• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

herkese günaydın . benden kırmızı bayrak :KK70: saat 7 civarında adet olmuş bulunmaktayım :KK62: yarın dr a gıtcem korkuyorum :KK17:
Hadi yaaa :( inşallah dr dan bişicik cıkmaz hersey normaldr ben de adet olursam dr gidicem bu ay
xenforo-smilies-kk110.gif

bende sımdı ona sorcaktım . kendım ıcın randevu aldımda. sperm testını nerde yaptırcaz acaba. yanı uroloji dimi ondan mı alcam :)
prenses sen dur yahuu gerek kalmaz belkıı

Üroloji gonderiyomus ama ben özel hastanede sordum direk testi yaptirabilirsiniz dedei. Ya bilmiyorum hic ama hic umidim yok edoscum yaaa :(

Üroloji gonderiyomus ama ben özel hastanede sordum direk testi yaptirabilirsiniz dedei. Ya bilmiyorum hic ama hic umidim yok edoscum yaaa :KK43:
yanı kendını kaptırmamak ıyı de bu kadar da umıtsız olma canım. bakalım olursan gıdersın. zaten hemen olmaması normal ama . ınsanda sole bısey olusuyor. her seyı tam yapıyoruz kendımızce. nıye olmuyor kesın sorun var ;) dımı ole dusunuyosun. ama yanlış :)
tabı gıtmekte yarar var ;)

yanı kendını kaptırmamak ıyı de bu kadar da umıtsız olma canım. bakalım olursan gıdersın. zaten hemen olmaması normal ama . ınsanda sole bısey olusuyor. her seyı tam yapıyoruz kendımızce. nıye olmuyor kesın sorun var :KK66: dımı ole dusunuyosun. ama yanlış :)
tabı gıtmekte yarar var :KK66:

Ya canım olmicak gibi hissediyorum 2 aydır hüsran olunca sonuç. Ama aylarca yıllarca uğraştıktan sonra çocuk sahibi olan bir suru insan var. Ben tez canliyim istedigim gibi olsun istiyorum hemencik :KK70:

Suan sağ tarafımda Ağrı var Bıçak saplanıyor gibi oturduğum yerde kaldım

yanı kendını kaptırmamak ıyı de bu kadar da umıtsız olma canım. bakalım olursan gıdersın. zaten hemen olmaması normal ama . ınsanda sole bısey olusuyor. her seyı tam yapıyoruz kendımızce. nıye olmuyor kesın sorun var :KK66: dımı ole dusunuyosun. ama yanlış :)
tabı gıtmekte yarar var :KK66:
Kesinlikle doğru söylüyorsun canım, bir sorun yoksa ( inş. yoktur ) o zaman zamanı henüz gelmemiştir. :KK19:

Kesinlikle doğru söylüyorsun canım, bir sorun yoksa ( inş. yoktur ) o zaman zamanı henüz gelmemiştir. :KK19:
eşim ısrarla gıtmek ıstıyor :) babasının 5 sene olmamıs cocugu . sonra 3 tane olmus ama . belkı bende de vardır dıyor. ıkı tarafta da her şey olabılır. tedavısı olmayan bısey olmasın yeter :KK36:

Cnm batina seninde aS bi zamanin kaLdi sanirsam benimde 9 gunun var ne gibi belirtilerin var ya da hissettigin bisiLer var mi bende bazi belurtiler var bi sormak istedim tabi benimkiler psikolijik degilSe o_O

Back