• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

geldimmm canım :) inşallah tutmuştur canım benim sadece yumurtlamadan 3 gün önce ilişki olmuştu benimki bile tutmuş olabilir :KK54:
Hoşgeldiiiin :KK15:
Ay tutar mı tutar canım. Ateş ölçme takibi de yapıyorum ben. Orada eski hamişlerden biri 3 gün öncesi ilişkiyle hamile kalmış. Olacaksa öyle de olur tatlım

Hoşgeldiiiin :KK15:
Ay tutar mı tutar canım. Ateş ölçme takibi de yapıyorum ben. Orada eski hamişlerden biri 3 gün öncesi ilişkiyle hamile kalmış. Olacaksa öyle de olur tatlım
ben de öyle düşünüyorum canım ya olacağı varsa öyle de olur. şansıma yumurtlamam da tahminimden bir gün önce oldu. belki spermler ölmeden yetişmiştir. :KK17:

ben de öyle düşünüyorum canım ya olacağı varsa öyle de olur. şansıma yumurtlamam da tahminimden bir gün önce oldu. belki spermler ölmeden yetişmiştir. :KK17:
2-5 gün arası yaşıyormuş spermler. Düşünsene testten haberi olmayan onca insan var herkes mi yumurtlama günü ilişki oldu :KK70:
Benim oğluma hamile kaldığım ay eşimle 1 kere ilişki oldu o da yumurtlamadan önceydi. İşte sana bir örnekte ben :KK52:

Evet bak sana dünkü yaptığımla bugün yaptığımi atayım

tatlım ama bugün 8 inci günü adetimin çok erken değilmi

Belki ilaclarin etkisiyle fln yumurta cabuk gelismis olabilir. Ben hep 28 günde 1 olan biri olarak 14.gün yumurtladigimi düsünüyorum. Gecen ay denemeye basladim ilk aydan ovu testi aldim 10.gün cift cizgi gördüm ve ilk defa 4 gün erken oldu reglim gecen ay. Normalde 1-2 gün oynardi ama bu kdr degil. Bu ay yine 14. Gün yumos catladi benim. Demekki cok nadirde olsa olabiliyo erken yumos

canım sende pco mu var? lh'ın fsh'tan yüksek çünkü. prolaktinin çok yüksek. tsh iyi. E2'ye bakmamışlar mı?
yok canım öyle bir şey iki ayrı doktor baktı yumurtalıklara normal dedi tabii hormonları görmemişlerdi daha e2 ye bakmamışlar demek ki yazmamış doktor
prolaktin evet biraz yüksek herhalde gebelikten kalma o düşmemiş hala, zaten gebe kaldığımı öğrendiğimde 3 hafta falan göğüslerim o kadar çok ağrıyordu ki benim ilk prolaktin yükselmiş demek ki

Back