- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #2.501
yalancıyı :))) benim öle denk geldi ama tık yok
oyle okudum valla canım bu ay bzım burdada bu sekılde yapan cok var kıyamammm bakalım dogru mu yalan mı ortaya cıkıcakkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalancıyı :))) benim öle denk geldi ama tık yok
Niye canim ben oyle deme ben senden umutluyum bu ay 10 gune haberini aliriz ins :)bendensinnn aman sonun benzemesin
Merhaba kizlarrr
Bende buraya katilayim dedim ugurlu gelir insallah araniza alirsaniz sevinirim :)
Bu ilk ayim ovulasyon testi aldim hepimize hayirli haberler gelir insallah..
BAT 26 nisan.
29 mart adetimin birinci gunu 4 nisan da bitti.
Bugun 10. Gunum sabah test yaptim ve birbirine çok yakın renkleri yarin sabah da yaparim insallah karsilastiracagim paylasirim sizlerle..
Eki Görüntüle 1484151
Tesekurler...hosgeldın canımm benımde bat 25 nısan. 16. gunumdeyım ama henuz cıft cızgıyı goremedım . senınkı ne kdr net cıkmıs yaaaa
bılmıyorum canım pek umutlu degılım. bı gogsum sıs yaklasık 4 gundur. o da adete mı baska bıseyemı ısaret bılemem. her adet donemınde olmaz. ama oldugu zamanlarıda hatırlıyorum.oyle okudum valla canım bu ay bzım burdada bu sekılde yapan cok var kıyamammm bakalım dogru mu yalan mı ortaya cıkıcakkk
10 değil yaa 5 :) 5 günüm kaldı. bır belırtım yok o yüzden böle kara kara konusuyorumNiye canim ben oyle deme ben senden umutluyum bu ay 10 gune haberini aliriz ins :)
umarım kısa surede olur. Allah aratmasın kımseye.Çok şükür hic bir sorunumuz yok 5 ay evvel 12 haftalik gebeliğim sona ermişti vakit cok gecmeden hemen olsun diyorum Rabbim nasip ederse.
Her ikimizde controldan temiz ciktik yaşim 42 bu arada dün girdim doğum günümdü...
o yuzden acele ediyorum ve eşim cok istiyor babalik duygusunu tatmasini cok istiyorum.
Benim ilk eşimden 1 oğlum var 17 yaşında
bi tane ovulasyon testı yapsana 5 günün kalmıs azcıkk nasıl cıkıcakbılmıyorum canım pek umutlu degılım. bı gogsum sıs yaklasık 4 gundur. o da adete mı baska bıseyemı ısaret bılemem. her adet donemınde olmaz. ama oldugu zamanlarıda hatırlıyorum.
Aminnn insallahhh canim gecen ay denedik 3 ay beklemenin arkasinda olmadi.umarım kısa surede olur. Allah aratmasın kımseye.
ben kan testine gore degil idrar testine gore konusuyorum canim:) 10 gune kadar idrarda cikar ins:)bılmıyorum canım pek umutlu degılım. bı gogsum sıs yaklasık 4 gundur. o da adete mı baska bıseyemı ısaret bılemem. her adet donemınde olmaz. ama oldugu zamanlarıda hatırlıyorum.
10 değil yaa 5 :) 5 günüm kaldı. bır belırtım yok o yüzden böle kara kara konusuyorum
baya zaman olmus ılk gıbı heyecanlı olur . esın ıcın daha da onemlı tabı.Aminnn insallahhh canim gecen ay denedik 3 ay beklemenin arkasinda olmadi.
Bu ay ovulasyon test alayim dedim.
Icinde 7 tane cikti ve erken gebelik testi de var cok heycanliyim 17 sene sonra tekrar anne olmak nasip olur.
Eşimin cocugu yok o kadar cok istiyor ki heryerde bilgisayar tel de bebek resimleriyle dolu.
Rabbim herkese istiyenlere nasip etsin hep beraber adim adim heycanla takip edecegim. Evde yalnizim vakit de gecmis olur
Allah nasip ederse bakalim nasip
hımm benim hikayeye benziyor inşallah sonu da benzer20 ocak son adetimdi, 1 şubatta oldu sadece. 14. gün yumurtladığım düşünürsek 3-4 gün önce olmuş.
20 şubatta da hamile olduğumu öğrenmiştim
kan testı yaptırmıyorum ki yanııı sımdı senın demene gore 5 gun gecıkıcek adetım testlerde cıkmıcak. gıtcem kan testı verıcem . oyyy ne zorlu bır surece soktun benı töbe de. baska dua etben kan testine gore degil idrar testine gore konusuyorum canim:) 10 gune kadar idrarda cikar ins:)
Canınız sağolsun papatyaesra meyran 2016 nın ilk bebelerinden olur inşallah sizinkiler.hayırlısı olsun ne yapalım bende gördüm kırmızı kartı :) tabirin çok hoşuma gitti tam manasıyla.. benimde bat 1 mayıs
Hoşgeldin canım. Yumurtlaman çok yakın, 2 günde bir çalışmalara devam edin Bugünü sakın boş geçmeMerhaba kizlarrr
Bende buraya katilayim dedim ugurlu gelir insallah araniza alirsaniz sevinirim :)
Bu ilk ayim ovulasyon testi aldim hepimize hayirli haberler gelir insallah..
BAT 26 nisan.
29 mart adetimin birinci gunu 4 nisan da bitti.
Bugun 10. Gunum sabah test yaptim ve birbirine çok yakın renkleri yarin sabah da yaparim insallah karsilastiracagim paylasirim sizlerle..
Eki Görüntüle 1484151
Benim de bat 4 Mayıs ama 4 nisan di sat beraber bekleyeceğiz inşallah
canım bu ay cok almadım ya 1 tane kaldı. ben de bata 1 kala ya da o gun olmazsam yapmak ıstıyorum :) gecen ay cok yapmıstım kafayı sıyırcaktım testlerdenedosko ovulasyon testi mi yapsan acaba belki çizgi cikiverir : )