- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.461
Benim olmadı canım olduysa da daha 2 aydır ov. testi yapıyorum.Canim mesela senin hic 14 15 yada16 dan sonra yumurtladigin oldumu yani normal ovulasyon gunlerinden sonra yumurtladigin oldumu hic yada aramozda oyle olan warmi cunku suan ben bu dirumdayim
döngüm gebelikten önce bir ay, ayın 15 inde bir ay 17-18 inde adet olurdum ortalası 31 günde bir oluyorduHah iste dedigim tam da buydu sey canim peki senin dongun kac gnde bir
O zaman tuttu benim bu ayKızlar bir cok topikte okudum çift cizgi Çıktığı gun değil önceki gun ve ertesi gunu ilişki olanlar hep hamile kalmış
geldimmm canım :) inşallah tutmuştur canım benim sadece yumurtlamadan 3 gün önce ilişki olmuştu benimki bile tutmuş olabilirO zaman tuttu benim bu ay
Hoşgeldiiiingeldimmm canım :) inşallah tutmuştur canım benim sadece yumurtlamadan 3 gün önce ilişki olmuştu benimki bile tutmuş olabilir
Canım bende çok anlamıyorum testlerden ama prolaktin hormonu engel diye biliyorum. İlaç vs. verdi mi peki drKIZLAR TAHLİLLERİM ÇIKMIŞ
FSH 4.47
TSH 1.68
LH 8.3
PROLAKTİN 34 (yüksek çıkmış)
BETA 4.69
ben de öyle düşünüyorum canım ya olacağı varsa öyle de olur. şansıma yumurtlamam da tahminimden bir gün önce oldu. belki spermler ölmeden yetişmiştir.Hoşgeldiiiin
Ay tutar mı tutar canım. Ateş ölçme takibi de yapıyorum ben. Orada eski hamişlerden biri 3 gün öncesi ilişkiyle hamile kalmış. Olacaksa öyle de olur tatlım
Ya aranizda hic gec yumurtlayan oldumu benim ovulasyon testinde2.ayim diye hic bilmiyorum. Eda mi sanki gec yumurtlamisti normal ovulasyon gununden kac gun sonra gec yumurttlamisti
2-5 gün arası yaşıyormuş spermler. Düşünsene testten haberi olmayan onca insan var herkes mi yumurtlama günü ilişki olduben de öyle düşünüyorum canım ya olacağı varsa öyle de olur. şansıma yumurtlamam da tahminimden bir gün önce oldu. belki spermler ölmeden yetişmiştir.
canım sende pco mu var? lh'ın fsh'tan yüksek çünkü. prolaktinin çok yüksek. tsh iyi. E2'ye bakmamışlar mı?KIZLAR TAHLİLLERİM ÇIKMIŞ
FSH 4.47
TSH 1.68
LH 8.3
PROLAKTİN 34 (yüksek çıkmış)
BETA 4.69
kaç gün önceydi ayıptır sorması2-5 gün arası yaşıyormuş spermler. Düşünsene testten haberi olmayan onca insan var herkes mi yumurtlama günü ilişki oldu
Benim oğluma hamile kaldığım ay eşimle 1 kere ilişki oldu o da yumurtlamadan önceydi. İşte sana bir örnekte ben
Evet bak sana dünkü yaptığımla bugün yaptığımi atayım
tatlım ama bugün 8 inci günü adetimin çok erken değilmi
akşama doğru gideceğim netten öğrendim sonuçlarıCanım bende çok anlamıyorum testlerden ama prolaktin hormonu engel diye biliyorum. İlaç vs. verdi mi peki dr
20 ocak son adetimdi, 1 şubatta oldu sadece. 14. gün yumurtladığım düşünürsek 3-4 gün önce olmuş.kaç gün önceydi ayıptır sorması
İnşallah bu ay sağlıkla bebişine kavuşursn canımakşama doğru gideceğim netten öğrendim sonuçları
Kızlar bir cok topikte okudum çift cizgi Çıktığı gun değil önceki gun ve ertesi gunu ilişki olanlar hep hamile kalmış
Bakalim bizdede tutcakmi o prensescim:)
yok canım öyle bir şey iki ayrı doktor baktı yumurtalıklara normal dedi tabii hormonları görmemişlerdi daha e2 ye bakmamışlar demek ki yazmamış doktorcanım sende pco mu var? lh'ın fsh'tan yüksek çünkü. prolaktinin çok yüksek. tsh iyi. E2'ye bakmamışlar mı?
inşallah canım ya bu ay sorun çıkmaz Önden siz sonra ben Açılış seninle birlikte olacak inşallahİnşallah bu ay sağlıkla bebişine kavuşursn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?