- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.541
Canım eşim bu testi biraz stres altında verdi zorla olunca stres oluyo biras bilirsin.Acaba öyle stres olması sonucu kötü etkiler mi ? Doktor 3 hafta sonra tekrar gelmesini söyledi. Acaba bi hafta sonra biz başka bi doktora mı gitsek ? Ilk kez gitmiştik detaylı bişy söylemedi doktorsperm testinde önemli olan ileri hızlı hareket sizde 18 milyon sperm var % 20 si 3,6 milyon eder Senin ihtiyacın olan 1 tane çok kötü değil ama çok iyi de değil Sizin orana göre daha kötü sonuçlar da var ama rabbim bebek nasip ediyor
doktor gözetiminde tedaviye başlayın bitkisel destek de alın Olur inşallah
tabii ki başka doktora da gidin meşale bugün birliktelik olsun cuma günü yeniden test versin bakalım ne çıkacak Testin kaç günde yapıldığı sonuçları etkiler bunu unutmaCanım eşim bu testi biraz stres altında verdi zorla olunca stres oluyo biras bilirsin. Doktor 3 hafta sonra tekrar gelmesini söyledi. Acaba bi hafta sonra biz başka bi doktora mı gitsek ? Ilk kez gitmiştik detaylı bişy söylemedi doktor
Peki canım çok sağoltabii ki başka doktora da gidin meşale bugün birliktelik olsun cuma günü yeniden test versin bakalım ne çıkacak Testin kaç günde yapıldığı sonuçları etkiler bunu unutma
Evet akşam tekrarla, eğer yin ekoyuysa yarın olur çalışma. Ama silikleşme varsa bu akşam ya da yarın sabah bence uygun olurHoşbulduk canim...
Dun calistik bugun kalsin diyordum yarine devam ederiz insallah
Esasinda aksam bir denesem testi nasil cikacak renkler birbirinin aynisiysa artik calismak diye dusunuyorum ne dersin canim
Offf ya eşim de gec gelecek işten daha telefon actı yemeğe bekleme diye yorgun argın nasıl olacak bi bakim.
Cok hissediyorum 2 saaten beri kasiklarimdan. Ben hep hissederim yumurta catlamasini, gecen ay denk gelmedi.
Saat 22.00 gibi test yaparım insallah bu ayi kacirmak istemiyorum
Allah kolaylık versin canımKızlar bende dünden beri bu suyu içmeye başladım sabah akşam 1 er bardak inşAllah faydasını görürümEki Görüntüle 1484735
Fatıma ana eli otu canım küçücük bi ottu suyun içine koyunca ağaç oldu maşallah bende hayıt duymuştum canım ama almadım henüzAllah kolaylık versin canımyarasın ıns. nedır bu goruntusu pek ıc acıcı degıl.
ya bıde sıze ne dıcem. dun ögle arası aktara gıttım. hayıt hayıt dıye hep okuyorum burdagorunce aa dedım bumuymus. ama hayıt suyuydu ? nasıl bısey o aranızda kullanan var mı ?
bakalım bır arastırayım bende. baya ıyı konusuyorlar. sana da sıfa olsun canımFatıma ana eli otu canım küçücük bi ottu suyun içine koyunca ağaç oldu maşallah bende hayıt duymuştum canım ama almadım henüz
Ben bu ay aldım ilk bardaktan bir iki yudumcuk aldım bıraktım. İçemedim acı garip bir tadı varAllah kolaylık versin canımyarasın ıns. nedır bu goruntusu pek ıc acıcı degıl.
ya bıde sıze ne dıcem. dun ögle arası aktara gıttım. hayıt hayıt dıye hep okuyorum burdagorunce aa dedım bumuymus. ama hayıt suyuydu ? nasıl bısey o aranızda kullanan var mı ?
Canım nasip işleri bunlar zaten, eğer eşin de öyle diyorsa korunmayın ama takipte etmeyin yumurtlamayıKızlar eşim de bir ay daha bekleyelim diyor ne yapacağım ben ya offf
Canım eğer 4 saat önce sıvı alımı yapmadıysan idrara sıkışıksan koyuluk çıkıyor. Ama geç başlamışsın testlere bence. Benim de 29 günde bir oluyor 8. gün başlıyorum ben. Erken yumurtlama olmuş olabilir.Merhaba kizlar enterasan bir durum yasamaktayimcuma gunu ovulasyon testiini yapmaya basladim adet dongum 29 gun o yuzden 13.gun kullanmaya basladim ilk gun iki cizgi belirdi ama biri daha silikti neyse dedim bugun gecsin yarin biseyler olur 2.gunde ayni koyuluk cikti 3. ve 4 .gunde ayni cizgiler cikti acaba diyorum testmi bozuk boyle bi durum yasayan var mi acaba birde yumurtlama testni yapmaya baslamadan adet bitiminden sonraki gun birliktelik olmustu ustunden yaklasik 10 gecti acabami diyorum
hımm demek ıcılesı bır sey degıl :) edoşko bunu sevmediBen bu ay aldım ilk bardaktan bir iki yudumcuk aldım bıraktım. İçemedim acı garip bir tadı var
Ben tohumunu alıp demlemiştim edoş
Canım eğer 4 saat önce sıvı alımı yapmadıysan idrara sıkışıksan koyuluk çıkıyor. Ama geç başlamışsın testlere bence. Benim de 29 günde bir oluyor 8. gün başlıyorum ben. Erken yumurtlama olmuş olabilir.
daha net cekebılırmısın . aralarında kı fark cok az herhalde. fotografta bulanık ben anlayamadımTestlerinresimlerinede bakar misiniz Eki Görüntüle 1484820
Ayy yok valla değil, içene de hayran kaldım ayrıca.hımm demek ıcılesı bır sey degıl :) edoşko bunu sevmedifındık fıstıga yonelıcez o zaman.
Hmm.. 1tane ovulasyon testim kaldi onuda yarin yapiim diyorum 4testide hep gunasiri ayni saatte aksam 8de yaptim ve 4saat once sivi alimini kesmistim son testidemi sivi alimini kesrek yapiim yada tam tersini yapiimda testin dogru calisip calismadigini anlamismi olsam aceeeba :-/
Canım koyulaşma var gibi. 1-2 güne çatlama olacak sankiTestlerinresimlerinede bakar misiniz Eki Görüntüle 1484820
valla yaa. kızlar ya ayaklarım donuyor =( ısten geldıgımden berı. ısınamadımda. korkuyorum gelıyor benımkıler.Fındık,fıstık, ceviz, badem, pestil, pekmezBişey değil hamile kalmadan dombik olcaz
Canım koyulaşma var gibi. 1-2 güne çatlama olacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?