• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Bu ay bana da geçmek bilmiyor yahuu =)
Az mı diyon kız koskoca 9 gün :KK57: :KK70:

Bence tam koyuluk olmamış hala, dün boş geçtiyse bugünü değerlendirin. Dün dolu geçtiyse yarını değerlendirin canımcım

benımkının yanında az canım :D

bende 1 gibi yapcam ovu testı dun yaptıgım koyu olma yolunda ılerlıyodu. dun akamı degerlndırdık of sabah dus aldım ölüm gibi yaaa saç kurutmak falan bebişler için nelere katlanıyoruz :D

benımkının yanında az canım :KK70:

bende 1 gibi yapcam ovu testı dun yaptıgım koyu olma yolunda ılerlıyodu. dun akamı degerlndırdık of sabah dus aldım ölüm gibi yaaa saç kurutmak falan bebişler için nelere katlanıyoruz :KK70:
Daha önce de demiştim yüzgeçlerimiz bile çıksa gelsin bebişler yeter ki :KK46::KK70:

Bak benim tam koyu olduğunda böyleydi, T daha koyu. Ya aynı eşitlikte olacak ya da T daha koyu olacak. Benim de bu koyuluktan önceki ve sonraki gün çalışma oldu.
Anladım tatlım o zaman benimde yarın olur herhalde o koyuluk biz en son pazar akşamı yaptık dün akşam olmadı bugünde olsun o zaman dimi canım

Ya aranizda hic gec yumurtlayan oldumu benim ovulasyon testinde2.ayim diye hic bilmiyorum. Eda mi sanki gec yumurtlamisti normal ovulasyon gununden kac gun sonra gec yumurttlamisti

Hic anlamam bu degerlerden ama betan hala war sifirlanmamis ne dedi doktor
netten öğrendim sonucları 5 ten sonra özeldeki kendi doktoruma gideceğim ona göstereceğim
beta hala sıfırlanmadı ama düştü bayağı bir haftaya kadar sıfırlanır inşallah 0-5 arasını negatif olarak değerlendiriyorlar ya o bile benim içimi rahatlatıyor değilse parça kalmış deyip kürtaj yapacaklardı

Back