• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar bi baksanıza benim testlere çatlamışmı yumurta ayy kafayı yedim yine ben testlerle yaa 20150408_115439.jpg

Kızlar bi baksanıza benim testlere çatlamışmı yumurta ayy kafayı yedim yine ben testlerle yaaEki Görüntüle 1485544
canim 8. Gun pozzitif 9. Gun catlamis gorunuyo sen erken yumurtlamissin galiba ben de bu ay stres yapmiycaktim guya bende de senin tersine gec yumurtlama oluyo ve esimin musait olmayacagi gunlere geliyo ufff yaa kafayi yicemmmmm

canim 8. Gun pozzitif 9. Gun catlamis gorunuyo sen erken yumurtlamissin galiba ben de bu ay stres yapmiycaktim guya bende de senin tersine gec yumurtlama oluyo ve esimin musait olmayacagi gunlere geliyo ufff yaa kafayi yicemmmmm
InşAllah çatlamıştır işte bendede yumurta çatlamıyo daha òceki doktorum öyle söylemişti ama şimdi gittiğim doktor da dediki hamile kalmak için en az bir defa kist olması şart dedi bende şaşırdım kaldım

Kızlar benim ov. testi tekrar koyulaşmaya başladı. 8 gün var bata. :KK57:
Gün gün takip edeceğim bakalım koyulaşma olacak mı diye

Eklentiler

• 11139770_10153197532309719_230940728_n.jpg
    11139770_10153197532309719_230940728_n.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 63
İnşallah canım :KK68:

Ayy edoş içim içimi yiyor yaa :KK45: Bu ay takiip edeyim diyorum önümüzdeki ay ov. testini de yapmayacağım söz :KK70:
:KK20: etme bence .
cunku ovu testı adet gunu koyu oluyor. ıstersen 3 gun sonra yap. ama hergun etme sonra testlerden mıden bulanıyor :D
bak ben gecen ay adete kadar yapmıstım. bu ay sadece ovu zamanı. bıdahakı ay hıc :D kuscam cunku

:KK20: etme bence .
cunku ovu testı adet gunu koyu oluyor. ıstersen 3 gun sonra yap. ama hergun etme sonra testlerden mıden bulanıyor :KK70:
bak ben gecen ay adete kadar yapmıstım. bu ay sadece ovu zamanı. bıdahakı ay hıc :KK70: kuscam cunku
Geçen ay benim hep silik çıkmıştı, ondan heyecanlandım :KK70:
O zaman 2 günde bir yapayım bari :-)

Back