• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Merhaba kizlarrr
Bende buraya katilayim dedim ugurlu gelir insallah araniza alirsaniz sevinirim :)
Bu ilk ayim ovulasyon testi aldim hepimize hayirli haberler gelir insallah..
BAT 26 nisan.
29 mart adetimin birinci gunu 4 nisan da bitti.
Bugun 10. Gunum sabah test yaptim ve birbirine çok yakın renkleri yarin sabah da yaparim insallah karsilastiracagim paylasirim sizlerle..

20150407_131131.jpg

Merhaba kizlarrr
Bende buraya katilayim dedim ugurlu gelir insallah araniza alirsaniz sevinirim :)
BAT 26 nisan.
Bugun 10. Gunum sabah test yaptim ve birbirine çok yakın renkleri yarin sabah da yaparim insallah karsilastiracagim paylasirim sizlerle..

Eki Görüntüle 1484151

hosgeldın canımm :KK25: benımde bat 25 nısan. 16. gunumdeyım ama henuz cıft cızgıyı goremedım . senınkı ne kdr net cıkmıs yaaaa:KK57:

Çok şükür hic bir sorunumuz yok 5 ay evvel 12 haftalik gebeliğim sona ermişti vakit cok gecmeden hemen olsun diyorum Rabbim nasip ederse.
Her ikimizde controldan temiz ciktik yaşim 42 :KK49::KK49: bu arada dün girdim doğum günümdü...
o yuzden acele ediyorum ve eşim cok istiyor babalik duygusunu tatmasini cok istiyorum.
Benim ilk eşimden 1 oğlum var 17 yaşında :KK46:

oyle okudum valla canım bu ay bzım burdada bu sekılde yapan cok var :KK70: kıyamammm bakalım dogru mu yalan mı ortaya cıkıcakkk :KK15:
bılmıyorum canım pek umutlu degılım. bı gogsum sıs yaklasık 4 gundur. o da adete mı baska bıseyemı ısaret bılemem. her adet donemınde olmaz. ama oldugu zamanlarıda hatırlıyorum. :(

Niye canim ben oyle deme ben senden umutluyum bu ay 10 gune haberini aliriz ins :)
10 değil yaa 5 :) 5 günüm kaldı. bır belırtım yok o yüzden böle kara kara konusuyorum :KK51:

Çok şükür hic bir sorunumuz yok 5 ay evvel 12 haftalik gebeliğim sona ermişti vakit cok gecmeden hemen olsun diyorum Rabbim nasip ederse.
Her ikimizde controldan temiz ciktik yaşim 42 :KK49::KK49: bu arada dün girdim doğum günümdü...
o yuzden acele ediyorum ve eşim cok istiyor babalik duygusunu tatmasini cok istiyorum.
Benim ilk eşimden 1 oğlum var 17 yaşında :KK46:
umarım kısa surede olur. Allah aratmasın kımseye. :KK68:

umarım kısa surede olur. Allah aratmasın kımseye. :KK68:
Aminnn insallahhh canim gecen ay denedik 3 ay beklemenin arkasinda olmadi.
Bu ay ovulasyon test alayim dedim.
Icinde 7 tane cikti ve erken gebelik testi de var cok heycanliyim 17 sene sonra tekrar anne olmak nasip olur.
Eşimin cocugu yok o kadar cok istiyor ki heryerde bilgisayar tel de bebek resimleriyle dolu.
Rabbim herkese istiyenlere nasip etsin hep beraber adim adim heycanla takip edecegim. Evde yalnizim vakit de gecmis olur :KK75::KK75:
Allah nasip ederse bakalim nasip :KK33:

bılmıyorum canım pek umutlu degılım. bı gogsum sıs yaklasık 4 gundur. o da adete mı baska bıseyemı ısaret bılemem. her adet donemınde olmaz. ama oldugu zamanlarıda hatırlıyorum. :(

10 değil yaa 5 :) 5 günüm kaldı. bır belırtım yok o yüzden böle kara kara konusuyorum :KK51:
ben kan testine gore degil idrar testine gore konusuyorum canim:) 10 gune kadar idrarda cikar ins:)

Aminnn insallahhh canim gecen ay denedik 3 ay beklemenin arkasinda olmadi.
Bu ay ovulasyon test alayim dedim.
Icinde 7 tane cikti ve erken gebelik testi de var cok heycanliyim 17 sene sonra tekrar anne olmak nasip olur.
Eşimin cocugu yok o kadar cok istiyor ki heryerde bilgisayar tel de bebek resimleriyle dolu.
Rabbim herkese istiyenlere nasip etsin hep beraber adim adim heycanla takip edecegim. Evde yalnizim vakit de gecmis olur :KK75::KK75:
Allah nasip ederse bakalim nasip :KK33:
baya zaman olmus ılk gıbı heyecanlı olur . esın ıcın daha da onemlı tabı.
fazla takmamak lazım dıyıcemde pek ole bısı mumkun olmuyor :)

ben kan testine gore degil idrar testine gore konusuyorum canim:) 10 gune kadar idrarda cikar ins:)
kan testı yaptırmıyorum ki :D yanııı sımdı senın demene gore 5 gun gecıkıcek adetım testlerde cıkmıcak. gıtcem kan testı verıcem . oyyy ne zorlu bır surece soktun benı :KK48: töbe de. baska dua et

kızlar kırmızı kartı gördüm bu sabah :KK61:
yeni bat 4 mayıs prensinin_prensesi prensinin_prensesi

hayırlısı olsun ne yapalım bende gördüm kırmızı kartı :) tabirin çok hoşuma gitti tam manasıyla.. benimde bat 1 mayıs
:KK66:
Canınız sağolsun papatyaesra papatyaesra meyran meyran 2016 nın ilk bebelerinden olur inşallah sizinkiler.
Merhaba kizlarrr
BAT 26 nisan.

Eki Görüntüle 1484151
Hoşgeldin canım. Yumurtlaman çok yakın, 2 günde bir çalışmalara devam edin ;) Bugünü sakın boş geçme

Slm kızlar, moralim çok bozuk lütfen birileri bna cevap yazsın.. Bugün adetimin 3. günüydü hormon tahlili yaptırmaya doktora gittim.. Doktora 1 yıldır evliyim ama korunmasız 4 aydır ilişki oldu tahlil yapar msnz çocuğum olur mu acaba dedim. Sağolsun tahlilleri başlattı. Benim bütün sonuçlarım normal çıktı hatta doktor mükemmel dedi stres yapıyosundur o kadar üstüne düşme dedi. Eşime de sperm testi yaptırdı malesef sonuçlar çok ii değil dedi doktor 18 milyon çıktı. Sanki bizi korkutmamak için çok fazla düşük demedi. Ama anladım bence sonuç ii diil 30 ila 120 milyon arası olması gerekiyomuş normalde.. Eşim çok kötü oldu O üzülmesin die ben teselli etmeye çalştm şuan cıktı evden bi saatir Ağlıyorum bende kızlar ne olur bilenbirisi yazsın çocuğumuz olmaz mı bizim??

Back