- 25 Şubat 2015
- 276
- 258
- 48
- 35
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.901
Bende tuhaflık var galba tatlımönümüzde ki ay doktor yolu gözüktü bize
Gülen yüz gördüğün gün ve sonraki 2 gece dahaGülen yüz çıktığında ne zaman çatlıyo peki? Yani öncesinde çalışmıyo musun? Sadece gülen yüzden sonraki günleri mi değerlendiriyosun? Çokmu sordum ne:)
Canım bende 34.gun mutlaka adet olurum. Gecen ay yumurtlama 17.gun oldu 17 gun sonra adet oldum. Belki 1-2gunum daha var benim
Canım bende 34.gun mutlaka adet olurum. Gecen ay yumurtlama 17.gun oldu 17 gun sonra adet oldum. Belki 1-2gunum daha var benim
Gülen yüz gördüğün gün ve sonraki 2 gece daha
Evet canım belki diyorum bu ay 20.gun olursa çift cizgi 14 gun sonra adet olmus olucam devam edim bi kav gun daha bakalımBu luteal faz dedikleri 14 gün sabit değil galiba. Ben geçen ay erken regl oldum. Yumoş 11.gün çatladı 25.gün regl oldum. Yani yumurta çatlayınca benim regl otomatik öne çekmişti 3-4 gün kadar. Demekki bu herkeste sabit değil sen 17 gün sonra olmuşsun
Evet canım belki diyorum bu ay 20.gun olursa çift cizgi 14 gun sonra adet olmus olucam devam edim bi kav gun daha bakalım
Evet canım gun asırı devam bakalım Allah büyük inşallah tutarSen devam et canım ama arada yumurtladıysan akıntıyı anlamaman normal günaşırı ilişki olunca karışıyo akıntı. Zaten çalışmalara devam ediyosun testi çok düşünüp kendine stres yapma tatlım
Söylemiş miydim sana ben test yaparken çift çizgiyi görmeden 1-2 önce testler silikleşiyor sonra birden pozitif oluyor öyle bir şey olabilir sende deEvet canım gun asırı devam bakalım Allah büyük inşallah tutar
Soylemistinn canım devam edicem yaomaya bu aradada gun asırı ilişkide devam :)Söylemiş miydim sana ben test yaparken çift çizgiyi görmeden 1-2 önce testler silikleşiyor sonra birden pozitif oluyor öyle bir şey olabilir sende de
Olabilir o zaman canımCanım bende 34.gun mutlaka adet olurum. Gecen ay yumurtlama 17.gun oldu 17 gun sonra adet oldum. Belki 1-2gunum daha var benim
Canım zaten olur olmaz herseye agrıo başımız keske hep böyle güzel şrylrr için agrısa gerçi agrıdıgı da yok ben aranzda olmaktan paylaşmaktan çok mutluyum yaniCanım kaç günde bir regl oluyordun ? Nadir de olsa bazı kişiler hemen adet bitiminde yumurtluyor.
Bu ay senin hormonlar niye böyle oldu ki acaba ?
Yapcam canım, hergün başınızı ağrıtcam
Süpermiş canım, inşallah sağlıkla kavuşağın bir hamilelik olur senin de
Canım zaten olur olmaz herseye agrıo başımız keske hep böyle güzel şrylrr için agrısa gerçi agrıdıgı da yok ben aranzda olmaktan paylaşmaktan çok mutluyum yani
Günaydınn canım ben erkenciyim zaten bizim okul 7.30 da başlıo daHuhuuuu uyanmadınız mı daha kızlar
Hepinize GÜNAYDINNN
Ben de erkenciyim oğlum anasınıfında sabahçı. Mecbur erken kalkıyoruzGünaydınn canım ben erkenciyim zaten bizim okul 7.30 da başlıo da
Herkese günaydınnnnn
Huhuuuu uyanmadınız mı daha kızlar
Hepinize GÜNAYDINNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?