• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Hadi insallahhh. Ben bu ay cizgileri pek net goremedigim icin teste gore ayarlayamadim canim. Ama dun yumurtam catladi. Gunduz 11 gibi. yumurta aki gibi akintim oldu. Aksam da 9 10 gibi calistik. ..... bu arada 16. Gunumdu dun aksam. Ole iste bakalim artik beklicez cok var gerci daha 14 gun.

BENİMDE BUGÜN ÇATLADI SANIRIM SAAT 13:30 BEKLİYTORUM OVU YAPMAK İÇİN DÜN BAYA KOYUYDU :) BAKALIM ÇATLADIYSA İYİ OLUR AKŞAM ÇALIŞTIK AMA BUGÜN BOŞ YARIN DEVAM :)

BENİMDE BUGÜN ÇATLADI SANIRIM SAAT 13:30 BEKLİYTORUM OVU YAPMAK İÇİN DÜN BAYA KOYUYDU :) BAKALIM ÇATLADIYSA İYİ OLUR AKŞAM ÇALIŞTIK AMA BUGÜN BOŞ YARIN DEVAM :)
Bence bugünü de değerlendir canım ben yapmıştım 2 gün üst üste tuttu senin de tutar insallah

Benim de dün silikleşmişti. Öncesi koyuydu dün de öncesi de çalışma oldu Artik beklemeye geçtim. Bebis varsa 3 günlük tür ☺☺☺

Bence bugünü de değerlendir canım ben yapmıştım 2 gün üst üste tuttu senin de tutar insallah

yorgun düşmesin askerler diye bekleyeyim riske atmayayım diyorum ama

Benim de dün silikleşmişti. Öncesi koyuydu dün de öncesi de çalışma oldu Artik beklemeye geçtim. Bebis varsa 3 günlük tür ☺☺☺

inşallah vardır:)

saat 13:30 gibi test yapıcam yine eğer silikleşme varsa :) akşam yine deneriz napalım :)

inan duş almaktan fenalık geldi:( sabah işe gelicem diye akşamdan duş almak bela sabah uyanamıyorum birde saçlarımda kurumuyo ... herşey pek bi zor geldi gözüme:)

saat 13:30 gibi test yapıcam yine eğer silikleşme varsa :) akşam yine deneriz napalım :)

inan duş almaktan fenalık geldi:KK43: sabah işe gelicem diye akşamdan duş almak bela sabah uyanamıyorum birde saçlarımda kurumuyo ... herşey pek bi zor geldi gözüme:)
Duş sıkıntı oluyor ama bebiş gelecekse yüzgeçlerimiz de çıksa devam :KK70::KK70:

inan duş almaktan fenalık geldi:KK43: sabah işe gelicem diye akşamdan duş almak bela sabah uyanamıyorum birde saçlarımda kurumuyo ... herşey pek bi zor geldi gözüme:)

Yaaa sana mi bana mi valla geçtiğimiz aylar tutmadiysa ondan tutmamıştır benimde sabahta kadar oyle Yatamiyorum duş alıyorum aksam ilişkiden sonra Yarim 1 saat falan oyle yatabiloyorum bide saclarım cok uzun benim kurumak bilmiyo bas ağrısı yapiyo ama bu ay yapcak bisey yok tam gaz devam edicem :D

Yaaa sana mi bana mi valla geçtiğimiz aylar tutmadiysa ondan tutmamıştır benimde sabahta kadar oyle Yatamiyorum duş alıyorum aksam ilişkiden sonra Yarim 1 saat falan oyle yatabiloyorum bide saclarım cok uzun benim kurumak bilmiyo bas ağrısı yapiyo ama bu ay yapcak bisey yok tam gaz devam edicem :KK70:
Devam devam :KK70:

Hadi insallahhh. Ben bu ay cizgileri pek net goremedigim icin teste gore ayarlayamadim canim. Ama dun yumurtam catladi. Gunduz 11 gibi. yumurta aki gibi akintim oldu. Aksam da 9 10 gibi calistik. ..... bu arada 16. Gunumdu dun aksam. Ole iste bakalim artik beklicez cok var gerci daha 14 gun.
Net gorememisim cunku su an yaptigim test koyu cikti. C den koyu. o_O:eek: dunki akintim neydi o zaman. Kafam karisti simdikkkkkk:confused:

Back