- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.321
canimiz sagolsun canom kismet boyleymisAl benden de o kadar
Hayırlısı neyse o olsun canımcanimiz sagolsun canom kismet boyleymis
canim yani bu ay 15. Gun cift cizgiyi gordun 14. Gun aksam ve 16. Gun sabahi degerlendirdin baska da bu ay degerlendirmedin demi. Hadi masaAllah ya saglicakla kucagina al insaAllah :)Canlarımmm
15. günüm yumurtlama günüydü. 1 gün öncesi akşam ve ertesi gün sabah oldu çalışma.
Ben reglimin 2. gününden 12. gü
nüne kadar sabahları aç karınına bal-tarçın-çörekotu karışımını yedim
Günde 2-3 tane de kuru incir yedim.
Geçen ayki gibi çok belirtim olmadı.
Memişler aynılar hala
Ama dünden beri yarım saatte bir çişe gitmeye başladım, ondan şüphelendim asıl. Oğluma hamileyken de tek belirtim buydu açıkcası.
Öncesinde oldu canım 2-3 kere ama yumurtlamadan çok önceydicanim yani bu ay 15. Gun cift cizgiyi gordun 14. Gun aksam ve 16. Gun sabahi degerlendirdin baska da bu ay degerlendirmedin demi. Hadi masaAllah ya saglicakla kucagina al insaAllah :)
Pazar günü yumurtlamanın 10. günü negatifti canımcanımm gebelık testı dun yapmısmıydın negatıf mı cıkmıstı
Aminn canım inş.Tebrik ederim cnm Rabbim saglikli bi gebelik ve dogumla kucaginiza almayida nasip etsin batim 19 nisan insaAllah arkandan ilk gelen ben olurum
Canım çalışma olmadı mı peki hiç belki denk gelmiştirkizlar cok uzginum ovulasyon testi yaptim artik gic cizgi yok gecen silikti ya sanirim ozaman ovulasyondu ve ben kacirdim bakin artik hic yok cok uzgunum yukluyorum
Himm anladim canim cok sagol :) ayagini iyi surt arkandan teker teker gelelim insaAllah:)Öncesinde oldu canım 2-3 kere ama yumurtlamadan çok önceydi
Sakın beni yanlız bırakmayın, hepinizi bekliyorum yanımaHimm anladim canim cok sagol :) ayagini iyi surt arkandan teker teker gelelim insaAllah:)
ay ay insaAllah canim yaa:))Sakın beni yanlız bırakmayın, hepinizi bekliyorum yanıma
tebrik ederim tatlım süper bi haberrrrrKızlaaaaar kan vermeye geldim test pozitif
Ya kizlar aranizda instagram kullanan warmi ordan da takipp edelim bibirimizi :)
Ozelden at instagram ismini ben de sana atiyom face war ama hic girmiyom:)Benim var Butun sosyal Ağlar
Teşekkürler canım, inşallah en kısa sürede sizlerden de güzel haberler gelirtebrik ederim tatlım süper bi haberrrrrdarısı başımıza olsun inşaallahh
Kızlar bu ay benim testler Kafayı yedi galbaSuna bakarmisinizz bi
İnşallah benim mucizem de gerçekleşir 14 gün sonra mutlu haberler veririmSakın beni yanlız bırakmayın, hepinizi bekliyorum yanıma
İnşallah canımmm, herşeyde bir hayır vardır. Bak kararsız kalmıştın o kadar belki sürpriz yapar bebişinİnşallah benim mucizem de gerçekleşir 14 gün sonra mutlu haberler veririm
Test bozuk ya da biraz daha bekle tam Kirmizilar toplansin Karar veremedim ben de senin için bu ay testlerin bir garip olduKızlar bu ay benim testler Kafayı yedi galbaSuna bakarmisinizz bi
Ağzından bal dalıyor taze anneİnşallah canımmm, herşeyde bir hayır vardır. Bak kararsız kalmıştın o kadar belki sürpriz yapar bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?