Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

tıbbın caresız kaldıgı yer saka bı yane bılemedım valla. benım testlerımde koyu cıkar ama 1 gun 1 testte sonra yavastan acılmaya baslar. adete kac gunun var pekı ?
12 gun var daha ama soyle bisii var adet bitiminden sonra iliski olmustu ustundende 10 gun gecti daha oncede test kullandim ama bir gun koyu oldu ertesi gun siliklesti sonra dahada gorememistim

Ben de hamileligimin erken döneminde çok üşümüştüm bebiş olabilir mi acaba
bılmıyorum ki. ben genelde hamılelık belırtısı ates basması dıye okumustum hanı vucut sıcaklıgı artıyor dıye. sımdı egc ile de konusuyodum o da ole dedı. ben adet belırtısı olarak algılamıstım :)) bak bu bır belırtıyse kesınlıkle psıkolojık degıl

Ben hatta battaniyenin altında kılmanın karşısında donuyordum bence sen test al başla yapmaya sonra güzel haberler inşallah
bu arada ben bu ay da bekleyeceğim herhalde
sana bir şey daha sormak istiyorum ablanın betası hemen düşmüş müydü ne kadar süre sonra hamile kaldı

hemen dusmustu canım. ablam bıdaha hamıle kalmadı. onun 2 dusugu oldu 2 sene arayla. antıdeprasan kullandıgı ıcın korunuyor. ılacı bırakamadıgı ıcın en son ıste ocak ayında demıstım ya dusuk yasadı dıye. o hemen sıfırlandı ama ona ragmen dr bı adet donemı gecsın ondan sonra tekrar dene demıstı. bıde kötu bır mevzu ama o kesesını gormustu dustugunde sancı olmus gıtmıs wcye gormus aglamıstı hatta

canım benım daha yarın ymrtlamdan sonra 10. gunum. testte fılan cıkmazki. evde gebelık testım var. ovu yok

Hımm Allah yardımcısı olsun canım benim de beta yeni negatif olduğu için bekle diyor ama ben kararsizim iste

Canınız sağolsun @papatyaesra @meyran 2016 nın ilk bebelerinden olur inşallah sizinkiler.

Hoşgeldin canım. Yumurtlaman çok yakın, 2 günde bir çalışmalara devam edin Bugünü sakın boş geçme
Dediğim gibi bu sabah yumurtlama olmuş.
Akşam testi öyle gösteriyor ikinci rengi acildi. Offf kac saat surdu ağrılarım valla taa belime vurdu uymuşum biraz bu ay erken olması sanırım bu kadar sancı oldu daha var ama çok azaldı.
Rabbim inşallah nasip eder bu aksam calisma var baska care yok

Eklentiler

• 20150407_211032.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 66
Evet canım çatlamış. Hatta bu akşam ve yarın deneyin canım

Kizlar ben bu ay testleri biraktim bat 18 nisan ama ben bugun 10 gun onceden kanamam oldu once kahve leke ardindan damla damla kan geliyo suan hic boyle olmadim daha once 30 gunde bir adet oluyorum lutfen yardim edin: ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…