- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #2.401
InşAllah canım inşAllah sende bu ay bize müjdeli haberini verirsin canımCanım 1-2 gün kalmış gibi. İnşallah şehir dışına çıkmadan çatlar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InşAllah canım inşAllah sende bu ay bize müjdeli haberini verirsin canımCanım 1-2 gün kalmış gibi. İnşallah şehir dışına çıkmadan çatlar canım
hepimiz güzel haberler verelim inşallah canımInşAllah canım inşAllah sende bu ay bize müjdeli haberini verirsin canım
İnşallah önden @edahazalozer arkadan sen arkadan prensinin_prensesi inşallah arkadan ben sonra dahepimiz güzel haberler verelim inşallah canım
Cok kalmazsin dışarıda inşallah ovulasyon döneminde kocişinin yanında olursunYa kızlar moralim çok bozuk bu ay klomene başladım ya 3 günüm bugün ilaçta doktor cuma günü çağırmıştı cumartesi günü adetimin 12 günü ama ben cuma akşamı şehir dışına çıkmam gerekiyo bu ay yine yalan oldu benim yaa
Tutunmasını engellemez ama kimi kullanılan ilaçlar zarar verebilir. Ben oğluma 1.5 aylık hamileyken kanal tedavisi yaptırmak zorunda kalmıştım. Ona göre işlemlerde kullanılacak anestezi ilaçlarını veriyorlar. Ov. undan sonra 4-5 gün bence sorun olmaz.Ayy bu arada bir şey daha soracağım bugün mecburen dişimi çektirdim köprü yapılacak Bebis çalışmalarına başlamadan önce 4 tane dişimi kanal yaptırmıştım onun biri kırıldı
şimdi benim ovulasyon dönemine kadar bu diş işi bitmezse sorun olur mu
daha önce doktorun biri günün geçmese sorun olmaz demişti diş tedavisi sırasında vurulan anestezi bebeğin tutunmasinda sorun cikartiyormus o yüzden özellikle ilk 3 ay boyunca diş tedavisi yaptirmiyorlarmis
şimdi eğer döllenme olusursa tutunmasini engeller mi acaba
Ayyy hadi inşallah
Dişçime açıkça söyledim durumumu o da dişin iyilesmesine bağlı 10 günde de olabilir 15 günde sonra yanlarındaki dişler için için işlem yapılacak onun için de anestezi yapılacak Diğer işlemler için yapmasak da olur gibi konuştuTutunmasını engellemez ama kimi kullanılan ilaçlar zarar verebilir. Ben oğluma 1.5 aylık hamileyken kanal tedavisi yaptırmak zorunda kalmıştım. Ona göre işlemlerde kullanılacak anestezi ilaçlarını veriyorlar. Ov. undan sonra 4-5 gün bence sorun olmaz.
Senin yine 17. 18. Günü bulur canım bu aralar sıvı alımını azaltmak bayagi daha net sonucu almak içinKızlar bi bakarmisinizzz testime koyulmaya Başlamış sanki dımı ? Bana mi oyle geliyo yoksa. Bence ben 1-2 gun içinde yumurtlama olcak gibi
Senin yine 17. 18. Günü bulur canım bu aralar sıvı alımını azaltmak bayagi daha net sonucu almak için
Canım ben de öyle zor uyuşuyorum, o yüzden hamileyken gözlerimden yaşlar aka aka işlem yaptırmıştım Çok fazla ilaç kullanamadığımız için.Dişçime açıkça söyledim durumumu o da dişin iyilesmesine bağlı 10 günde de olabilir 15 günde sonra yanlarındaki dişler için için işlem yapılacak onun için de anestezi yapılacak Diğer işlemler için yapmasak da olur gibi konuştu
bu arada benim anestezi ile ciddi anlamda sıkıntım var dislerim uyuşmuyor 4 tane falan vuruyor
Canım çook yakın ama seni yine de ihmal etme bugünlerini.Kızlar bi bakarmisinizzz testime koyulmaya Başlamış sanki dımı ? Bana mi oyle geliyo yoksa. Bence ben 1-2 gun içinde yumurtlama olcak gibi
Ben çift çizgi ve ertesi günü değerlendirdim ayaklarimi havaya kaldırdım yattım bayagi daha önce yazmıştım okumussundur ve su anda ovu günün yakın ya çok sık yapma spermler 3 günde en yüksek hıza erişir pozitif inşallah 3.güne denk gelir ve ertesi gunde yaparsan çok iyi olur hatta 3. Gün de olabilirAynen canım bende oyle dusunuyorum 2 gunum falan var demekki . 3-4 saat bisey içmeden yapıyorum . Ya simdi sen daha önce hamile kalmıştın canım yumurtlama Gününü nasıl degerlendirmistin çift çizgiyi gördüğün gun mu siliklesince mi ust üste 2 gun mu
Ben çift çizgi ve ertesi günü değerlendirdim ayaklarimi havaya kaldırdım yattım bayagi daha önce yazmıştım okumussundur ve su anda ovu günün yakın ya çok sık yapma spermler 3 günde en yüksek hıza erişir pozitif inşallah 3.güne denk gelir ve ertesi gunde yaparsan çok iyi olur hatta 3. Gün de olabilir
Ben su anda takvimimi hazırladım 7,10,13,16 da yapacağız inşallah sonra pozitif olduğu gün ve ertesi günü inşallah muhtemelen 18 inden sonra pozitif olur
yarın doktoruma da soracağım bir önceki sayfada yazdığım şeyler sorun oluşturmazsa yumurta takibi de yaptırmayı istiyorum 12. Günde gitmeye başlarım 2 güne bir gidip kontrol ettireceğim inşallah bu ay hersey yolunda gider sağlıklı olur
Hani yerleşme kanaması falan diolar ya o olmasın canımArkadaslat birsey sormak istiyorum.. Bende hala adet yok malum yalnz iki gundur peceteye afedersiniz pembe seffafmsi bi aknti gelio ara ara dun adet olacagm sandm sevindim de hatta ama devami gelmedi bugun yine karsilastim yine devami gelmedi bu nedir sizce