- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.761
bak dun yaptım 3 çizgi çıktıBiri C nin sağında biri solunda.
şaka bir yana yok yani :) dalga gecıyorum dunden beri de.
ya sıvılcelerım cıktı. onlarında resmını cekerdım ama cok cırkın cıkıyorum toplamda 4 adet
ya o çizgi değil çi$edaaa 3üz geliyoyaa çizgi çıkmış yaaaa niye böyle cıkmıs tekrarlasaana testı durduk yere cızgı cıkmaz kı aamaa
ya o çizgi değil çi$herkes dıyor ya sonradan cıktı. bende merak ettım sonradan cıkıyor mu dıye :))))
yapıp cantama atmıstım kafası carpmıs testın bence. karısmısdemekkı bekleyınce bole ılgınclıkler olabılıyor. hem ordamı cıkar cıksa. t nere çizgi nereee
Bence de bir kere daha yap canım, garanti olsun sen yarın sabahki ilk idrarla dene. Koy kız resmini bence her halinle güzelsindir şekerimbak dun yaptım 3 çizgi çıktıBiri C nin sağında biri solunda.
şaka bir yana yok yani :) dalga gecıyorum dunden beri de.
ya sıvılcelerım cıktı. onlarında resmını cekerdım ama cok cırkın cıkıyorum toplamda 4 adet
cızgı degıl o . bak ıcını actım bırı dedı de :) o bulanıklıgın bıttıgı yer. pembemsı kalmıs. nıye ole bılmıyorum. test almadım yanıma zaten.ya bak heycan yaptım bennnyapsana bı test daha ya bence var bıseyler yoksa cızgı hıc cıkmaz pembe gıbı bıde
yarına kadar olmazsam yaparım . evde 2 adet var :) o kadar umutsuzum ki. dr randevularını bıle ayarladım :)) esıme kendıme. agrım olmaz ama ben sıvılce faktorunu unutmusum. her ay cıkar bende. kaslarım arası domdom kursunuBence de bir kere daha yap canım, garanti olsun sen yarın sabahki ilk idrarla dene. Koy kız resmini bence her halinle güzelsindir şekerim
Baya çizgi bunlar yaaa =) Hadi o zaman yarın güzel haberlerini bekliyoruz.yarına kadar olmazsam yaparım . evde 2 adet var :) o kadar umutsuzum ki. dr randevularını bıle ayarladım :)) esıme kendıme. agrım olmaz ama ben sıvılce faktorunu unutmusum. her ay cıkar bende. kaslarım arası domdom kursunu
sızınde aklınız kalmasın bak ıcı acılmıs hali :)
cızgı nerde ben nıye goremıyorum. pembelı kısmı dıyorsunuz dımı =) keskee olsa. ama dııl ya. sız öle gormek ıstıyorsun aha ağlıyorumBaya çizgi bunlar yaaa =) Hadi o zaman yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
Benim 2 aydır deli gibi göğüslerim ağırıyordu 10 gün öncesinden. Bu sefer tık yok memişlerdeAma akıntım fazlalaştı bir koyu kıvamlı geliyor bir de su gibi.
cızgı nerde ben nıye goremıyorum. pembelı kısmı dıyorsunuz dımı =) keskee olsa. ama dııl ya. sız öle gormek ıstıyorsun aha ağlıyorum
Ay niye ağlıyon deli kızcızgı nerde ben nıye goremıyorum. pembelı kısmı dıyorsunuz dımı =) keskee olsa. ama dııl ya. sız öle gormek ıstıyorsun aha ağlıyorum
oyyy canım dur aglamayarında dene bakalımm ne cıkıcakkk üzmek yok kendimizi lüften
tamam kandırdınız beniAy niye ağlıyon deli kızOlacağı varsa olur zaten, hiç sıkmayalım canımızı. Hele ki sen daha yolun başındasın dur bakalım.
Bak duygusallıkta hamilelik belirtisi
tamam kandırdınız benibendekiler delilik belirtisi.
yaa herkes gıbı ıstıyorum cok cok bende amaaa. hıcbısey hıssetmedıgım ıcın 2 aydır umıtlenmıyorum bıle. maşallah dipçik gibiyim :) agrım sızım yok ( not : her zamankı gıbı )
Kız eda bence hamilesin ben gördüm çizgiyicızgı nerde ben nıye goremıyorum. pembelı kısmı dıyorsunuz dımı =) keskee olsa. ama dııl ya. sız öle gormek ıstıyorsun aha ağlıyorum
evet evet sıvılcesızBu arada profil resmin değişmiş, gayet güzel hatunsun işte maşallah
ya nerde gördünnKız eda bence hamilesin ben gördüm çizgiyi
günaydın canım var mı sende bi değişiklik belirti falan?Günaydın kızlaarrr
evet evet sıvılcesızsıze kotuluk yapmak ıstemedım. en cıcıs halımı koydum. tesekkur ederım
ya nerde gördünnhangisini diyosunuz anlamıyorum ki çizgi diye
Ayni yine bence testler arizali cunku batima 10 gun varGunaydınlar efenımm :)
ne oldu senın kalın T ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?