Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Insallah tutmustur canim.. bu ay guzel haberler alalim.hep beraber baska seler konusuyor oluruz umarim

Canım geçmiş olsun ya sıkma canını siz iyi olun da inşallah bebiş de gelir hayırlısıyla

Canım gecmiş olsun cokkkk. Herşeyin bası sağlık Rabbim Tez zamanda versin bebislerimizi inşallah :)

Günaydın kızlar ya bişey sorcam dünden beri lekelenmem oluyo gibi acaba adetmi oluyorum anlamadım çünkü doktor adetin 2 inci günü gwl demişti bana yaa

hmmm bilemedim ki o zaman acaba rahmin falan mı temizleniyo kistten ötürü mü oldu kı
Geçen ay dupbaston vermişti canım ondada böyle kömür gibi gelmişti ama damla damla öyle normal adet olmamıştım doktorumda bu ay böyle olursun normal adet bekleme demişti merak ettim acaba bu aydamı öyle olucak die

canım doktorun oyle dedıyse endıselencek bısey yok ama ıstersen doktorunu bı ara sor

Merhaba arkadaslarim ..b7gun gecikmemin 17.günü bata gore 53.gunum hala adet olmadm bugun nova marka idrar test yaptim negatif cikti kafayi yicegim

Kızlar Merhaba,

Bugün doktora gittim 5 haftalık hamilesin dedi(Rabbim tamamına erdirir inşallah)sizi hergün takip ediyorum sevincimi paylaşmak istedim :) birde gerçekten çok kafaya takınca olmuyor ben bu ay çok ümitli değildim açıkçası sadece 2 gün çalıştık o yani...ALLAH isteyen herkese nasip etsin herkesin göbüşü bebişle dolsun İNŞALLAH...

ayyy canım hayırlı olsun raabıbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :)

2 gun olan calısma yumurtlama gunumuydu nasıl degerlendırdın canım ılıskı sonrası uzun sure yattın mı naptın :) benımde haftaya yumurtlama zamanım test falan almadım stres oluyo dıye

Merhaba arkadaslarim ..b7gun gecikmemin 17.günü bata gore 53.gunum hala adet olmadm bugun nova marka idrar test yaptim negatif cikti kafayi yicegim
sen hala doktora gıtmedın mı ? ya pekı sıskınlıgın fılan yokmu. benım adetım 2 gun gecıkmıstı. ( korundugum zaman )
sokulene kadar catlayacak gıbı olmustu karnım fılan. sen de bole bıseler yok mu ?

Amin canım inşallah :) evet canım yumurtlama günümde koyu olduğu gün ve ertesi gün ilişki oldu zaten başka testim yoktu yapamadım ikisindede uzun süreli yattım 1 gün sağ tarafıma 1 gün sol tarafıma :) hatta doktora gitmeden 2 gün önce evde test yaptım negatifti o kadar ümitsizdim yani ben çok fazla stres yapmadım sürekli buradan sizleri yazışmalarınızı takip ettim vakit geçirdim darısı sizlerin de başına canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…