Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

edaaa 3üz geliyo yaa çizgi çıkmış yaaaa niye böyle cıkmıs tekrarlasaana testı durduk yere cızgı cıkmaz kı aamaa

edaaa 3üz geliyo yaa çizgi çıkmış yaaaa niye böyle cıkmıs tekrarlasaana testı durduk yere cızgı cıkmaz kı aamaa
ya o çizgi değil çi$ herkes dıyor ya sonradan cıktı. bende merak ettım sonradan cıkıyor mu dıye :))))
yapıp cantama atmıstım kafası carpmıs testın bence. karısmıs demekkı bekleyınce bole ılgınclıkler olabılıyor. hem ordamı cıkar cıksa. t nere çizgi nereee

ya bak heycan yaptım bennn yapsana bı test daha ya bence var bıseyler yoksa cızgı hıc cıkmaz pembe gıbı bıde

Bence de bir kere daha yap canım, garanti olsun sen yarın sabahki ilk idrarla dene. Koy kız resmini bence her halinle güzelsindir şekerim

ya bak heycan yaptım bennn yapsana bı test daha ya bence var bıseyler yoksa cızgı hıc cıkmaz pembe gıbı bıde
cızgı degıl o . bak ıcını actım bırı dedı de :) o bulanıklıgın bıttıgı yer. pembemsı kalmıs. nıye ole bılmıyorum. test almadım yanıma zaten.
sıvılcemler cıktı adet olcam ben maalesef. yıne hıcbırsey hıssetmıyorum cok ısterdım ama

Bence de bir kere daha yap canım, garanti olsun sen yarın sabahki ilk idrarla dene. Koy kız resmini bence her halinle güzelsindir şekerim
yarına kadar olmazsam yaparım . evde 2 adet var :) o kadar umutsuzum ki. dr randevularını bıle ayarladım :)) esıme kendıme. agrım olmaz ama ben sıvılce faktorunu unutmusum. her ay cıkar bende. kaslarım arası domdom kursunu
sızınde aklınız kalmasın bak ıcı acılmıs hali :)

Eklentiler

• 20150408_224037.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 71
  • 20150408_224037.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 71
Baya çizgi bunlar yaaa =) Hadi o zaman yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
Benim 2 aydır deli gibi göğüslerim ağırıyordu 10 gün öncesinden. Bu sefer tık yok memişlerde Ama akıntım fazlalaştı bir koyu kıvamlı geliyor bir de su gibi.

cızgı nerde ben nıye goremıyorum. pembelı kısmı dıyorsunuz dımı =) keskee olsa. ama dııl ya. sız öle gormek ıstıyorsun aha ağlıyorum

cızgı nerde ben nıye goremıyorum. pembelı kısmı dıyorsunuz dımı =) keskee olsa. ama dııl ya. sız öle gormek ıstıyorsun aha ağlıyorum
Ay niye ağlıyon deli kız Olacağı varsa olur zaten, hiç sıkmayalım canımızı. Hele ki sen daha yolun başındasın dur bakalım.
Bak duygusallıkta hamilelik belirtisi

oyyy canım dur aglama yarında dene bakalımm ne cıkıcakkk üzmek yok kendimizi lüften
Ay niye ağlıyon deli kız Olacağı varsa olur zaten, hiç sıkmayalım canımızı. Hele ki sen daha yolun başındasın dur bakalım.
Bak duygusallıkta hamilelik belirtisi
tamam kandırdınız beni bendekiler delilik belirtisi.
yaa herkes gıbı ıstıyorum cok cok bende amaaa. hıcbısey hıssetmedıgım ıcın 2 aydır umıtlenmıyorum bıle. maşallah dipçik gibiyim :) agrım sızım yok ( not : her zamankı gıbı )

Sen sağlıklı ol yeter ki Herkeste belirti olacak diye birşey yok ki canım benim

KIzlar off önümde 20 kişi car bekleyen bide üstüne doktorda doğuma gitti ben akşama kadar burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…