- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
InşAllah canımGüzel haberlerinizi alırız inşallah canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnnGünaydın kizlarrrr hayırlı cumalar. Mübarek cuma gunu dualarımız bol bol olsun
InşAllah canım hayırlısıHaberlerini bekliyoruzzzz canım Hayırlısı hadi inşallah :)
Bilmiyorum inşAllah öyledir canımİ
nşallah yerleşme lekesidir
Günaydın ,ilk ayın günahı olmaz diyoruz inşallah bu ay deneyimle tutar canımgünaydın kızlar hayırlı cumalar. Rabbim Cuma gününün hayrına hürmetine isteyen herkese hayırlı nesiller nasip etsin inşaallaahhh
kızlar ben sürekli takip ediyorum, arada yazıyorum bende geçen ay ilk defa ovu testi yaptım ama maalesef bebiş gelmedi. bu ay tekrar yapacağım. sat tarihim 9 mart. ben 32-34 günde bir adet oluyorum.
evde test yapmadın mıKizlar benim de adetim duzensiz oldugu icin bat 14-15 gibi. Benimde malum 10 gun once kadar. Hcg testlerim negatif bir iki saat sonra hayalet czgi var gibiydi ayin 8 inde ayni zamanda kasik batmalarim agrilarim cok olmaya basladi enson sol bacagima yansiyonca agri hasyaneye gttim yani 7 gun kala idrar testi yaptrdim <2 ckti ama kasik batmalarim inanilmaz devam ediyor goguslerim dolgun mavi damarlarim belirgin ama agri hic yok adet olsam bile su vakitte agrimasi lazmdi ilginc bide iki kat corap giymeme ragmen ayaklarim üşuyor. Yuzumdede strestendir diyorum sivilceler ckti offf ne olacak halim bilmiyorum dengem sasti ve adet olacaksamda olup bian once normale donmek istiyorummm
Dun yaptim edacigim malesef tek cizgievde test yapmadın mı
Günaydın ,ilk ayın günahı olmaz diyoruz inşallah bu ay deneyimle tutar canım
evet ben de öyle sanıyorum. ama kalamadım . demek ki öyle değilmiş. 2. aya kısmet bakalıminşaalllaahhh keşke herkes il ay hamile kalabilse
beklicez o zaman canım. umarım olmazsın. hayırlısı bakalım.Dun yaptim edacigim malesef tek cizgi
evet ben de öyle sanıyorum. ama kalamadım . demek ki öyle değilmiş. 2. aya kısmet bakalım
Hoşgeldinnmerhabaaa bende aranıza katılabilir miyim, çok tecrübeli değilim ama ben de önümüzdeki ay ovulasyon testi aldım onunla deneyeceğim bakalım hayırlısııı
Kızlar şuan arkadaşıma geldim tam 8 haftalık hamile kalp atışını fln duymuş kese zaten görmüştü:) yüzünde sivilceler çıkmış bulantı başlamış. Bana boşuna belirti arama hepsi psikolojiktr dio bitane düşük yapmıştı 3 ay önce korunmayı bıraktı hemen hamile kaldı:) ovu testi falan bilmiyo takvim falanda yapmadım ama 2 güne 1 ilişki oldu reglden sonra die ayagımı dikip yattım ama çok deil diyo. İlk eşi farketmiş göğüsleri küçük senin göğüsler şişmiş demiş adete 2 gün kala diyo acı sızı hepsi 5. Haftadan sonra başlıyo diyor. Benim aklıma gelenler bunlar aklıma geldikçe soruyorum:) başka ne sorsam ? Ha bide ayakları üşüyomuş
herkese günaydın hayırlı cumalarGünaydın arkadaşlar hepinize
Saat 9 gibi canım mutlaka haber vericem canım :)
Günaydın kızlar belirti hissedenler test yapanlar kırmızı ksrt gören görmeyen herkese günaydın
Günaydın ,ilk ayın günahı olmaz diyoruz inşallah bu ay deneyimle tutar canım
Pıtır pıtır hepimiz bu ay çizft çizgileri görelim inşallah kızlar