• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

20 ocak son adetimdi, 1 şubatta oldu sadece. 14. gün yumurtladığım düşünürsek 3-4 gün önce olmuş.
20 şubatta da hamile olduğumu öğrenmiştim

Canim üsenmedim hesapladim ve 13.günün olmus oluyo ay'in 1i:) ocaktan zaten 12 gün geliyo:) yani yumostan 1 gün önce calismissiniz zamnlaman bilmeden de olsa süper:) ama ben amacima ulastim ovudan 1 gün önce iliski tutarmi die merak ediyodum sayende soruma cvp buldum. Cünki bnm ovudan 1gün önce ve 1 gün sonra oldu bu ay. Ve 3-4 gün var beklenmeyen regle:)

Canim üsenmedim hesapladim ve 13.günün olmus oluyo ay'in 1i:) ocaktan zaten 12 gün geliyo:) yani yumostan 1 gün önce calismissiniz zamnlaman bilmeden de olsa süper:) ama ben amacima ulastim ovudan 1 gün önce iliski tutarmi die merak ediyodum sayende soruma cvp buldum. Cünki bnm ovudan 1gün önce ve 1 gün sonra oldu bu ay. Ve 3-4 gün var beklenmeyen regle:)
İşte o zaman hesap işlerini bilmiyordum canım :KK70:
İnşallah tutar senin bebişin

• Beğen
Reactions: egc
Evet canim:) 1gün öncesi olmustu zaten 1 gün sonrasi da oldu :)

Ama tabi tuttuguna dair en ufak bi umudum yok. Cünki biraz regl belirtim var bi gelip bi gecen. Gögüslerim normaldede agrimazdi simdide agrimiyo. Gögüs agrisi olmadan da hamile olan nerdeyse hic yok:( bikac gün öncesine kdr kasik bel agrisi vs vardi ama an itibariyle hicbi agrim yok.

Sen hep 19. Gunde yakaiyosun galiba canim benim oyle degil ya 17. Gnde ya 18. Gunde oluyo ama bu ay bu iki gunde de olmayacak normal ovu gununden geciken warmi aranizda onu soruyorum canim
Canim olabiliyo.ben ovu testi kullandigim ilk ay 14.gun gordum cift cizgiyi.2.ay 16.gun, 3.ayda 20.gun gordum.Baya degiskenlik gosterdi bende.bu ay bakalim ne zaman olacak adetimin bitmesini bekliyorum

Canim olabiliyo.ben ovu testi kullandigim ilk ay 14.gun gordum cift cizgiyi.2.ay 16.gun, 3.ayda 20.gun gordum.Baya degiskenlik gosterdi
bende.bu ay bakalim ne zaman olacak adetimin bitmesini bekliyorum
Himmmm hadi ya ben ovu testlerinde yeni oldugum icin bi sorun mu war dedim bende gec olacak diye adetlerin de buna gore degiskenlik gosterdimi yani erken yumurtladigin ay erken adet olup gec yumurtladigin ay gec adet oldunmu cok tesekkur ederim canim ya rahatladim :)

Himmmm hadi ya ben ovu testlerinde yeni oldugum icin bi sorun mu war dedim bende gec olacak diye adetlerin de buna gore degiskenlik gosterdimi yani erken yumurtladigin ay erken adet olup gec yumurtladigin ay gec adet oldunmu cok tesekkur ederim canim ya rahatladim :)
Canim erken yumurtlama oldugu ay kimyasal gebelik gecirdim.9 gun kadar adet gordum.gectigimiz ay 21.gun yumurtlamistim 35. Gun adet oldum.Ben normalde 29-30 gunde bir adet olurdum.ona gorede degisiklik gostermis gercekten.icini rahat tut anlicagin :)

Canim erken yumurtlama oldugu ay kimyasal gebelik gecirdim.9 gun kadar adet gordum.gectigimiz ay 21.gun yumurtlamistim 35. Gun adet oldum.Ben normalde 29-30 gunde bir adet olurdum.ona gorede degisiklik gostermis gercekten.icini rahat tut anlicagin :)
Himm anladim canim cok gecmis olsunn ins en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin tamam canim cok tesekkur ederim:)

Back