- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #2.921
herkese günaydın . benden kırmızı bayrak saat 7 civarında adet olmuş bulunmaktayım yarın dr a gıtcem korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımm,amin inşallahHuhuu Günaydın kizlarrrrrrrrr hayırlı cumalar herkese. Rabbim su mübarek gunde dualarımızı kabul etsin geri çevirmesin tez zamanda hepimize bebek nasip etsin (aaaaaminnnnnn)
Hadi yaaa inşallah dr dan bişicik cıkmaz hersey normaldr ben de adet olursam dr gidicem bu ayherkese günaydın . benden kırmızı bayrak saat 7 civarında adet olmuş bulunmaktayım yarın dr a gıtcem korkuyorum
Ayy canım msjini görmeden bende aynısını yazmışım yaaaa
Deme yaww Git bakalım canım ne diyecek belki hormonlarınla ilgili birşeydir.herkese günaydın . benden kırmızı bayrak saat 7 civarında adet olmuş bulunmaktayım yarın dr a gıtcem korkuyorum
ınsallah oledır canım. bakalım hayırlısı. ayarlıcam bugun bıkac dr var. hangıs boşsaHadi yaaa inşallah dr dan bişicik cıkmaz hersey normaldr ben de adet olursam dr gidicem bu ay
herkese günaydın . benden kırmızı bayrak saat 7 civarında adet olmuş bulunmaktayım yarın dr a gıtcem korkuyorum
bakalım canım. esımı de goturcem bırlıkte. bı muayeneden gecelim ıns bır sey yoktur.Deme yaww Git bakalım canım ne diyecek belki hormonlarınla ilgili birşeydir.
evet onu bende bekliyordum ama. sımdı dr dan korkuyorum ne dıcek dıye yarın 2. gun oluyor gıdıp yaptırım.bekliyoduk zaten adet olmanı hamile olsaydın sasırırdık. git doktora bakalım ne dicek biliyosun bende olmassam gidicem ay sonundaa . korkma hiç canım
İnşallah yoktur canımbakalım canım. esımı de goturcem bırlıkte. bı muayeneden gecelim ıns bır sey yoktur.
evet onu bende bekliyordum ama. sımdı dr dan korkuyorum ne dıcek dıye yarın 2. gun oluyor gıdıp yaptırım.
bende sımdı ona sorcaktım . kendım ıcın randevu aldımda. sperm testını nerde yaptırcaz acaba. yanı uroloji dimi ondan mı alcam :)Sen yaptırda bana örnek ol bilmiyorum bende hic neler yapacağımızı
bende sımdı ona sorcaktım . kendım ıcın randevu aldımda. sperm testını nerde yaptırcaz acaba. yanı uroloji dimi ondan mı alcam :)
prenses sen dur yahuu gerek kalmaz belkıı
yanı kendını kaptırmamak ıyı de bu kadar da umıtsız olma canım. bakalım olursan gıdersın. zaten hemen olmaması normal ama . ınsanda sole bısey olusuyor. her seyı tam yapıyoruz kendımızce. nıye olmuyor kesın sorun var dımı ole dusunuyosun. ama yanlış :)Üroloji gonderiyomus ama ben özel hastanede sordum direk testi yaptirabilirsiniz dedei. Ya bilmiyorum hic ama hic umidim yok edoscum yaaa
yanı kendını kaptırmamak ıyı de bu kadar da umıtsız olma canım. bakalım olursan gıdersın. zaten hemen olmaması normal ama . ınsanda sole bısey olusuyor. her seyı tam yapıyoruz kendımızce. nıye olmuyor kesın sorun var dımı ole dusunuyosun. ama yanlış :)
tabı gıtmekte yarar var
Kesinlikle doğru söylüyorsun canım, bir sorun yoksa ( inş. yoktur ) o zaman zamanı henüz gelmemiştir.yanı kendını kaptırmamak ıyı de bu kadar da umıtsız olma canım. bakalım olursan gıdersın. zaten hemen olmaması normal ama . ınsanda sole bısey olusuyor. her seyı tam yapıyoruz kendımızce. nıye olmuyor kesın sorun var dımı ole dusunuyosun. ama yanlış :)
tabı gıtmekte yarar var
eşim ısrarla gıtmek ıstıyor :) babasının 5 sene olmamıs cocugu . sonra 3 tane olmus ama . belkı bende de vardır dıyor. ıkı tarafta da her şey olabılır. tedavısı olmayan bısey olmasın yeterKesinlikle doğru söylüyorsun canım, bir sorun yoksa ( inş. yoktur ) o zaman zamanı henüz gelmemiştir.
Kesinlikle doğru söylüyorsun canım, bir sorun yoksa ( inş. yoktur ) o zaman zamanı henüz gelmemiştir.