- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #2.821
Eneee hemşeri sayılırız
ayyyyy iviiitttttt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eneee hemşeri sayılırız
bende 29 yaşındayım, İstanbulluyum ailem göçmen. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
kızlar selam. bende 2 aydır ovu testi kullanıyordum ama bugün yine kırmızı kartı gördüm maalesef
bu ay yine testlere devam edicem. olmazsa bana tpü bebek yolları görünüyor yavaştan
Diğer topikte de yazmıştım canın sağolsun tatlım. İnş. tüp bebeğe gerek kalmadan önümüzdeki ay kendiliğinden gelir bebişinbende 29 yaşındayım, İstanbulluyum ailem göçmen. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
kızlar selam. bende 2 aydır ovu testi kullanıyordum ama bugün yine kırmızı kartı gördüm maalesef
bu ay yine testlere devam edicem. olmazsa bana tpü bebek yolları görünüyor yavaştan
yok tatlım sadece ovu testlerini 2 aydır kullanıyorum. normalde bu ay 19. denememiz olacak. daha öncesinde 3 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım, 2 aşılama yaptırdım ama olmadı. sonradan 6 aydır ara verdim. bu arada da ovu ile takip ediyorum.ayyy göçmenler toplandııı
canım dur daha 2. denemenmiş hemen tüp bebek yapılmaz ondan once bır suru yol var :) kac aylık evlıısn ne zamandır ıstıyosunnn
evet canım çok sağol seninde test zamanına az kalmışDiğer topikte de yazmıştım canın sağolsun tatlım. İnş. tüp bebeğe gerek kalmadan önümüzdeki ay kendiliğinden gelir bebişin
Sorma canım gün yaklaştıkça heyecan basıyorevet canım çok sağol seninde test zamanına az kalmış
belirtin falan var mı? değişiklik hissediyor musun?Sorma canım gün yaklaştıkça heyecan basıyor
o ne demekmıs yaaaaBide kızlar doktorum tekrardan söyledi hamile kalman icin bi tane kist yapmamız lazım dedi ama o kisti çok buyütmememiz lazım dedi kist olucak ki onun içindede bebek olsun dedi çok şaşırdım yaa
Valla ne bileyim benim bu doktor gittiğimden beri öyle söylüyoo ne demekmıs yaaaa
Bence de maşallah İkinizedeEvet gencim yaş 33 Yaşımı göstermiyorum sadece
Bide kızlar doktorum tekrardan söyledi hamile kalman icin bi tane kist yapmamız lazım dedi ama o kisti çok buyütmememiz lazım dedi kist olucak ki onun içindede bebek olsun dedi çok şaşırdım yaa
Sen devam et canim bakmissin bir anda koyulaşmış daha negatif seninkiler zaten bir dolu bir boş yapıyorsun içim rahat olsun dersen doktora git yumurta buyuklugüne baktirYok canım ya hala yakalayamadım ama calısmalar devame dıyo bi gün bos bigün dolu seklınde. bugun sabaha karsı adet sancısı gıbı bı agrım vurdu bacaklarıma falan uykudan uyandım nıye oyle oldu anlamadım daha 15 gunum var adetıme
Canım geçen ay çok belirtim vardı ama fos çıkmıştıbelirtin falan var mı? değişiklik hissediyor musun?
Hadi ya yanıltıyormuymuşBu arada doktordan geldim kızlar benim yumurtalar çatlamamış doktora soyledim ovulasyon testini ona güvenme çok yanıltıyo dedi
İlk kez duydum böyle birşeyiBide kızlar doktorum tekrardan söyledi hamile kalman icin bi tane kist yapmamız lazım dedi ama o kisti çok buyütmememiz lazım dedi kist olucak ki onun içindede bebek olsun dedi çok şaşırdım yaa
Teşekkürler canımcımBence de maşallah İkinizede
İnşallah gelmez bebiş yerlesmesidirSlm Kızlar
ya bende de regl olacakmışım gibi fena bi bel agrıdı basladı yumurtlamadan sonra 10. Günm bugün acaba erken gelir mi ki anlamadm ne agrısı bu
İnşallah gerek kalmaz canım da diğer aya olur moralini bozma ben de diğer ayı bekliyorum Mayıs bize uğur getirsinbende 29 yaşındayım, İstanbulluyum ailem göçmen. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim