• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

bende 29 yaşındayım, İstanbulluyum ailem göçmen. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :-):-):-)

kızlar selam. bende 2 aydır ovu testi kullanıyordum ama bugün yine kırmızı kartı gördüm maalesef :KK42::KK42:
bu ay yine testlere devam edicem. olmazsa bana tpü bebek yolları görünüyor yavaştan :mad::mad:

bende 29 yaşındayım, İstanbulluyum ailem göçmen. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :-):-):-)

kızlar selam. bende 2 aydır ovu testi kullanıyordum ama bugün yine kırmızı kartı gördüm maalesef :KK42::KK42:
bu ay yine testlere devam edicem. olmazsa bana tpü bebek yolları görünüyor yavaştan :mad::mad:

ayyy göçmenler toplandııı :KK49:

canım dur daha 2. denemenmiş hemen tüp bebek yapılmaz ondan once bır suru yol var :) kac aylık evlıısn ne zamandır ıstıyosunnn

Diğer topikte de yazmıştım canın sağolsun tatlım. İnş. tüp bebeğe gerek kalmadan önümüzdeki ay kendiliğinden gelir bebişin

ayyy göçmenler toplandııı :KK49:

canım dur daha 2. denemenmiş hemen tüp bebek yapılmaz ondan once bır suru yol var :) kac aylık evlıısn ne zamandır ıstıyosunnn
yok tatlım sadece ovu testlerini 2 aydır kullanıyorum. normalde bu ay 19. denememiz olacak. daha öncesinde 3 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım, 2 aşılama yaptırdım ama olmadı. sonradan 6 aydır ara verdim. bu arada da ovu ile takip ediyorum.

Bu arada doktordan geldim kızlar benim yumurtalar çatlamamış doktora soyledim ovulasyon testini ona güvenme çok yanıltıyo dedi

Bide kızlar doktorum tekrardan söyledi hamile kalman icin bi tane kist yapmamız lazım dedi ama o kisti çok buyütmememiz lazım dedi kist olucak ki onun içindede bebek olsun dedi çok şaşırdım yaa

Bide kızlar doktorum tekrardan söyledi hamile kalman icin bi tane kist yapmamız lazım dedi ama o kisti çok buyütmememiz lazım dedi kist olucak ki onun içindede bebek olsun dedi çok şaşırdım yaa

Zaten olmuyo bide kist çıkarmasınlar başımıza ya:)) ama çok ilginçmiş. Bide her kadında belirli dönemlerde kist olurmuş zaten ki regl kanamasıyla atılırmış bu kist. Bazılarının atılmayıp büyüyebiliyomuş. Bende böyle duymuştum doktordan. Ben kasık ağrısıyla gittiğimde tertemiz kist falan yok dedi. Aksine kist yok hamile kalmaman için hiçbi sebep yok dedi. Senin doktor değişikmiş:))

Yok canım ya hala yakalayamadım :KK43: ama calısmalar devame dıyo bi gün bos bigün dolu seklınde. bugun sabaha karsı adet sancısı gıbı bı agrım vurdu bacaklarıma falan uykudan uyandım nıye oyle oldu anlamadım daha 15 gunum var adetıme :KK48:
Sen devam et canim bakmissin bir anda koyulaşmış daha negatif seninkiler zaten bir dolu bir boş yapıyorsun içim rahat olsun dersen doktora git yumurta buyuklugüne baktir

belirtin falan var mı? değişiklik hissediyor musun?
Canım geçen ay çok belirtim vardı ama fos çıkmıştı :p
Bu sefer 10 gün önceden başlayan göğüs ağrısı yok ama akıntım var baya. Bir de kasığımın altında doluluk hissediyorum. Bir şeye uzanırken rahatsızlık veriyor. Ama belirtilere pek takmıyorum.
Bu arada doktordan geldim kızlar benim yumurtalar çatlamamış doktora soyledim ovulasyon testini ona güvenme çok yanıltıyo dedi
Hadi ya yanıltıyormuymuş :KK57:
İlk kez duydum böyle birşeyi :KK64:
Bence de maşallah İkinizede :KK9:
Teşekkürler canımcım :KK68:

İnşallah gerek kalmaz canım da diğer aya olur moralini bozma ben de diğer ayı bekliyorum Mayıs bize uğur getirsin

Back