- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.021
Kızlar aranizdan bir sureligine ayrilcm.akademim için önemli bir sinavim var. Burada coj vakit gidiyor.ins döndüğümde herkeshageldin
İnşallah canimKızlar aranizdan bir sureligine ayrilcm.akademim için önemli bir sinavim var. Burada coj vakit gidiyor.ins döndüğümde herkeshamis olur :) aeokolay gelsin sna başarılar dikkat et kendine
Dün olduysa çalışma yarın o zaman çalışmalara devamNet gorememisim cunku su an yaptigim test koyu cikti. C den koyu.dunki akintim neydi o zaman. Kafam karisti simdikkkkkk
Başarılar canım, kendine ve bebişine dikkat etKızlar aranizdan bir sureligine ayrilcm.akademim için önemli bir sinavim var. Burada coj vakit gidiyor.ins döndüğümde herkeshamis olur :) aeo
Canm nettr bazı yerlerde okudum doğrulugunu bilemem ama ovulasyon testinde çift çizgiyi görene kadar bazen yumurta çatlamış olabiliyormus bu yüzden herkes testin yanında akıntı ya da ates takibi yapın diyo o yüzden belki dün çatlamştr sennde. Zaten eğer böle bişi varsa gecen aylarda hepimiz bu yüzden kaçırdıkNet gorememisim cunku su an yaptigim test koyu cikti. C den koyu.dunki akintim neydi o zaman. Kafam karisti simdikkkkkk
Dün olduysa çalışma yarın o zaman çalışmalara devam
Başarılar canım, kendine ve bebişine dikkat et
Bilemedim 2 testim kaldi. Aksam bakicam siliklestimi. Damlattigin an cizgi olustu simdi. Bende sasirdim. Dunde c ye cok yakindi.. akintimda dun oldu hemide yimirta aki gibiCanm nettr bazı yerlerde okudum doğrulugunu bilemem ama ovulasyon testinde çift çizgiyi görene kadar bazen yumurta çatlamış olabiliyormus bu yüzden herkes testin yanında akıntı ya da ates takibi yapın diyo o yüzden belki dün çatlamştr sennde. Zaten eğer böle bişi varsa gecen aylarda hepimiz bu yüzden kaçırdık
Bilemedim 2 testim kaldi. Aksam bakicam siliklestimi. Damlattigin an cizgi olustu simdi. Bende sasirdim. Dunde c ye cok yakindi.. akintimda dun oldu hemide yimirta aki gibibugun bos gunum zaten. Yarin calisicam.bakalim.neler olacak
Corekotu bal kuru de kist yapabiliyomus onu da biraktim havuc da bisey yaparmikki bilen biri warmi
Yani biraz aci ama yenilse yine de yenilir de kist oluyomus yahele incir kürü hamile kalmaya cok yardimciymis ama o ay kalamazsan sancidan duramiyomussun adetin duzensiz oluyomus sökmuyomus bi turlu...yani iyi guzel olmasa da bisuru yanetileri warmis.. Havuc hakkinda kimse pek bisey yazmamis onu da denemeye korkuyorum poofffben bir gün çıtır çıtır yiyim dedim boğazım yandı birdaha da yemedim :)
Matematik canım benim o yüzden meslek lisesinde işim çok zorsenin brans ne
Hadi hayrlisi aliriz insallah haberleriniben de merak ettim . ben de öğrtmnim lisede. 4 aydır bebiş istiyorum 2 . aydır kontrol ettim ovu testiyle . dün çift çizgi yakaladım. dünü değerlendirdik. bugün silikleşti . bat 9 nisan
Çok güzelmiş ruyan. Insllah gercek olur :) batım 24 Mart canım. Sat ise 19 Şubat idi. Sata göre 10 gün gecikti. Gecen ay battan 8gun sonra regl oldum. Oyuzden bu ay bata 8gun ekledım Oyuzden 1 Nisanı bekliyorum. En cok dıkkatımı çeken göğüslerde hassasıyet neden olmuyor artık valla canım bilmiyorum ya ben ovu testlerınde ıkıncı çizgiyi çok koyu goremedım. 2gun pozıtıfı gıbıydı ama t c den koydu degildi. Acaba yumurtlama olmuyormu dıye düşünüyorum bazen. Testım daha var.regl olursa önümüzdeki ay yone aynı olursa gıderım doktora. Sen reglın neden geciktiriniz sormuşmuydun doktoraSenin bat nisan 1 demi canm. Ya gecen hafta sivilce bendede cikti biriki tane gecti. Evet benimde sol tarafmda hafif hafif batmalar oluyor.. Enfeksiyon ve kist yok. Usutme olabilir belki bilmiyorum..ruyalara gelince belkide surekli aklima geldigi icindr belki bilmiyorum ama merdivin gibi bir yerden cikiyorum hastaneymis doktorlarin kucagnda bir oglan bebek ama hepsinin kucaginda da ayni bebek .yukari cikana kadar gordum en son cktigimda kucagima verdiler keltos yanakli biseydi:) rüya iste bilinc alti ama guzeldi ..seninle surekli irtibat halinde olalim mutluuu olar mi :)
Canim fotolar isyerinde kalsi eskileri. Bugunu ceksemde bisi ifade etmezkiFoto atsana bakalım bizde
Bugunkuleri atim.. anlamadim dunku yumurta gibi akintim.niyeydi. testimde c ye bayaaa yakindi.ole iste... bugun bos gunum zaten yarin aksam calisicam. 1 tanede testim var sabah yaparim gerisi Allaha kaldiFoto atsana bakalım bizde
Aaa branşdaş sayılırız canım ama senin daha iyi bizim hergün ayrı bi sorun okulda zor yani ergenlerle ugrasmakBende ilkogretim matematik canim :) lise zor benimkiler iyi cok sukur kucukler
Bugunkuleri atim.. anlamadim dunku yumurta gibi akintim.niyeydi. testimde c ye bayaaa yakindi.ole iste... bugun bos gunum zaten yarin aksam calisicam. 1 tanede testim var sabah yaparim gerisi Allaha kaldi
Evet sabahki c den daha koyu. Aksamki de esit... sabahki gosterecek durumuAaaa ikiside kopkoyu bugün mu acaba günün Yarin sabah ki nasıl olcak bakalım siliklesmisseee çatlamıştır
Ayy ben de sınıf öğretmeniyim 2. Sınıfları okutuyorum bir de koyde çalışıyorum isim çok zor yaBende ilkogretim matematik canim :) lise zor benimkiler iyi cok sukur kucukler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?