- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.461
Olsa da ruhen ve bedenen rahatlıyacağız herhalde yoksa sonumuzu iyi görmüyorumben dun sabah yapmıstımdüşünsene hangı akılı yaptıysam 10 gun onceden nerde gorulmus cıktıgı boyle degısık bısey cıktı o da zaten
Olsa da ruhen ve bedenen rahatlıyacağız herhalde yoksa sonumuzu iyi görmüyorumben geçen ay annemin gazına geldim yap yap varsa çıkar diye diye 6 gün kala çıkanı gördüm diye birde akşam vakti yapmıştım 4 gün kala yaparız belki beraber heheheh
İyi ki benim yok :) yoksa bende yapıp dururdum geçen ay 6 hcg testi yaptımsımdı benım elımde 2 ovulasyon 6 gebelık testı var10 gun ııcınde bunları bııttırırım ben artık
Ya ben delircem deli gbi bel ve karin agrim var....sanki sokulcek gbi ama olmuyor..ve daha 4 gun var biliyosunuz...belirti midir napcagmi bilmiorm( cok uzgunum
Ben de cumaya kadar annemlerdeyim ve yanima 1 tane test aldim heheheh...tamam cuma sabah ilk idrarla yapalim test? Benim ovu 4 ya da 5 nisandi...18inde cikar diorum gerci kirmizilar gelmedikce umit kesilmez ama bu bu bel karin ve kaaik agrisi beni dusunduruo...bu ay sogan kuru yapmistim o mu söktürcek acaba erkendenKotu dusunmek yook iyi dusunelim bebis gelsin buarada benimde 4 gun var 19 niSAn cuma gunu test yapmayi dusunuyorum yarin aliiimda istersen cuma birlikte test yapaliiim
CixCix adeti diiL bebeki bekliices cuma sabah yapiicam bende ins hayirlisi bakalimBen de cumaya kadar annemlerdeyim ve yanima 1 tane test aldim heheheh...tamam cuma sabah ilk idrarla yapalim test? Benim ovu 4 ya da 5 nisandi...18inde cikar diorum gerci kirmizilar gelmedikce umit kesilmez ama bu bu bel karin ve kaaik agrisi beni dusunduruo...bu ay sogan kuru yapmistim o mu söktürcek acaba erkenden
Ilk dogumun normalmiydi sezeryan miKızlar bugünki ov. ve gebelik testlerim. Evet ov. testi gebeliği gösteriyormuş ama bata 3 kaladan sonra. Benim öncesi silikleşmişti hatırlarsanız. Erken gebelik testi normal gebeliğe göre daha silik gösterdi gebeliği sanki. Gerçi 15-20 dakikada bir tuvaletteyim. Çişi tutabilmemin imkanı yok
Haberdar edeleim birbirimizziiii..ya cuma erken mi kiiiiCixCix adeti diiL bebeki bekliices cuma sabah yapiicam bende ins hayirlisi bakalim
Benim iliski adet bitiminde oldugu icin varsa cikar diye dusunuyorym ben cuma yapiicam sen erken diyosa pazar yap istersen bakalin nolcakHaberdar edeleim birbirimizziiii..ya cuma erken mi kiiii
yok canım sezeryandı, bu da öyle olur.Ilk dogumun normalmiydi sezeryan mi
:) ay hem cok korkuyom hem cok istiyom annelik boyle bisey yaaa:)
Bende 8 10 12 14 17 19 21 ve 26 da oldu iliski...ama umudum yokBenim iliski adet bitiminde oldugu icin varsa cikar diye dusunuyorym ben cuma yapiicam sen erken diyosa pazar yap istersen bakalin nolcak
çok çalışkansın maşallahBende 8 10 12 14 17 19 21 ve 26 da oldu iliski...ama umudum yok
İnşallah rabbim hepimizin kucagını tez zamanda doldursn canm yacanlar ben de bebiş hayırlama ziyaretinden geliyorum Allah anasına babasına bağışlasın maşallah çok tatlıydı İnşallah bizim de en kısa sürede olur
teste bir kaç saat sonra tekrar bak canım Kırmızılar gelmez inşallah Cuma kan ver bakalım Ak mı kara mı belli olur o zamanaKızlar ben de ilk gecikme günümü kazasız atlattm kırmıZılar yok hala ama hep geleck gibi agrıo kasıklarım belim heran gelecl die tualete kosuyorum ya inşallah gelmez tabi ama sabahki test yine negatifti bugün ovu. Da pozitif gördükten sonra 16. Günümdü cumaya kadar gelmezse kan versem mi yoksa önümüzdeki haftayı beklesem mi ya
Ise yaradi mi acaba bimiyorumçok çalışkansın maşallahinşallah tutar bu sefer
Bakmam mi canm ya saat bası kontrol edıorm ama yok hayalet gibi falanteste bir kaç saat sonra tekrar bak canım Kırmızılar gelmez inşallah Cuma kan ver bakalım Ak mı kara mı belli olur o zamana
Canm benm de cok agrıo karnm kasıklarm 2 gündür sürekli gelecek die tetikteym ama inşallah gelmez de bebişlerimz bizimledirIse yaradi mi acaba bimiyorum( dedm ya karnim cok agrio hastalanacak gbi..sogan kirunden mi erken hasta olcam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?