- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #3.161
Günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar günaydin. Reglin 3.günü bugün ve dr geldim tahliller icin. Gün hesabi yapiyomusun dedi. Ve bilinenin aksine yumurtlama adetin sonundan geriye sayilmiyomus basladigi günden 14.gün dedi. 28 günde oluyorum desim sende ayni güne denk gelir ozmn dedi. Esimin sonuclari gösterdim hergün bile calisabilirsiniz hiz kalite cok iyi dedi. Ovu kitiyle takip ediyorum dedim yaniltabilir dedi. Bide int genel bilgi verir ama tamamen güvenme dedi. Yaniltir seni dedi . Özellikle yumurtlamanin oldugu gün birliktelik olsun dedi. Bana gün hesapladi bugünü kacirma bugün senin icin cok önemli dedi. Öncesi 3 gün ve sonraki 1 gün dene dedi. Ay boyu günasiri yapmana gerek yok 4 günlük bi zaman dilimi ve sadece yumosun catladigi gün birliktelik cok önemli dedi. Hergün olsun mu dedim spermde problem yok kacirmak istemiyosan hergün deneyebilirsin dedi.
ne güzel konuşmuş doktor güzelcene anlatmıs rahatlamıştır için :)
hangi tahlilleri yaptırmıştın canım sen ? bide hangi günlerde birliktelik olsun dedi sana
ne güzel konuşmuş doktor güzelcene anlatmıs rahatlamıştır için :)
hangi tahlilleri yaptırmıştın canım sen ? bide hangi günlerde birliktelik olsun dedi sana
Bir de en önemlisi tahlil yapti ama sonuc etkilemicek seni dedi yani bu baktigimiz degerlerin düsük yada yüksek cikmasi bile tamamen hamilelige engel diyemeyiz dedi. Regl düzenli yumurtlama düzenli oluyor ve rahim temizse gerisi hikaye:) illa seni etkileyen bi hormon istiyosan suan yaptigin stres yüzünden hamile kalamiyorum diyebilirsin kendine dedi:)) ayy cok tatliydi ya sonuca göre vitamin yazarim ben sana takviye alirsin dedi.
Kesinlikle çok iyi bir dr muş canım şansına. Drun hasta psikolojisinden de anlaması gerekli. Demek ki bizler yanlış hesaplama yapıyormuşuz, reglden sonraki 14. günmüş. İnşallah senin için de bizler için de hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz.Kizlar günaydin. Reglin 3.günü bugün ve dr geldim tahliller icin. Gün hesabi yapiyomusun dedi. Ve bilinenin aksine yumurtlama adetin sonundan geriye sayilmiyomus basladigi günden 14.gün dedi. 28 günde oluyorum desim sende ayni güne denk gelir ozmn dedi. Esimin sonuclari gösterdim hergün bile calisabilirsiniz hiz kalite cok iyi dedi. Ovu kitiyle takip ediyorum dedim yaniltabilir dedi. Bide int genel bilgi verir ama tamamen güvenme dedi. Yaniltir seni dedi . Özellikle yumurtlamanin oldugu gün birliktelik olsun dedi. Bana gün hesapladi bugünü kacirma bugün senin icin cok önemli dedi. Öncesi 3 gün ve sonraki 1 gün dene dedi. Ay boyu günasiri yapmana gerek yok 4 günlük bi zaman dilimi ve sadece yumosun catladigi gün birliktelik cok önemli dedi. Hergün olsun mu dedim spermde problem yok kacirmak istemiyosan hergün deneyebilirsin dedi.
ay canım agzına saglık ne guzel anlattınn doktor cok onemlı ya ne guzelde anlatmıs :) bundan sonra stres yapmak yokmus dimi dokturun dedıgı gunlerı degerlendır bakalım ıns sonuc olumlu olur senın ıcın :) bende gecn ay kontrole gıttgımde alttan ultrasonla bakmıstı masallah top gıbı yumurtaların var hıc bı sorun yok temız ıcın dedı. ama esıme test yaptırmadık henuz ben adet olursam gıdıcez beraber yaptırmaya ınsallah ondada bı sorun olmazda akısına bırakırız :)
Kesinlikle çok iyi bir dr muş canım şansına. Drun hasta psikolojisinden de anlaması gerekli. Demek ki bizler yanlış hesaplama yapıyormuşuz, reglden sonraki 14. günmüş. İnşallah senin için de bizler için de hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz.
Kesinlikle çok iyi bir dr muş canım şansına. Drun hasta psikolojisinden de anlaması gerekli. Demek ki bizler yanlış hesaplama yapıyormuşuz, reglden sonraki 14. günmüş. İnşallah senin için de bizler için de hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz.
Dün yapmıştım canım negatifti Kaldı 3 günüm bata. Regl ağrılarım başladı, tutmadı bu ay da sanırım. Canımız sağolsun...Cnm batina aS kaldi erken gebelik testi yapabilirim diyoduun naaptin yaptinmi bisii
Dün yapmıştım canım negatifti Kaldı 3 günüm bata. Regl ağrılarım başladı, tutmadı bu ay da sanırım. Canımız sağolsun...
Yok yok kesmiyoruz canım, ama baya bildiğin regl öncesi belirtiler var. Bel, karın ağrısı çok fazlalaştı. Memişlerde de ağrı felan tık yok. Bakalım yine de Allah'tan ümit kesilmez...Kirmizilari gormeden umut kesmiyoruz dimii :))
Hadi gözünüz aydın canım belinize kuvvetKizlar günaydin. Reglin 3.günü bugün ve dr geldim tahliller icin. Gün hesabi yapiyomusun dedi. Ve bilinenin aksine yumurtlama adetin sonundan geriye sayilmiyomus basladigi günden 14.gün dedi. 28 günde oluyorum desim sende ayni güne denk gelir ozmn dedi. Esimin sonuclari gösterdim hergün bile calisabilirsiniz hiz kalite cok iyi dedi. Ovu kitiyle takip ediyorum dedim yaniltabilir dedi. Bide int genel bilgi verir ama tamamen güvenme dedi. Yaniltir seni dedi . Özellikle yumurtlamanin oldugu gün birliktelik olsun dedi. Bana gün hesapladi bugünü kacirma bugün senin icin cok önemli dedi. Öncesi 3 gün ve sonraki 1 gün dene dedi. Ay boyu günasiri yapmana gerek yok 4 günlük bi zaman dilimi ve sadece yumosun catladigi gün birliktelik cok önemli dedi. Hergün olsun mu dedim spermde problem yok kacirmak istemiyosan hergün deneyebilirsin dedi.
Saol canım benim:) bu ay iyi beslenip iyi çalışcaz bakalım:)))Hadi gözünüz aydın canım belinize kuvvet
Bence benim yumurtlama oldu kızlar test siliklesti zaten 12 gunum kaldı .
Ilişki olan tarihlerde bunlar kalp olan günler
Cnm zaten adetin ilk gununden itibaren iste yumurtlama tarihi sayilarak 14 gun veya adet dongusune gore yumurtlama hesaplaniyo bende oyle biliyodum siz nasil yapiyodunuzki daha onceden mrak ettimCanım bu test bile normal olması gerekenden koyu. Yani vücudunda lh yüksekliği yoksa bu kdr çıkmaması lazım. Çünki bnm ovu günleri dışında hayal bişey cıkıyo foto çektiğimde belli bile olmuyo. Şimdi benim aklıma gelen bişey bu topikte bi kız yumurtlamadan sonra hiç silinmemiş çizgi ve hamile olduğunu öğrendi geçenlerde. Bir diğeri ise eğer bugün bnm dr söylediği gbi yumurtlama adetin ilk gününden sayılıp 14.gün oluyosa 5 nisanda olmuş yumurtlaman takvime göre. Yani bugün üzerinden 8 gün gecmiş. Sen testleri yapmaya devam et eğer 2-3 gün daha koyu devam ederse cuma günüde geb yap 12.gün oluyo varsa belli olur zaten. Umarım öyledir canım :)
Canım bu test bile normal olması gerekenden koyu. Yani vücudunda lh yüksekliği yoksa bu kdr çıkmaması lazım. Çünki bnm ovu günleri dışında hayal bişey cıkıyo foto çektiğimde belli bile olmuyo. Şimdi benim aklıma gelen bişey bu topikte bi kız yumurtlamadan sonra hiç silinmemiş çizgi ve hamile olduğunu öğrendi geçenlerde. Bir diğeri ise eğer bugün bnm dr söylediği gbi yumurtlama adetin ilk gününden sayılıp 14.gün oluyosa 5 nisanda olmuş yumurtlaman takvime göre. Yani bugün üzerinden 8 gün gecmiş. Sen testleri yapmaya devam et eğer 2-3 gün daha koyu devam ederse cuma günüde geb yap 12.gün oluyo varsa belli olur zaten. Umarım öyledir canım :)
Kırmızılar gelmez inşallah canım ya bayagi Çalışkandın bu ayDün yapmıştım canım negatifti Kaldı 3 günüm bata. Regl ağrılarım başladı, tutmadı bu ay da sanırım. Canımız sağolsun...
Cnm zaten adetin ilk gununden itibaren iste yumurtlama tarihi sayilarak 14 gun veya adet dongusune gore yumurtlama hesaplaniyo bende oyle biliyodum siz nasil yapiyodunuzki daha onceden mrak ettim