Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

O ooo hemen karalar baglamissin canım birincisi testi mutlaka 3 günlük perhiz olarak yaptırın ikincisi farklı yerlere de yaptırın bazen yanlış olcebiliyorlar bizim başımıza gelmişti hatta sıfır göstermişti üçüncüsü sonuç aynı olsa bile arttırmak için ilac ve doğal yöntemleri denersiniz dördüncüsü doğal yoldan olmazsa tüp bebek şansınız çok yuksek beşincisi ve en önemli gözyaşlarını sil eşine destek ol seni bu şekilde gormesin

o test sonucları daha degısık oluyor. ılerı yavas vs. ne ıcın 18 milyon dedi.
hem ole bıle olsa halledılmıcek bısey degıl canım. esın ıcın bıseler yapıyormuydun kecıboynuzu vs. pek bı yabancıyım bu selere ama bu ay olmazsa bızde gıdıcez. ben yıne olmustum yazın genel .ama esımı kesın goturcem. varsa caresıne bakarız

canım yaaa hemen üzülme sil göz yaşlarını . doktor ne dedı pekı nasıl bı tedavı uygulıcakmıs ? hemen olumsuz düşünme tıp cok ılerledı eşine destek ol daha yenı evlısınız boyle sıkıntıları olup hamıle kalan bır suru kısı var burda okudum.

bu ay olmassa bızde kesın gıdıcez. Allah korusun bilmediğimiz bişey varsa önceden önlemini alalım

canım öncelikle sakin ol.sen testin sonucunu foto çekip atar mısın özelden bir bakayım.doktorlar şap diye söylüyo canım öyle bişey olsa doktor üzülme diye saklamaz. bizim doktor laaaak diye sizin tüp bebek yaptırmazsanız asla çocuğunuz olmaz deyiverdi. doktor "çok iyi değil" dediyse "çok iyi değil"dir "çok kötü" değildir yani. sen sakin ol bana istersen sonuçları gönder bakayım 18 milyon olan ne toplam sayı mı hareketli olan mı vs vs çok değişkeni var bu işin.

aynen canım. o bile stres yaa. nasıl stressız olunur onuda bulsak. 2. yada 3, gunu gıdılıyor dımı ?

hormon testı kadınlar ıcın 2 veya 3 gunu dıye bılıyorum. erkek ıcınde 3-4 gun cınsel perhız ıle yapılıyormus sımdı bıraz arastırdımda. yanı adetın 2-3 gunu gıdersen ılıskı olmuyo yanı hem eslerımız ıcın hem bızım ıcın o gun testler yapılabılır.amaa Rabbim gerek duymadan hamıle kalmamızı saglar ınsallaahhh

Canım biz ilkkez gittik doktora anlamıyorum hiçbişekilde. Ilgin için tşk ederim. Yorum yapabilir msnz kızlar

Eklentiler

• 20150407_164447.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 77
ınsallah dıcem ama hadı dıyım Allahtan umut kesılmez :)

Canım desteğin için çok teşekkür ederim. Inşallah bol bol dua ile Allah dilerse olucaktır

Canım üzülme sakın. Eşler için de kürler varmış bir araştır istersen. Havuç suyu iyi geliyormuş. Bir de keçi boynuzu kürü varmış. Olmaz diye birşey yok bence tatlım.

Canınız sağolsun @papatyaesra @meyran 2016 nın ilk bebelerinden olur inşallah sizinkiler.

Hoşgeldin canım. Yumurtlaman çok yakın, 2 günde bir çalışmalara devam edin Bugünü sakın boş geçme
Hoşbulduk canim...
Dun calistik bugun kalsin diyordum yarine devam ederiz insallah
Esasinda aksam bir denesem testi nasil cikacak renkler birbirinin aynisiysa artik calismak diye dusunuyorum ne dersin canim
Offf ya eşim de gec gelecek işten daha telefon actı yemeğe bekleme diye yorgun argın nasıl olacak bi bakim.
Cok hissediyorum 2 saaten beri kasiklarimdan. Ben hep hissederim yumurta catlamasini, gecen ay denk gelmedi.
Saat 22.00 gibi test yaparım insallah bu ayi kacirmak istemiyorum

Canım biz ilkkez gittik doktora anlamıyorum hiçbişekilde. Ilgin için tşk ederim. Yorum yapabilir msnz kızlar
okuyamadım canım ya telefondan giriyorum ondan mı yoksa kötü mü çıkmış anlamadım kusura bakmazsan değerleri yazsan olur mu. krçiboynuzu kürü yapın başlayın şimdiden okuyabilince ayrıntılı yazarım sayı az dedin diye kürü söyledim

Kızlar bana da yardım etseniz yorumlara çok ihtiyacım var kafam karıştı
Kendi doktoruma gittim değerlerin iyi dedi beta negatif değere düşmüş dedi eğer parça kalsaydı dusmezdi dedi yani kürtaja gerek kalmadı çok şükür
prolaktin biraz yüksek dedi yumurtlamaya sıkıntı yaratır mı dedim eğer göğsünden süt geliyorsa o zaman sıkıntı olur dedi o da rahatlattı
ama biz bu ay denesek yeniden dedim O ada bu ay da korunun beta yeni düştü dedi kararsız kaldım bir kaç güne kadar tamamiyle sifirlanir inşallah Yani ovulasyon dönemine kadar sifirlanir
bir de dişimi yaptiriyorum ya adete bir kaç gün kalana kadar birsey olmaz ya hep ya hiç kuralı geçerli olur dedi Peki hamile iken diş yaptırmak neden sakıncalıdır diye sordum O da değişik bir anastezi varmış o sakıncalı olabilir ama günümüzde onu pek kullanmiyorlar dedi
şimdi bu ay denesek mi bir ay daha mı beklemek
ayyyyy kafam çok karıştı
istihareye mi yatsam acaba

Canım ekim ayında bende dişlerimi yaptırıyodum doktorum serephone vermişti bana sonra ben 1 gün içtim dişçiye gittim akıl iste sonradan aradım doktorumu dedim böyle böyle hemen ilacı bırak bu ay korunun dedi iğne vuruyoya dişçi o zararlıymış çünkü bence bu ayda korun canım geç olsunda güç olmadın inşAllah

sperm testinde önemli olan ileri hızlı hareket sizde 18 milyon sperm var % 20 si 3,6 milyon eder Senin ihtiyacın olan 1 tane çok kötü değil ama çok iyi de değil Sizin orana göre daha kötü sonuçlar da var ama rabbim bebek nasip ediyor
doktor gözetiminde tedaviye başlayın bitkisel destek de alın Olur inşallah

Hımm ben evde ilaç içmiyorum bugün 4.günüm ovulasyon dönemine kadar 18_22. Günler arası oluyor benim anestezi vurularak yapılan işler biterse ki ihtimal var O zaman denesek mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…