- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.421
Canım ne olur ne olmaz gün aşırı ilişkiye devam edin derimYa kızlar ben 30 günde bir adet görüyorum gecen ay 17. Gün çift çizgiyi görmüştüm o gece kasıklarımda agrı olmuştu ama sonraki iki günü degerlendirdim ve bildimki kaçırdım yumurtlamayı neyse bu ay yarın 17. Gün ama gecen ayki gibi yarın çift çizgiyi göremiycem belli testler suan silik çünkü ama bide şu war gecen ay 11. Günden 18 e kadar beyaz akıntıyı gördüm bu ay da 11.gün basladı hala dewam ediyo ben sadece cift cizgi ve sonraki günü degerlendircektim bu ay simdi ben akıntıyımı baz aliyim testimi testte koyulugu beklersem akıntı bitmiş olucak ay kacirmak istemiyorum napacagımı sasırdım ya üff
İki taraftan da yumurtlama olacak belki canım.Kızlar benimde 1 saattir bi sağ kasığımda bide sol kasığımda çok ağrı olmaya başladı bide aşağı sanki bıçak saplıyolar çok kötü neden oluyo böle acaba
Canim bugun gecikmemin 23.gunu sata gore de 58.gün en son gecen hafta persembe gunu gttigim doktor folikul catlamamis basit kist olusturmus dedi hcg flan negatifti.. Acaba ondan mi kaynakli..gebelik olma ihtimali bukadar zamandan testen sonra imkansz gibi geliyor benim yorumum tabi yinede belli olmaz..korktum ama adet degil.. Ara ara cok nadir peceteye silince sefaf akntiyla karsik pembe aknti nedir ki bu yaaa hic duyan eden yok mu dostlar ?Hani yerleşme kanaması falan diolar ya o olmasın canım
Bilmiyorum canım o ağrılarla birlikte kahverengimsi akıntı geliyoCanım ne olur ne olmaz gün aşırı ilişkiye devam edin derim
İki taraftan da yumurtlama olacak belki canım.
Günaydın canım hava kapalı bi kasvetli banada yansıyo benim akşamdan beri ağrım var iki kasığımda bide sanki aşağı bıçak saplıyolargünaydınn kızlarrrrrrnasılsınız ne var ne yok nasıl gıdıyooooo
Günaydın canım hava kapalı bi kasvetli banada yansıyo benim akşamdan beri ağrım var iki kasığımda bide sanki aşağı bıçak saplıyolar
Muhtemelen kistten dolayı canım, vücut atmaya çalışıyor ama atamıyor.Canim bugun gecikmemin 23.gunu sata gore de 58.gün en son gecen hafta persembe gunu gttigim doktor folikul catlamamis basit kist olusturmus dedi hcg flan negatifti.. Acaba ondan mi kaynakli..gebelik olma ihtimali bukadar zamandan testen sonra imkansz gibi geliyor benim yorumum tabi yinede belli olmaz..korktum ama adet degil.. Ara ara cok nadir peceteye silince sefaf akntiyla karsik pembe aknti nedir ki bu yaaa hic duyan eden yok mu dostlar ?folikul sonradan catlar mi? Yada basit folikul kisti varken dger tarafta yeni yumurta olusur mu ?? Ay bu ne ki yaa
Üşütmüş olabilir misin acaba canımBilmiyorum canım o ağrılarla birlikte kahverengimsi akıntı geliyo
Ayy sorma bir garip ruh halim var. Bugün sabah deli gibi yağmur yağdı, şimdi güneş açtıgünaydınn kızlarrrrrrnasılsınız ne var ne yok nasıl gıdıyooooo
Muhtemelen kistten dolayı canım, vücut atmaya çalışıyor ama atamıyor.
Üşütmüş olabilir misin acaba canım
Ayy sorma bir garip ruh halim var. Bugün sabah deli gibi yağmur yağdı, şimdi güneş açtı
Benim belim ve kasıklarımın altı çok ağrıyor. Belirti aramıycam bu ay demiştim kendi kendime güya
Kullanıyorum canım güya kullanmıcam bu ay diyodumkullandıgın ılactan mı acaba canım yumurtaların gelısıyor . ovu test kullanıyormuydun sen canım
Bugünle beraber 9 gün var dahavalla bu havada benımde ıcım kararıyor canım hıc bısey yapasım gelıyo evde olsam yan gelır yatardım
kac gunun kaldı senın canım
Kullanıyorum canım güya kullanmıcam bu ay diyodum
Bugünle beraber 9 gün var daha
canım bence yumurtlama bugun cıft cızgı koyu cıkmıs. o agrılar bundan olabılır demmekkıCanım sen dünkü ovu testimi görmüştün buda bugünkiEki Görüntüle 1483897 Eki Görüntüle 1483897 Eki Görüntüle 1483897
Evet bak sana dünkü yaptığımla bugün yaptığımi atayımnasıl pekı koyulasma var ı degısıklık gosterıyomu
tatlım ama bugün 8 inci günü adetimin çok erken değilmicanım bence yumurtlama bugun cıft cızgı koyu cıkmıs. o agrılar bundan olabılır demmekkı
Evet bak sana dünkü yaptığımla bugün yaptığımi atayım
tatlım ama bugün 8 inci günü adetimin çok erken değilmi
Off valla bende anlamadım canım yaabaktım canım ıkısınede ama dun ku cok sılıkken bugunku baya koyu cıkmıs bılemedım kı yaaa acaba ıkı kere mı olcak yumurtlama. ilacın etkısı mi yoksa
Bu ay bana da geçmek bilmiyor yahuu =)az kalmıs gibi hadi bakalım
benımde 17 gunum vardaha yumurtlamadım bıle yaa cok uzun geldı bu ay nedense
Bence tam koyuluk olmamış hala, dün boş geçtiyse bugünü değerlendirin. Dün dolu geçtiyse yarını değerlendirin canımcımCanım sen dünkü ovu testimi görmüştün buda bugünkiEki Görüntüle 1483897 Eki Görüntüle 1483897 Eki Görüntüle 1483897
Bak benim tam koyu olduğunda böyleydi, T daha koyu. Ya aynı eşitlikte olacak ya da T daha koyu olacak. Benim de bu koyuluktan önceki ve sonraki gün çalışma oldu.Off valla bende anlamadım canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?