrar . Allahın ıznıyleAdetin bugun bitiyosa aksami yada yarini bos gecme cnm bazen adet bitimidr yumurtlama oluyo diye biliyorum ben cunku gecen sene yasadigim dis gebelikte sadece tek iliski olmustu o da adet bitmiydi yine ama o saglikli degildi
valla öle ama. guya stresım yok. sakinim ama ıcten ıce dusunuyoruz demek ki. bu ara ıslerde yogun vakıt daha cabuk gecıyor. buraya da fazla gelemedım o yuzden. gunduz yogun oluyorum . gercı daha adetım bugun bıtıyor. stresli dönem gelmedi . Hayırlısı prenses. nasıp kısmet . elımızden gelenı yapıyoruz
Cnm resimde cok net degil normalde bengoruyorum ama atiim yinedeanladım canım. sayıdan cok nıyet onemlisen resmını koysana ya goruruz bız .
TmmOleeeeyyyyy
Canım benim hepimiz yaşadık bu süreci, sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma. İnanıyorum bu ay hamile kalacaksın
Bende de çıktı ne olacak şimdi, bugün bat günüm hem de
Yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap canım, sonra dooğru kan vermeyeMutlaka haber ver bize
bulanık ama pembe acık renke bı cızgı var gıbı
Görünüyor yahuuuuTmmbende bugun veriim diyodum
bakalım kaan 4-5 arası gıdecek. ısten erken cıkıp. yarına da bellı olur. ıns temız cıkaraynen canım zamanı gelınce ınsallah bızlerde hamile olucazz :)
bizde su testlerı yaptıralım kafam rahat olsun bırazda hıc olmassaa
sen ne zaman gıdıceksın canım. sonucların ne zman cıkacak yani.Görünüyor yahuuuu
Çıkar kanda da, öğlen fırsat bulursan yaptır canım
Kızlaaar hepinizde görelim inş. 2. çizgiyi
Gördüm gördüm
yok yok bıze de görundüOyyyhsadece ben gormuyorum demek kii kizlaar Rabbim sizlere bu duygulari yasatsin saglikli bi sekilde insaAllah mayista sizlerinde yuzu gulsun inS. :))
2 gün önce 47,79 çıktı kan sonucu. Bugün yine verdim kan yarın 3'ten sonra çıkacak. Haftaya ya da ondan sonraki hafta kandın doğum dr una gideceğim canım.sen ne zaman gıdıceksın canım. sonucların ne zman cıkacak yani.
amiiin canım inşallah. hadı bakalım duzgun ılerlıyordur umarım . yazarsın yınede sonucunu.2 gün önce 47,79 çıktı kan sonucu. Bugün yine verdim kan yarın 3'ten sonra çıkacak. Haftaya ya da ondan sonraki hafta kandın doğum dr una gideceğim canım.
Darısı sizlere
yok yok bıze de görundütekrar tekrar hayırlı olsun . du bi sarılımm
Edoooşşş nasıl ısındıık burada hepimiz birbirimize. İnanın o kadar içten dua ediyorum ki size. En yakın zamanda güzel haberlerinizi alalım inş. ( Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn )amiiin canım inşallah. hadı bakalım duzgun ılerlıyordur umarım . yazarsın yınede sonucunu.sizinle mutlu oluyoruz işte
Edoooşşş nasıl ısındıık burada hepimiz birbirimize. İnanın o kadar içten dua ediyorum ki size. En yakın zamanda güzel haberlerinizi alalım inş. ( Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?