Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canım yumurta buyurkende o akinti oluyor bazen bi kac gun suruyor hatta muhtemelen senin yarına catlar yumurtan hadi hayırlısı inşallah[/QUOTE]
Demekki oyle canim.. denemeye devam

Canım yumurta buyurkende o akinti oluyor bazen bi kac gun suruyor hatta muhtemelen senin yarına catlar yumurtan hadi hayırlısı inşallah[/QUOTE]
Demekki oyle canim.. denemeye devam

Kızlar dün 14. Günümdü 2. Çizgi var ama aynı degiller bugün az önce yaptım daha da silik acaba dün pozitid olms olabilir mi yüklüyorm bi bakar mısınız

edosko canım senin testin ne durumda ? Silikleşme var mı yoksa koyu mu yine ?
Simdi yuklicektim bende. Eski testlerimide buldum siliklesiyo artik Sanirim. Bu aksam calisma gunum.zaten. uygun zaman olur insallah. Gece gec saatlerde calisip uyurum

Eklentiler

• img1427620722328.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 99
Bir iki güne pozitifi görürsün canım devam
Bence de negatif canım, aynı saatlerde yapmaya çalış testlerini de . Karşılaştırma açısından daha sağlıklı olur
Saolun kızlar durunca biraz aynı oldu testlrr zaten dierleri beklediği için biraz daha koyuydu sanrm. Aynı saatlerde yapamıyorm genelde ders programım Düzensiz okula da götürmüyorum ama aksam 8 yapmaya çalışıcam o saatlerde evdeim hep
buu ay olur inşallah ya stres yapmiim diorm ama düşünmeden yapamıyorum

Ya eminim doktordan daha cok sey biliyorumdur .strestendir sökturucu yazayimda kullan deyip basindan savdi resmen . bu ay folikulum olusup olusmamis onu bile soylemedi goremem dio saka gibi..neyse bi adamaklli hi dr gdecegim gelecegi yok krmizilarim..bende ovu testini adetten 8.gunden 28.gune kadar yapmstm tam koyu czgiyi yakalayamamstm iki kere flan gordum cok koyu ama c daha koyuydu anlayacagn ayniyiz. Gogus hasasiyetimde hala yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…