- 25 Şubat 2015
- 276
- 258
- 48
- 35
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.161
bende kasmıyorum valla canım eşimlede biraaz tartıstık dün :) adetim biteli 3 gün oldu henuz calısmadık :)) önümüzdeki pazartesinden itibaren sıkı tutmam lazım işi o hafta yumurtlama haftam. test alıp almama konusunda kararsızım cok yaa napsam acabaaa
Biz teste göre calismadik. Zaten günasiri calisma olunca illaki biyerden yakalar. Son aylara göre ortalama al yumurtlama haftani ki ptesi baslamam lazim diyosun. Günasiri bidaha ki ptesiye kadar calis sonra canin isterse calisirsin. Ben toplamda 4 kez calistim mesela günasiri. Simdide canim isterse. Bikkinlik gelmesindense istekli calismak daha güzel oluyo. Tabi kismet hersey. Allah nasip ederse ...
aynen canım yaa zoraki birliktelik kötü etkiliyo. inşallah seninkide tutmustur canım 10 gunum kaldı dıyosun var mı bıseylık belırtı falan filan :) ilişkki sonrası yattın mı bacaklarını diktin mi yukarı neler yaptın :) tutmussa banada örnek olursun
yatmayla oluyorsa 9 dogurmam lazım benım zatenBelirtim yok canim gecen ay var gibiydi ama belirti deilmis:) regl olmustum. İnsallah tutar canim 2.deneme ama simdiden beklemekten yoruldum:) burdaki herkesin bian önce olur insallah... Bizim yumos günü nikah yildönümümüze denk geldi. Yeni evliyim ama tayin durumundan nikahi 6 ay kdr erken yapmistik gecen yil:) iliskiden sonra 1-1bucuk saat yatabildm sonra kalkip gezmelere gittik:) yani hicbi calisma sonunda sabahlayamadim hep erken kalktim. Ayaklarimi diktim ama o durumda bile geri geldi hemen. Sadece rahattim stres yapmadim uzun yatamadim sperm hemen geri geldi fln bunlara cok kafa yormadim gecen ay ki gbi. İnsallah tutmustur:) suan nötrüm bisey hissetmiyorum olumlu olumsuz. Hamilelik gördügüm rüyalar disinda:) o da bilincaltiyla alakalidir muhtemelen:)
yatmayla oluyorsa 9 dogurmam lazım benım zaten
sabaha kadar ohh yan gelıp yattım
Allah bilir de zor birden öyle çok bebe . 1 tane yeterli Allahım . amin :)Ayy ikiz gelirmis:)))) yada üçüz:)) 1 taneyi bulamasakta böyle hayallerimiz var:) öyle bisey olsa topikteki herkes isi gücü birakir 1 hafta kimildamadan yatar:)
Allah bilir de zor birden öyle çok bebe . 1 tane yeterli Allahım . amin :)
canım herkes burayı terk ettı :) daha degısık konular bulalım. bunalıma gırdı mıllet.aynen canım yaa zoraki birliktelik kötü etkiliyo. inşallah seninkide tutmustur canım 10 gunum kaldı dıyosun var mı bıseylık belırtı falan filan :) ilişkki sonrası yattın mı bacaklarını diktin mi yukarı neler yaptın :) tutmussa banada örnek olursun
canım herkes burayı terk ettı :) daha degısık konular bulalım. bunalıma gırdı mıllet.
zaman gecınce bızde mı oyle olacaz acaba
Ne zamandır elektrik yok ki giremedik netecanım herkes burayı terk ettı :) daha degısık konular bulalım. bunalıma gırdı mıllet.
zaman gecınce bızde mı oyle olacaz acaba
Ayy canım İnşallah bendeKızlar inşAllah nisan ayında hepinizolursunuz mayıstada ben olurum inşAllah
Evet ole. Isyerinde vardi bizim ist. Sisli. 2 saat sonra geldi bidaha da gitmedi. eve geldim.evdede var ama. Cogu yerde devam ediyormus. Buyuk kesinti.Ne zamandır elektrik yok ki giremedik nete
Mersin e de 2 saat önce geldi çok şükür daha gitmediEvet ole. Isyerinde vardi bizim ist. Sisli. 2 saat sonra geldi bidaha da gitmedi. eve geldim.evdede var ama. Cogu yerde devam ediyormus. Buyuk kesinti.
Canim ne yaptin merak ettim seni test yaptirdinmi durumlar nasılmartilikmerako 40221444 .!.:Evet yapmistim ama batima 2 gun kala pozitif olmaya basladi dun de iyice koyu olunca test yapayim desim daha tam emin degilim evet su an cok net ama cizgi bulanik o yuzden kesinlessin oyle yazayim belirtilerimi
Cok gecmis olsun canim.. aynen ole once kendi sagligimiz.Bizim bu ay da olmayacak sanırım. Eşimin yüksek tansiyon sorunu vardı 3-4 gündür hastanelerdeyiz. Tansiyon ilacını değiştirdi ama şiddetli baş ağrıları var. Tam da yumurtlama dönemim ama maalesef çalımala olmuyor 2-3 gündür. Ne diyeyimEşim iyi olsun da bebiş geleceği varsa başka zamanda gelir. Hep bir aksilik oluyor benim yumurtlama dönemimde. Artık oluruna bırakıyorum....
Yukardaki mesajı sabah 10 buçukta yazmıştım elektrikler ancak geldi şimdi gönderebiliyorum kızlar
Teşekkürler canım, herşey olacağına varır.Cok gecmis olsun canim.. aynen ole once kendi sagligimiz.
Çok Geçmiş olsun canım Allah şifasını versinBizim bu ay da olmayacak sanırım. Eşimin yüksek tansiyon sorunu vardı 3-4 gündür hastanelerdeyiz. Tansiyon ilacını değiştirdi ama şiddetli baş ağrıları var. Tam da yumurtlama dönemim ama maalesef çalımala olmuyor 2-3 gündür. Ne diyeyimEşim iyi olsun da bebiş geleceği varsa başka zamanda gelir. Hep bir aksilik oluyor benim yumurtlama dönemimde. Artık oluruna bırakıyorum....
Yukardaki mesajı sabah 10 buçukta yazmıştım elektrikler ancak geldi şimdi gönderebiliyorum kızlar
senin en koyu bu şekilde oluyorsa bilemem ama benim c den koyu olduğu için benim testlere göre 1 günü daha var gibi geliyor
Kızlar bugünkü testim çok silik cıktı dün pozitifti sanrm benm dün gece calısmadık zaten iki günde bir kuralını bozmuorm bugün eşim erken geldi 2 gibi çalıştık bakalm hhayırlısı artık beklemeler başlıo benm gecmez artk günler inşallah tutmusturbencede testi dikkate alma. takip için yap. acaba daha koyu olacak mı diye düşünüp duruyor insan.
Hem beklenince dikkate alma. benim hep öle oluyor bekleyince. bence yarın olacak senin . testin varsa akşamda yap. kaçırmamış olursun moralin bozulmaz en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?