Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Net gorememisim cunku su an yaptigim test koyu cikti. C den koyu. dunki akintim neydi o zaman. Kafam karisti simdikkkkkk
Dün olduysa çalışma yarın o zaman çalışmalara devam

Kızlar aranizdan bir sureligine ayrilcm.akademim için önemli bir sinavim var. Burada coj vakit gidiyor.ins döndüğümde herkeshamis olur :) aeo
Başarılar canım, kendine ve bebişine dikkat et

Net gorememisim cunku su an yaptigim test koyu cikti. C den koyu. dunki akintim neydi o zaman. Kafam karisti simdikkkkkk
Canm nettr bazı yerlerde okudum doğrulugunu bilemem ama ovulasyon testinde çift çizgiyi görene kadar bazen yumurta çatlamış olabiliyormus bu yüzden herkes testin yanında akıntı ya da ates takibi yapın diyo o yüzden belki dün çatlamştr sennde. Zaten eğer böle bişi varsa gecen aylarda hepimiz bu yüzden kaçırdık

Dün olduysa çalışma yarın o zaman çalışmalara devam

Başarılar canım, kendine ve bebişine dikkat et
Bilemedim 2 testim kaldi. Aksam bakicam siliklestimi. Damlattigin an cizgi olustu simdi. Bende sasirdim. Dunde c ye cok yakindi.. akintimda dun oldu hemide yimirta aki gibi bugun bos gunum zaten. Yarin calisicam.bakalim.neler olacak

ben bir gün çıtır çıtır yiyim dedim boğazım yandı birdaha da yemedim :)
Yani biraz aci ama yenilse yine de yenilir de kist oluyomus yahele incir kürü hamile kalmaya cok yardimciymis ama o ay kalamazsan sancidan duramiyomussun adetin duzensiz oluyomus sökmuyomus bi turlu...yani iyi guzel olmasa da bisuru yanetileri warmis.. Havuc hakkinda kimse pek bisey yazmamis onu da denemeye korkuyorum poofff

Çok güzelmiş ruyan. Insllah gercek olur :) batım 24 Mart canım. Sat ise 19 Şubat idi. Sata göre 10 gün gecikti. Gecen ay battan 8gun sonra regl oldum. Oyuzden bu ay bata 8gun ekledım Oyuzden 1 Nisanı bekliyorum. En cok dıkkatımı çeken göğüslerde hassasıyet neden olmuyor artık valla canım bilmiyorum ya ben ovu testlerınde ıkıncı çizgiyi çok koyu goremedım. 2gun pozıtıfı gıbıydı ama t c den koydu degildi. Acaba yumurtlama olmuyormu dıye düşünüyorum bazen. Testım daha var.regl olursa önümüzdeki ay yone aynı olursa gıderım doktora. Sen reglın neden geciktiriniz sormuşmuydun doktora

Bugunkuleri atim.. anlamadim dunku yumurta gibi akintim.niyeydi. testimde c ye bayaaa yakindi.ole iste... bugun bos gunum zaten yarin aksam calisicam. 1 tanede testim var sabah yaparim gerisi Allaha kaldi

Aaaa ikiside kopkoyu bugün mu acaba günün Yarin sabah ki nasıl olcak bakalım siliklesmisseee çatlamıştır

Aaaa ikiside kopkoyu bugün mu acaba günün Yarin sabah ki nasıl olcak bakalım siliklesmisseee çatlamıştır
Evet sabahki c den daha koyu. Aksamki de esit... sabahki gosterecek durumu gerci 2 gunde 1 devam ediyorum ama. Yarin gun icinde catlarsa. Aksamki calisma icin guzel olur . Hayirlisi

E="edahazalozer, post: 40206530, member: 651224"]Bugunkuleri atim.. anlamadim dunku yumurta gibi akintim.niyeydi. testimde c ye bayaaa yakindi.ole iste... bugun bos gunum zaten yarin aksam calisicam. 1 tanede testim var sabah yaparim gerisi Allaha kaldi [/QUOTE]
Canım yumurta buyurkende o akinti oluyor bazen bi kac gun suruyor hatta muhtemelen senin yarına catlar yumurtan hadi hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…