- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #3.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yap bence de sabah idrar tutamama da bebiş belirtisi varsa iyi olur hepimize moral olur canmOv. koyu gidiyorken dün silikleşti biraz. Bugün yapmadım. Ama şöyle de bir durum var, 2-3 gündür bir saatten fazla idrarımı tutamıyorum. Belki de o yüzden sağlıklı sonuç alamamış olabilirim
Dalga gecıo sanki testler senle canm acaba hamile misinYa kızlar aglicammmmmm Benim testler Kafayı yedi bende yicem sonunda
Bende anlamadım canım silik desen değil bariz belli ama tamda koyu olmuyo .11.gunden beri yapıyorum 10 gun oldu hep bu şekilde yaDalga gecıo sanki testler senle canm acaba hamile misinbi de gebelk yap bari bu ne ki böle bir
Ya kızlar aglicammmmmm Benim testler Kafayı yedi bende yicem sonunda
Cnm testlere takili kalma lutfen Rabbim nasip edecekse belkide suan bebisin hayat bulacagi yolda ilerliyodur bence surekli test yaparak yipratiyosun kendini ve burdaki bircok kiside ayni zamanda sabirLa beklemek lazim bazen zor ama yapcak bisiii yok blueflower tatlim sende batina kadar yapma bence sonra ister istemez etkilenme oluyo her ne kadar olmaz desekte
Bu akşam mı çatlıyor acaba Ha çatladı ha çatlıycak diye diye seni çatlatacak tesler canımYa kızlar aglicammmmmm Benim testler Kafayı yedi bende yicem sonunda
Oğlumda da, ondan önceki boş gebelikte de idrar tutamama belirtimdi asıl benim. Ama bakalım canım tutarsa ayrıntısına kadar yazacağım benim belirtileri size.Sen yap bence de sabah idrar tutamama da bebiş belirtisi varsa iyi olur hepimize moral olur canm
Hadi hayırlısı bakalm canm inşallah tutmustur coktan da sevinirz hep beraber bebiş haberlerine hasret kaldık yaBu akşam mı çatlıyor acaba Ha çatladı ha çatlıycak diye diye seni çatlatacak tesler canım
Neyseki gün aşırı gidiyorsunuz, olacağı varsa gelir bebiş
Oğlumda da, ondan önceki boş gebelikte de idrar tutamama belirtimdi asıl benim. Ama bakalım canım tutarsa ayrıntısına kadar yazacağım benim belirtileri size.
Yaptım sabah, 2. bir gölge çizgi aradım ama yok maalesefHadi hayırlısı bakalm canm inşallah tutmustur coktan da sevinirz hep beraber bebiş haberlerine hasret kaldık ya
Günayyydınnn, ben de İzmirdeyim canımGüzel bi izmir sabahından herkese günaydın kızlarrr
Mutlu pazarlarrrr
Sağlıkla al kucağına canımArkadaşlar bu testleri yapın ama kafanıza çok takmayın ben kasımdan beri takip edip deniyordum olmuyordu mart ayında yine takip ettim çift çizgi günü ve tam 1.5 gün sonra yakınlaşma oldu sonra grip oldum vs unuttum gitti ve hamileyim darısı burada bekleyen herkesin başına. Ama kafaya taktıkça olmuyo
bende de aynı durum var canm artk batı beklicez baska care inşallah helmez kırmızılarımızYaptım sabah, 2. bir gölge çizgi aradım ama yok maalesef
Günayyydınnn, ben de İzmirdeyim canım
İnş. gelmez gelemeyesicelerbende de aynı durum var canm artk batı beklicez baska care inşallah helmez kırmızılarımız
İzmir de nerdesin canm biz menemendeiz
canım seni aradım sabahtan beri diğer topikte yoktun iyi ki burdasın:) benim iki gündür karnımda ara ara gelen bi ağrı var.hafif adet sancısı gibi. sende drğişiklil var mı? hiç test yaptın mı ben yapmadım cesaretim yokSağlıkla al kucağına canım
Sağlıklı bi hamilelik gecirip saglıkla kucagına alıran inşallah canım darısı bizlerin başınaArkadaşlar bu testleri yapın ama kafanıza çok takmayın ben kasımdan beri takip edip deniyordum olmuyordu mart ayında yine takip ettim çift çizgi günü ve tam 1.5 gün sonra yakınlaşma oldu sonra grip oldum vs unuttum gitti ve hamileyim darısı burada bekleyen herkesin başına. Ama kafaya taktıkça olmuyo
günaydınlarrrr herkese...Yaptım sabah, 2. bir gölge çizgi aradım ama yok maalesef
Günayyydınnn, ben de İzmirdeyim canım
Burdayım kuzum, sabah yaptım gebelik testi ama bişeycik yok tabii ki. Belirtiler hem hamilelik gibi hem de adet öncesi gibi. Bakalım nasipte varsa olacağı varsa öyle ya da böyle olur inş. 2 gün sonra bir daha yaparım gebelik testi. Bugün de idrarımı tutabilirsem ov. testi de deneyeceğim.canım seni aradım sabahtan beri diğer topikte yoktun iyi ki burdasın:) benim iki gündür karnımda ara ara gelen bi ağrı var.hafif adet sancısı gibi. sende drğişiklil var mı? hiç test yaptın mı ben yapmadım cesaretim yok
Günaydınnn... Öyle canım kırmızılar gelmez hiç 9 ay kadar inş.Günaydın kızlar musmutlu pazarlar dün giremedim pek fazla ama pek değişiklik yok gibi prensinin_prensesi ninde hala çatlamamış yumurtasi blueflower devam et bakalım canım kırmızı lar yoksa hala umut var demektir
tamam canım seni takipteyim :) ben de dayanabildiğim kadar dayanıp test yapcam hatta dayanabilirsem adetim geçince yapcam.rahat olmaya çalışıyorum o ovü testi hevesimi çok kırdı küstüm testlereBurdayım kuzum, sabah yaptım gebelik testi ama bişeycik yok tabii ki. Belirtiler hem hamilelik gibi hem de adet öncesi gibi. Bakalım nasipte varsa olacağı varsa öyle ya da böyle olur inş. 2 gün sonra bir daha yaparım gebelik testi. Bugün de idrarımı tutabilirsem ov. testi de deneyeceğim.
Günaydınnn... Öyle canım kırmızılar gelmez hiç 9 ay kadar inş.