Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Bende tuhaflık var galba tatlım önümüzde ki ay doktor yolu gözüktü bize

vücudunda lh patlaması yaşanıyo:)) bnde yumoş günü bile aynı koyuluğu zor yakalıyo o kadar az yani:)) azı da fazlası da zarar. :) Ben bu ay test fln yapmıcam. Oluruna bırakcam. Zaten günaşırı çalışıyoruz yumoş haftası bari bide test yapıp çatladı çatlıcak die stres yapmayım yoksa ben çatlıcam burda:))

Canım bende 34.gun mutlaka adet olurum. Gecen ay yumurtlama 17.gun oldu 17 gun sonra adet oldum. Belki 1-2gunum daha var benim

Bu luteal faz dedikleri 14 gün sabit değil galiba. Ben geçen ay erken regl oldum. Yumoş 11.gün çatladı 25.gün regl oldum. Yani yumurta çatlayınca benim regl otomatik öne çekmişti 3-4 gün kadar. Demekki bu herkeste sabit değil sen 17 gün sonra olmuşsun

Evet canım belki diyorum bu ay 20.gun olursa çift cizgi 14 gun sonra adet olmus olucam devam edim bi kav gun daha bakalım

Evet canım belki diyorum bu ay 20.gun olursa çift cizgi 14 gun sonra adet olmus olucam devam edim bi kav gun daha bakalım

Sen devam et canım ama arada yumurtladıysan akıntıyı anlamaman normal günaşırı ilişki olunca karışıyo akıntı. Zaten çalışmalara devam ediyosun testi çok düşünüp kendine stres yapma tatlım

Canım zaten olur olmaz herseye agrıo başımız keske hep böyle güzel şrylrr için agrısa gerçi agrıdıgı da yok ben aranzda olmaktan paylaşmaktan çok mutluyum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…