Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

bende sımdı ona sorcaktım . kendım ıcın randevu aldımda. sperm testını nerde yaptırcaz acaba. yanı uroloji dimi ondan mı alcam :)
prenses sen dur yahuu gerek kalmaz belkıı

Üroloji gonderiyomus ama ben özel hastanede sordum direk testi yaptirabilirsiniz dedei. Ya bilmiyorum hic ama hic umidim yok edoscum yaaa

Üroloji gonderiyomus ama ben özel hastanede sordum direk testi yaptirabilirsiniz dedei. Ya bilmiyorum hic ama hic umidim yok edoscum yaaa
yanı kendını kaptırmamak ıyı de bu kadar da umıtsız olma canım. bakalım olursan gıdersın. zaten hemen olmaması normal ama . ınsanda sole bısey olusuyor. her seyı tam yapıyoruz kendımızce. nıye olmuyor kesın sorun var dımı ole dusunuyosun. ama yanlış :)
tabı gıtmekte yarar var

Ya canım olmicak gibi hissediyorum 2 aydır hüsran olunca sonuç. Ama aylarca yıllarca uğraştıktan sonra çocuk sahibi olan bir suru insan var. Ben tez canliyim istedigim gibi olsun istiyorum hemencik

Suan sağ tarafımda Ağrı var Bıçak saplanıyor gibi oturduğum yerde kaldım

Kesinlikle doğru söylüyorsun canım, bir sorun yoksa ( inş. yoktur ) o zaman zamanı henüz gelmemiştir.

Kesinlikle doğru söylüyorsun canım, bir sorun yoksa ( inş. yoktur ) o zaman zamanı henüz gelmemiştir.
eşim ısrarla gıtmek ıstıyor :) babasının 5 sene olmamıs cocugu . sonra 3 tane olmus ama . belkı bende de vardır dıyor. ıkı tarafta da her şey olabılır. tedavısı olmayan bısey olmasın yeter

Cnm batina seninde aS bi zamanin kaLdi sanirsam benimde 9 gunun var ne gibi belirtilerin var ya da hissettigin bisiLer var mi bende bazi belurtiler var bi sormak istedim tabi benimkiler psikolijik degilSe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…