- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.181
Kızlar bugünkü testim çok silik cıktı dün pozitifti sanrm benm dün gece calısmadık zaten iki günde bir kuralını bozmuorm bugün eşim erken geldi 2 gibi çalıştık bakalm hhayırlısı artık beklemeler başlıo benm gecmez artk günler inşallah tutmustur
Amin canım, çok teşekkürlerÇok Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin
canım herkes burayı terk ettı :) daha degısık konular bulalım. bunalıma gırdı mıllet.
zaman gecınce bızde mı oyle olacaz acaba
Canım geçmiş olsun ya sıkma canını siz iyi olun da inşallah bebiş de gelir hayırlısıylaBizim bu ay da olmayacak sanırım. Eşimin yüksek tansiyon sorunu vardı 3-4 gündür hastanelerdeyiz. Tansiyon ilacını değiştirdi ama şiddetli baş ağrıları var. Tam da yumurtlama dönemim ama maalesef çalımala olmuyor 2-3 gündür. Ne diyeyimEşim iyi olsun da bebiş geleceği varsa başka zamanda gelir. Hep bir aksilik oluyor benim yumurtlama dönemimde. Artık oluruna bırakıyorum....
Yukardaki mesajı sabah 10 buçukta yazmıştım elektrikler ancak geldi şimdi gönderebiliyorum kızlar
Bizim bu ay da olmayacak sanırım. Eşimin yüksek tansiyon sorunu vardı 3-4 gündür hastanelerdeyiz. Tansiyon ilacını değiştirdi ama şiddetli baş ağrıları var. Tam da yumurtlama dönemim ama maalesef çalımala olmuyor 2-3 gündür. Ne diyeyimEşim iyi olsun da bebiş geleceği varsa başka zamanda gelir. Hep bir aksilik oluyor benim yumurtlama dönemimde. Artık oluruna bırakıyorum....
Yukardaki mesajı sabah 10 buçukta yazmıştım elektrikler ancak geldi şimdi gönderebiliyorum kızlar
Sen geldin ben yatiyorumAyyyy canimmm geldim geldimMmyaa Elektirik kesintisi bitirdi beni şarjım bitti
Canım geçmiş olsun ya sıkma canını siz iyi olun da inşallah bebiş de gelir hayırlısıyla
Teşekkürler kızlar, zamanında sağlıkla gelsin beişler.Canım gecmiş olsun cokkkk. Herşeyin bası sağlık Rabbim Tez zamanda versin bebislerimizi inşallah :)
Günaydın kızlar ya bişey sorcam dünden beri lekelenmem oluyo gibi acaba adetmi oluyorum anlamadım çünkü doktor adetin 2 inci günü gwl demişti bana yaa
Kahverengi canım yok öyle çok değil afedersin ama ped koydum ona böyle çok az geliyogunaydın canımmm . lekelenme dedıgın kanama gibimi kahve rengi mi az mi cok mu gelıyo
Kahverengi canım yok öyle çok değil afedersin ama ped koydum ona böyle çok az geliyo
Canım zaten kistim vardı ya bu ay doktor doğum kontrol hapı vermişti kaybolsun dieallah allah burda okudugum kadarıyla kahve rengı lekeye yerlesme falan dıyolar amaa acaba hamıle olma olasılıgın var mı kı ? test yaptın mı
Canım zaten kistim vardı ya bu ay doktor doğum kontrol hapı vermişti kaybolsun die
Geçen ay dupbaston vermişti canım ondada böyle kömür gibi gelmişti ama damla damla öyle normal adet olmamıştım doktorumda bu ay böyle olursun normal adet bekleme demişti merak ettim acaba bu aydamı öyle olucak diehmmm bilemedim ki o zamanacaba rahmin falan mı temizleniyo kistten ötürü mü oldu kı
Geçen ay dupbaston vermişti canım ondada böyle kömür gibi gelmişti ama damla damla öyle normal adet olmamıştım doktorumda bu ay böyle olursun normal adet bekleme demişti merak ettim acaba bu aydamı öyle olucak die
Kızlar Merhaba,
Bugün doktora gittim 5 haftalık hamilesin dedi(Rabbim tamamına erdirir inşallah)sizi hergün takip ediyorum sevincimi paylaşmak istedim :) birde gerçekten çok kafaya takınca olmuyor ben bu ay çok ümitli değildim açıkçası sadece 2 gün çalıştık o yani...ALLAH isteyen herkese nasip etsin herkesin göbüşü bebişle dolsun İNŞALLAH...
sen hala doktora gıtmedın mı ? ya pekı sıskınlıgın fılan yokmu. benım adetım 2 gun gecıkmıstı. ( korundugum zaman )Merhaba arkadaslarim ..b7gun gecikmemin 17.günü bata gore 53.gunum hala adet olmadm bugun nova marka idrar test yaptim negatif cikti kafayi yicegim
ayyy canım hayırlı olsun raabıbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :)
2 gun olan calısma yumurtlama gunumuydu nasıl degerlendırdın canım ılıskı sonrası uzun sure yattın mı naptın :) benımde haftaya yumurtlama zamanım test falan almadım stres oluyo dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?