- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.041
Canım yumurta buyurkende o akinti oluyor bazen bi kac gun suruyor hatta muhtemelen senin yarına catlar yumurtan hadi hayırlısı inşallah[/QUOTE]E="edahazalozer, post: 40206530, member: 651224"]Bugunkuleri atim.. anlamadim dunku yumurta gibi akintim.niyeydi. testimde c ye bayaaa yakindi.ole iste... bugun bos gunum zaten yarin aksam calisicam. 1 tanede testim var sabah yaparim gerisi Allaha kaldi
Canım yumurta buyurkende o akinti oluyor bazen bi kac gun suruyor hatta muhtemelen senin yarına catlar yumurtan hadi hayırlısı inşallah[/QUOTE]E="edahazalozer, post: 40206530, member: 651224"]Bugunkuleri atim.. anlamadim dunku yumurta gibi akintim.niyeydi. testimde c ye bayaaa yakindi.ole iste... bugun bos gunum zaten yarin aksam calisicam. 1 tanede testim var sabah yaparim gerisi Allaha kaldi
Bence bunların hepsi negatif devam et benim de böyle oluyor silikleşiyor sonra bir anda pozitif oluyor
Anladm canm gecen ay 15. Gün çift çizgi olmuştu ikiside aynı koyuluktaydı bugünde düne göre çok silik olunca acaba dün müydü dedim aksama bi daha yaparm baklm o nasl olacakBence bunların hepsi negatif devam et benim de böyle oluyor silikleşiyor sonra bir anda pozitif oluyor
Bir iki güne pozitifi görürsün canım devamAnladm canm gecen ay 15. Gün çift çizgi olmuştu ikiside aynı koyuluktaydı bugünde düne göre çok silik olunca acaba dün müydü dedim aksama bi daha yaparm baklm o nasl olacak
Bence de negatif canım, aynı saatlerde yapmaya çalış testlerini de . Karşılaştırma açısından daha sağlıklı olur
Simdi yuklicektim bende. Eski testlerimide buldumedosko canım senin testin ne durumda ? Silikleşme var mı yoksa koyu mu yine ?
Bir iki güne pozitifi görürsün canım devam
Saolun kızlar durunca biraz aynı oldu testlrr zaten dierleri beklediği için biraz daha koyuydu sanrm. Aynı saatlerde yapamıyorm genelde ders programım Düzensiz okula da götürmüyorum ama aksam 8 yapmaya çalışıcam o saatlerde evdeim hepBence de negatif canım, aynı saatlerde yapmaya çalış testlerini de . Karşılaştırma açısından daha sağlıklı olur
Aaaa ne guzel. Gebelik testi yapsana. Bu kadar cikmasi bebise isaret olabilir canim.hemde bata 1 gun kala. Ay hadi insallahhhhKizlar bana da bi el atin bunlar dun ve bugun yaptigim ovu testleri koyulasma var batim yarin sastim kaldim
Kizlar bana da bi el atin bunlar dun ve bugun yaptigim ovu testleri koyulasma var batim yarin sastim kaldim
Bence de canm hemen gebelik testi yapmalısınAaaa ne guzel. Gebelik testi yapsana. Bu kadar cikmasi bebise isaret olabilir canim.hemde bata 1 gun kala. Ay hadi insallahhhh
Valla bilmiyorumki canim. Hala yok biliyor musun.bekliyorum ne cikacakAaa branşdaş sayılırız canım ama senin daha iyi bizim hergün ayrı bi sorun okulda zor yani ergenlerle ugrasmak
Senin kırmızılar da gelmicek galiba bi yerlerde saklanan bi bebiş mi var acaba
Ya eminim doktordan daha cok sey biliyorumdur .strestendir sökturucu yazayimda kullan deyip basindan savdi resmen . bu ay folikulum olusup olusmamis onu bile soylemedi goremem dio saka gibi..neyse bi adamaklli hi dr gdecegim gelecegi yok krmizilarim..bende ovu testini adetten 8.gunden 28.gune kadar yapmstm tam koyu czgiyi yakalayamamstm iki kere flan gordum cok koyu ama c daha koyuydu anlayacagn ayniyiz. Gogus hasasiyetimde hala yokÇok güzelmiş ruyan. Insllah gercek olur :) batım 24 Mart canım. Sat ise 19 Şubat idi. Sata göre 10 gün gecikti. Gecen ay battan 8gun sonra regl oldum. Oyuzden bu ay bata 8gun ekledım Oyuzden 1 Nisanı bekliyorum. En cok dıkkatımı çeken göğüslerde hassasıyet neden olmuyor artık valla canım bilmiyorum ya ben ovu testlerınde ıkıncı çizgiyi çok koyu goremedım. 2gun pozıtıfı gıbıydı ama t c den koydu degildi. Acaba yumurtlama olmuyormu dıye düşünüyorum bazen. Testım daha var.regl olursa önümüzdeki ay yone aynı olursa gıderım doktora. Sen reglın neden geciktiriniz sormuşmuydun doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?