Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Ya 4 ay once de boyle bise olmustu ve regl oldum o yuzden bu da oyledir diye korkuyorum ( yarini mi beklesem hic sasmaz gerci atesim de bir duhaf bi dusuyo bi yukseliyo off bilemedim

Canım ben bugün regl oldum. Sat a göre 11 gün sonra oldum. 39. Günde oldum canm. Göğsümde hassasiyet yok. Yaa nıye boyle gecıkıyor anlamıyorum duzenım çok bozuldu Senn ıdrar testı yapsana.

Canım ben bugün regl oldum. Sat a göre 11 gün sonra oldum. 39. Günde oldum canm. Göğsümde hassasiyet yok. Yaa nıye boyle gecıkıyor anlamıyorum duzenım çok bozuldu Senn ıdrar testı yapsana.
Canım ben de böyle geç oluyordum, doktora gittim kan testi istedi. Progesteron seviyem düşükmüş, yumurtlamıyormuşum. Her ay boşa bebek bekliyodum. Şimdi ilaç kullanıyorum. Bence görünmedinse bir doktora git

Mevsimsel gecisten kaynaklio dio kimisidehayrlisi olsun canim bak en azindan yeni bir baslangic yapabilirsin benim 50.gunum bugun 14.gun gecikmeninde hic bir gogus agrim yok..umudum yok zaten gebelige baska bsede yok olayinda kurtulayim istiyorum bende artik

Sendemi korunmayi biraktiktan sonra boyle oldun. Ne ilaci verdi sana tatlim. Catlatma iğnesi kullandin mi bende simdi randevu alacagim. Önümüzdeki hafta içi giderim doktora. Benim ovulasyon testlerinde ikinci çizgi c den koyu olmadi hic bi zaman.

Tatlim keske oyle olsa ama iki aymi surecek bu degisiklik. İki aydir boyleyiz. Sen iyi bi doktora git. Bende simdi randevu alacagim

E="martilikiz, post: 40218374, member: 638590"]Arkadaslar yapali 2 saat oldu basta bise yoktu cok uzuldum ama simdi baktim boyle ciplak gozle daha net ne dersiniz[/QUOTE]
Canim bence var gibi inşallah hamilesindir cizgi pembe çünkü buharlasma cizgisi degil bence testi yarın sabah idrariyla tekrarla daha net çıkar

[QUOTartilikiz, post: 40218819, member: 638590"]Ayy insallah su an kalbim duracak gibi sanki napcamisasirdim yarin da islerim vvar test yapamiyabilirim testim bitti[/QUOTE]
Hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz belirtin varmı bide ovu testini sadece dün ve bugunmu yaptin oncesinde yapmismiydin

Evet yapmistim ama batima 2 gun kala pozitif olmaya basladi dun de iyice koyu olunca test yapayim desim daha tam emin degilim evet su an cok net ama cizgi bulanik o yuzden kesinlessin oyle yazayim belirtilerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…