• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kizlarrrrr selammmm benim testler koyulmicak galba :KK70: tam koyuluyo gibi oluyo sonra Açılıyor rengi :KK70: Yarin 17.gun gecen ay 17.gun gormuştum çift cizgiyi . Dun calışma olmuştu bugün olmadı Yarin olcak. Eğer çift cizgi Yarin olursa e Yarin ilişki gunu bide kafamda deli sorular vallahi ya o_O

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    151,7 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar ben bu ay testleri biraktim bat 18 nisan ama ben bugun 10 gun onceden kanamam oldu once kahve leke ardindan damla damla kan geliyo suan hic boyle olmadim daha once 30 gunde bir adet oluyorum lutfen yardim edin: ((
10 gün çok erken canım yaa. belki yerleşme kanaması dediklerindendir. Eğer devamı gelmezse 2 gün sonra idrar testi yap

Kizlarrrrr selammmm benim testler koyulmicak galba :KK70: tam koyuluyo gibi oluyo sonra Açılıyor rengi :KK70: Yarin 17.gun gecen ay 17.gun gormuştum çift cizgiyi . Dun calışma olmuştu bugün olmadı Yarin olcak. Eğer çift cizgi Yarin olursa e Yarin ilişki gunu bide kafamda deli sorular vallahi ya o_O
KOyulasirrr sen bendensin :) benim testlere bak benziyo ;) sen calismalara devam et gun asiri kafan karismasin

Canım bence bugün çatlıyor gibi. Ama dün olduysa o zaman yarın sabah olsun bence ;)

Kizlar ben bu ay testleri biraktim bat 18 nisan ama ben bugun 10 gun onceden kanamam oldu once kahve leke ardindan damla damla kan geliyo suan hic boyle olmadim daha once 30 gunde bir adet oluyorum lutfen yardim edin: ((
Burdan bi ark bu ay bata 9 gün kala gebe olduğunu öğrendi bu ay ovu testi yapmamıştı anlıcağın erken yumurtlamış.yerleşme kanaması olabilir ya da yum çatlama kanaması.bazen yum çatlarken östrojen ani düşünce kanama olabiliyo.

Kızlar bişey sorcam yaa benim ilişkiden sonra spermler dışarı çıkıyo hemde o kadar yatıyorum ayaklarımı havaya dikiyorum nie böyle oluyo yaa :KK61:

Kızlar bişey sorcam yaa benim ilişkiden sonra spermler dışarı çıkıyo hemde o kadar yatıyorum ayaklarımı havaya dikiyorum nie böyle

Bu bendede oluyo canım zaten gayet normal bişeymiş. O sıvının %95i su %5i spermmiş. Ve hepsi aynı anda içerde kalamıcağı için geri gelmesi olağanmış. Bide zaten tam rahim ağzına yakın bırakıldığı için spermler giren giriyomuş zaten. Sen çıkanı dert etme ama elinden geldiğincede belin yüksek olsun illaki geri gelcek o kdr sıvının vücudda kendi kendine yok olması imkansz. Ama ne kadar geç gelirse o kdr iyi. Bunlar okuduğum ve dr dan duyduğum şeyler.

2.denemem henüz becerememiş olsamda hamişliği. Elimden geleni yapıyorum işte:)

Bugün oglen yapcam test bakalım değişiklik var mi :)

Canım ya eşim erken ise Gittiği ıcın sabah yapma şansımız yok :KK43: aksam Anca
gunaydın prenses . yap bakalım beklıyorum.
benım nur topu gıbı 2 adet sıvılcem oldu :KK48: yani dıyorkı ben gelıyorum edaa umut etme dıyor benımkı :D zaten umudum yokta :(

günaydın kızlar, reglim bitmek üzere... geçen ay ilk defa ovulasyon testi kullandım eğer doğru sonuç alabildiysem çok erken yumurtladım ama testi sabah yapmıştım falan filan :KK53: merak ettiğim sizler bu ovulasyon testini saat kaç gibi yapıyorsunuz?? acaba ne zaman yapsam testi :KK9:

günaydın kızlar, reglim bitmek üzere... geçen ay ilk defa ovulasyon testi kullandım eğer doğru sonuç alabildiysem çok erken yumurtladım ama testi sabah yapmıştım falan filan :KK53: merak ettiğim sizler bu ovulasyon testini saat kaç gibi yapıyorsunuz?? acaba ne zaman yapsam testi :KK9:
Günaydın canım :)
Burda Çogu kisi genelde aksam üstü yapiyo 5-6 gibi falan. Ama ben bi kac kisi oglen bi tane 12-1 arası aksam bi tane de 6 gibi falan yapıyoruz yani ben bu sayede yakalamıştım çizgiyi gecen ay ama sonuç hüsran :D

Merhaba canım, ben saat 12-1 arası yapıyorum. 4 saat öncesi sıvı alımını azaltıp, idrara sıkışık olman gerekli

Back