- 27 Ağustos 2014
- 246
- 201
- 103
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.881
Evet bazi bayanlarda ayda iki kere yumurtlams olurmus biri adrt bitiminde biride adet dongusunun ortasinda olusurmus o yuzden erken ogrenebiliyorLarKesinlikle büyük şans, bence erken yumurtlaması olmuş
Canm koyulaşma var gibi az da olsa bi de sıvı alımın dikkt etmedm demişsin bence dha fazla bike olabilrdi inşallah senden güzel haberler alıcaz gibi gelıo bana umutluyum sendenKızlar dayanamadım sıvı alımına dikkat etmeden bugün de yaptım ov. testi
Koyulaşma var mı sizce ? @tommbik
İnşallah canımCanım biraZcik var koyulasma ay inşallah hamilesindir canım :)
Koyulaşma var dimi canım, öğlen o kadar sıkışıktım pet bardak yerine wc ye gitti çişCanm koyulaşma var gibi az da olsa bi de sıvı alımın dikkt etmedm demişsin bence dha fazla bike olabilrdi inşallah senden güzel haberler alıcaz gibi gelıo bana umutluyum senden
2 si de aynı koyulukta ya da T daha koyu olmalı C den canım. Tam koyuluk olduktan 12-36 saat arası da yumurta çatlıyor.Kızlar silik çıkan t çizgisi yumurtanın var olduğuna işaretmi oluyor yoksa çatlamaya yakın bir yumurta mı oluyor ?
İnşallah canım
Koyulaşma var dimi canım, öğlen o kadar sıkışıktım pet bardak yerine wc ye gitti çişBen de öylesine sıvı alımına dikkat etmeden yaptım akşam. Bu ay hepimiz güzel haberler verelim inş.
2 si de aynı koyulukta ya da T daha koyu olmalı C den canım. Tam koyuluk olduktan 12-36 saat arası da yumurta çatlıyor.
Yarın tekrrla canm karşılastıralm bakalm inşallh daha da koyulasır daha var zaten gününeİnşallah canım
Koyulaşma var dimi canım, öğlen o kadar sıkışıktım pet bardak yerine wc ye gitti çişBen de öylesine sıvı alımına dikkat etmeden yaptım akşam. Bu ay hepimiz güzel haberler verelim inş.
2 si de aynı koyulukta ya da T daha koyu olmalı C den canım. Tam koyuluk olduktan 12-36 saat arası da yumurta çatlıyor.
Kızlar benim testler benimle dalga geciyoben bu ay tırt çıktım
Kızlar en güvenli test clearblue gülen yüz gösteren gecen ay ilk denememde hamile kaldım lakin maleseff 5 haftalıkken düşük yaptım.bu ay yine deniyorum inşAllah.silik mi çatladımı derdiniz olmuyo .gülen yüzü görünce calışmalara 3 gün devam ediyosunuz
Canım kaç günde bir regl oluyordun ? Nadir de olsa bazı kişiler hemen adet bitiminde yumurtluyor.Benim sanki T cizgisi silikleşiyor halbuki ben adetimin 9. günü başladım yapmaya ama yumurtlamam sanırım daha olmadı oldudamı kaçırdım desem anlamadım gitti bu işi inşallah rabbim güp güzel duyguyu yaşatır .Ben her sabah saat 11 gibi yapıyorum testimi az önce dayanamdım tekrar bi yapim dedim ama çok çok silik çıktı sıvı aldım ama dikkat etmedim sırf merak ettiğimden yaptım ..Kafam karıştıııı
Bu ay senin hormonlar niye böyle oldu ki acaba ?Kızlar benim testler benimle dalga geciyoben bu ay tırt çıktım
Yapcam canım, hergün başınızı ağrıtcamYarın tekrrla canm karşılastıralm bakalm inşallh daha da koyulasır daha var zaten gününe
Süpermiş canım, inşallah sağlıkla kavuşağın bir hamilelik olur senin deKızlar en güvenli test clearblue gülen yüz gösteren gecen ay ilk denememde hamile kaldım lakin maleseff 5 haftalıkken düşük yaptım.bu ay yine deniyorum inşAllah.silik mi çatladımı derdiniz olmuyo .gülen yüzü görünce calışmalara 3 gün devam ediyosunuz
Canım kaç günde bir regl oluyordun ? Nadir de olsa bazı kişiler hemen adet bitiminde yumurtluyor.
Bu ay senin hormonlar niye böyle oldu ki acaba ?
Yapcam canım, hergün başınızı ağrıtcam
Süpermiş canım, inşallah sağlıkla kavuşağın bir hamilelik olur senin de
Hakkaten niye bi açık bi koyu oluyo ki? Benim sadece 1 gün koyu oluyo. Cift çizgiden önce hayal çizgi bazen çıkıyo bazende bomboş oluyo sadece yumoş günü aynı koyulukta bi çizgi çıkıp sonraki günler tamamen siliniyo yine. Yani ben 1 kere çizgi görüyorum o da eşit olduğu gün diğer günler çizgiden eser olmuyo:) bende mi var tuhaflık yoksa testlerimde mi:)
de
26 gün olsa 14 çıkartırsak 12-13. gün yumurtlama olur.Bende pco olduğu için pek belli olmuyor ne zaman adet olduğum ya ayın 26 günde bir yada 30-35 günde bir oluyorum canım hemen başladım halbuki lekelenmem bitince ...Anlamadım bende ya valla ama bu silik çizgiler güzel birşey mi peki ? Hani şöyle sorayım 2 .çizgi çıkmadığıda oluyormu ben başladığımdan beri 2 çizgi görüyorumda onu anlayamadım.
Kızlar en güvenli test clearblue gülen yüz gösteren gecen ay ilk denememde hamile kaldım lakin maleseff 5 haftalıkken düşük yaptım.bu ay yine deniyorum inşAllah.silik mi çatladımı derdiniz olmuyo .gülen yüzü görünce calışmalara 3 gün devam ediyosunuz
Canım kaç günde bir regl oluyordun ? Nadir de olsa bazı kişiler hemen adet bitiminde yumurtluyor.
Yapcam canım, hergün başınızı ağrıtcam
Süpermiş canım, inşallah sağlıkla kavuşağın bir hamilelik olur senin de
Öyle böyle canım kaçırmamana imkan yok 2 günde bir oluncaCanım ya biraz vitamin deposu yaptık Havuç suyu Fındık Fıstık bitter Çıkolata falan ondan mi ki yada 15.gun oldu yumurtlama hic akıntı flnda takip etmedim koy verdim gitti olmicak bu ayda :d
26 gün olsa 14 çıkartırsak 12-13. gün yumurtlama olur.
30 günü baz alırsakta 16. gün olur.
Tam koyu olmadan ikisi de pozitif sayılmıyor canım
26 gün olsa 14 çıkartırsak 12-13. gün yumurtlama olur.
30 günü baz alırsakta 16. gün olur.
Tam koyu olmadan ikisi de pozitif sayılmıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?