- 18 Kasım 2014
- 60
- 23
- 13
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.061
sen bilirsin tabi ama. ben olsam yapardim 1 gun kalmis ovu testinde olumluYa 4 ay once de boyle bise olmustu ve regl oldum o yuzden bu da oyledir diye korkuyorum( yarini mi beklesem hic sasmaz gerci atesim de bir duhaf bi dusuyo bi yukseliyo off bilemedim
Canım ben bugün regl oldum. Sat a göre 11 gün sonra oldum. 39. Günde oldum canm. Göğsümde hassasiyet yok. Yaa nıye boyle gecıkıyor anlamıyorum duzenım çok bozulduYa eminim doktordan daha cok sey biliyorumdur .strestendir sökturucu yazayimda kullan deyip basindan savdi resmen . bu ay folikulum olusup olusmamis onu bile soylemedi goremem dio saka gibi..neyse bi adamaklli hi dr gdecegim gelecegi yok krmizilarim..bende ovu testini adetten 8.gunden 28.gune kadar yapmstm tam koyu czgiyi yakalayamamstm iki kere flan gordum cok koyu ama c daha koyuydu anlayacagn ayniyiz. Gogus hasasiyetimde hala yok
Iyi haberler verirsin insallah..Aldirdim esime yapicam haberdar ederim sizi umarim o cizgiyi gorurum artik
Canım ben de böyle geç oluyordum, doktora gittim kan testi istedi. Progesteron seviyem düşükmüş, yumurtlamıyormuşum. Her ay boşa bebek bekliyodum. Şimdi ilaç kullanıyorum. Bence görünmedinse bir doktora gitCanım ben bugün regl oldum. Sat a göre 11 gün sonra oldum. 39. Günde oldum canm. Göğsümde hassasiyet yok. Yaa nıye boyle gecıkıyor anlamıyorum duzenım çok bozulduSenn ıdrar testı yapsana.
Mevsimsel gecisten kaynaklio dio kimisideCanım ben bugün regl oldum. Sat a göre 11 gün sonra oldum. 39. Günde oldum canm. Göğsümde hassasiyet yok. Yaa nıye boyle gecıkıyor anlamıyorum duzenım çok bozulduSenn ıdrar testı yapsana.
Sendemi korunmayi biraktiktan sonra boyle oldun. Ne ilaci verdi sana tatlim. Catlatma iğnesi kullandin mi bende simdi randevu alacagim. Önümüzdeki hafta içi giderim doktora. Benim ovulasyon testlerinde ikinci çizgi c den koyu olmadi hic bi zaman.Canım ben de böyle geç oluyordum, doktora gittim kan testi istedi. Progesteron seviyem düşükmüş, yumurtlamıyormuşum. Her ay boşa bebek bekliyodum. Şimdi ilaç kullanıyorum. Bence görünmedinse bir doktora git
Tatlim keske oyle olsa ama iki aymi surecek bu degisiklik. İki aydir boyleyiz. Sen iyi bi doktora git. Bende simdi randevu alacagimMevsimsel gecisten kaynaklio dio kimisidehayrlisi olsun canim bak en azindan yeni bir baslangic yapabilirsin benim 50.gunum bugun 14.gun gecikmeninde hic bir gogus agrim yok..umudum yok zaten gebelige baska bsede yok olayinda kurtulayim istiyorum bende artik
Bence gebelik testi yap bu kadar pozitif normal değilKizlarr benim testlere bakar misinizz
Ama bi silik cikiyo bi koyuu gun gun farkliiBence gebelik testi yap bu kadar pozitif normal değil
Belki yapma zamanın farklı ya da sıvı alımın sen yinede bi gebelik testi yap bence üstüne görmüşte olabilirsin çok pozitifin var ya da bi ihtimal kistinde olabilirAma bi silik cikiyo bi koyuu gun gun farklii
Hadi hayırlısı canm var gibi inşallah da vardır seviniriz beraber bi kişiyi daha ugurlarızzArkadaslar yapali 2 saat oldu basta bise yoktu cok uzuldum ama simdi baktim boyle ciplak gozle daha net ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?