Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

günaydın kızlar hayırlı cumalar. Rabbim Cuma gününün hayrına hürmetine isteyen herkese hayırlı nesiller nasip etsin inşaallaahhh :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar ben sürekli takip ediyorum, arada yazıyorum :KK66::KK66: bende geçen ay ilk defa ovu testi yaptım ama maalesef bebiş gelmedi. bu ay tekrar yapacağım. sat tarihim 9 mart. ben 32-34 günde bir adet oluyorum.

Kizlar benim de adetim duzensiz oldugu icin bat 14-15 gibi. Benimde malum 10 gun once kadar. Hcg testlerim negatif bir iki saat sonra hayalet czgi var gibiydi ayin 8 inde ayni zamanda kasik batmalarim agrilarim cok olmaya basladi enson sol bacagima yansiyonca agri hasyaneye gttim yani 7 gun kala idrar testi yaptrdim <2 ckti :KK43: :KK43: ama kasik batmalarim inanilmaz devam ediyor goguslerim dolgun mavi damarlarim belirgin ama agri hic yok adet olsam bile su vakitte agrimasi lazmdi ilginc :KK43: bide iki kat corap giymeme ragmen ayaklarim üşuyor. Yuzumdede strestendir diyorum sivilceler ckti :KK43: offf ne olacak halim bilmiyorum dengem sasti ve adet olacaksamda olup bian once normale donmek istiyorummm :KK42::cry::mad:

günaydın kızlar hayırlı cumalar. Rabbim Cuma gününün hayrına hürmetine isteyen herkese hayırlı nesiller nasip etsin inşaallaahhh :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar ben sürekli takip ediyorum, arada yazıyorum :KK66::KK66: bende geçen ay ilk defa ovu testi yaptım ama maalesef bebiş gelmedi. bu ay tekrar yapacağım. sat tarihim 9 mart. ben 32-34 günde bir adet oluyorum.
Günaydın ,ilk ayın günahı olmaz diyoruz :KK70: inşallah bu ay deneyimle tutar canım
:KK39:

Kizlar benim de adetim duzensiz oldugu icin bat 14-15 gibi. Benimde malum 10 gun once kadar. Hcg testlerim negatif bir iki saat sonra hayalet czgi var gibiydi ayin 8 inde ayni zamanda kasik batmalarim agrilarim cok olmaya basladi enson sol bacagima yansiyonca agri hasyaneye gttim yani 7 gun kala idrar testi yaptrdim <2 ckti :KK43: :KK43: ama kasik batmalarim inanilmaz devam ediyor goguslerim dolgun mavi damarlarim belirgin ama agri hic yok adet olsam bile su vakitte agrimasi lazmdi ilginc :KK43: bide iki kat corap giymeme ragmen ayaklarim üşuyor. Yuzumdede strestendir diyorum sivilceler ckti :KK43: offf ne olacak halim bilmiyorum dengem sasti ve adet olacaksamda olup bian once normale donmek istiyorummm :KK42::cry::mad:
evde test yapmadın mı :confused:

Kızlar şuan arkadaşıma geldim tam 8 haftalık hamile kalp atışını fln duymuş kese zaten görmüştü:) yüzünde sivilceler çıkmış bulantı başlamış. Bana boşuna belirti arama hepsi psikolojiktr dio bitane düşük yapmıştı 3 ay önce korunmayı bıraktı hemen hamile kaldı:) ovu testi falan bilmiyo takvim falanda yapmadım ama 2 güne 1 ilişki oldu reglden sonra die ayagımı dikip yattım ama çok deil diyo. İlk eşi farketmiş göğüsleri küçük senin göğüsler şişmiş demiş adete 2 gün kala diyo acı sızı hepsi 5. Haftadan sonra başlıyo diyor. Benim aklıma gelenler bunlar aklıma geldikçe soruyorum:) başka ne sorsam ? Ha bide ayakları üşüyomuş

ÜŞÜMEYEN AYAğIMIDA ÜŞÜTÜCEM ŞİMDİ :) allahtan hamileler amuda kalkar filan demiyorlar :)

Günaydın arkadaşlar hepinize :KK36::KK36::KK36:
herkese günaydın hayırlı cumalar

Saat 9 gibi canım mutlaka haber vericem canım :)

inşallah güzel haberlerle gelirsin yerleşme kanamasıdır. ( yanlış alıntı yapmışım ama )

Günaydın kızlar belirti hissedenler test yapanlar kırmızı ksrt gören görmeyen herkese günaydın

kırmızı kart görücez ama önümüzdeki ay güzel haberlerle gelicez inş.
Günaydın ,ilk ayın günahı olmaz diyoruz :KK70: inşallah bu ay deneyimle tutar canım
:KK39:

ilk ayın günahı olmaz :) :KK53::KK53::KK53:

Pıtır pıtır hepimiz bu ay çizft çizgileri görelim inşallah kızlar :KK68:

:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: inşallahhh
sen başı çek biz arkadan gelicez :p

X