- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #1.981
İnş canim yaaa bu da düşmesin diye cok dua ediyorumTebrik ederim canim Saglikla dogsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canim yaaa bu da düşmesin diye cok dua ediyorumTebrik ederim canim Saglikla dogsun insallah
Korkma canim. Dinlen bol bol. Dikkat et kendine. Allahin izniyle bisey olmazİnş canim yaaa bu da düşmesin diye cok dua ediyorum
Canim tebrik ederim Allah bagislasin insallah bu kadar erken nasil ogrendin merak ettim test mi yaptin kan testimiİnş canim yaaa bu da düşmesin diye cok dua ediyorum
Kizlar 1nisan bati mi beklerken bugün hamile oldugumu öğrendim. allah tum isteyenlere versin.onceki bebegimi dusurmustum bu beni cok mutlu etti :)
İdrar imda çıktı ama coook silik bi iz.gecenki hamuleligimdede cok erken çıkmıştı idrardaCanim tebrik ederim Allah bagislasin insallah bu kadar erken nasil ogrendin merak ettim test mi yaptin kan testimi
Allah razi olsun tatlim.ins bu siftahla devami gelirTebrik ederim canım Allah sağ saglim kucağına almayi nasip etsin :) sonunda topigimizin Uğuru açıldı
Allah razi olsun tatlim.ins bu siftahla devami gelir
Daha kan vermedim. idrarimda çıktı. burada adet geçmeden bakmak istemiyorlar kana.mecbur nisani beklicem.belirtim.cok susuyordum.atesim yüksek seyretti hic düşmedi. bogazimda acı kokulu bi tat vardı. demir kokusu gibi :) gaz devam etti.yumurtaliklarim hareletliydi.son iki gündür yumurta aki akintim başladı. bide ayiptir soylemesi ilişki esnasinda icerisi cok sıcak ve kuruymus.gobek cizgimin rengi arttı. valla ne zamandir boyle bilmiyorum ama alt kirpiklerim karışık. öyle olur diyorlardı inanmiyordumInşallah canım inşallah :) değerin kac cikti canım belirtiler nelerdi ovulasyon Günlerini nasıl değerleridirdin :)) biraz bilgi versen bizede
He ovu gunlerimi burada ogrenmistim sizede resim atmıştım. o ilk cift cizgi gunu çalıştık ertesi günde cok koyuydu benim ama o gun calismadik.ertesi gunu siliklesimce çalıştık. Allah affetsin o iki gun gusul etmeden yattim.uzun sure yattım. bide iliski bitmesine yakin allahım yakub Peygamber'e yillar sonra bagisladigin ishak gibi banada bi yavru ver ve onuda oyle hayırlı kıl diye dua ettim.ve o gün duam kabul oldugunu hissettim galibaInşallah canım inşallah :) değerin kac cikti canım belirtiler nelerdi ovulasyon Günlerini nasıl değerleridirdin :)) biraz bilgi versen bizede
Allah kucagina almayida nasip etsin inşallah canım bizlerede nasip etsin[/QUOTE][QUOTEpink, post: 40195482, member: 660658"]İdrar imda çıktı ama coook silik bi iz.gecenki hamuleligimdede cok erken çıkmıştı idrarda
He ovu gunlerimi burada ogrenmistim sizede resim atmıştım. o ilk cift cizgi gunu çalıştık ertesi günde cok koyuydu benim ama o gun calismadik.ertesi gunu siliklesimce çalıştık. Allah affetsin o iki gun gusul etmeden yattim.uzun sure yattım. bide iliski bitmesine yakin allahım yakub Peygamber'e yillar sonra bagisladigin ishak gibi banada bi yavru ver ve onuda oyle hayırlı kıl diye dua ettim.ve o gün duam kabul oldugunu hissettim galiba
Ins canım. ben öncesini düşük yaptigimdan buyuk bunalimdaydim cok takmistim.ama onceki hic aklimda yokken olmuştu ve bes ay sonra olmuştu. Allah herksin gönlüne gore versin evlat siz birakmasin evladindanda biktirmasin[/QUOTE]Allah kucagina almayida nasip etsin inşallah canım bizlerede nasip etsin
Ins canım. ben öncesini düşük yaptigimdan buyuk bunalimdaydim cok takmistim.ama onceki hic aklimda yokken olmuştu ve bes ay sonra olmuştu. Allah herksin gönlüne gore versin evlat siz birakmasin evladindanda biktirmasin[/QUOTE]Allah kucagina almayida nasip etsin inşallah canım bizlerede nasip etsin
Matematik canım benim o yüzden meslek lisesinde işim çok zorBranşin ne canim merak ettim:)
Tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinKizlar 1nisan bati mi beklerken bugün hamile oldugumu öğrendim. allah tum isteyenlere versin.onceki bebegimi dusurmustum bu beni cok mutlu etti :)
Canim tebrik ederim seni cok cok sevindim.benimde batim 1 nisan.sen cift cizgiyi gordukten sonraki kacinci gunun bugun?benim bugun 10.gunum.cift cizgi gordugum gunu saymiyorum.ertesi gun siliklestigi gunden itibaren 10. Gunum[/QUOTE]Ins canım. ben öncesini düşük yaptigimdan buyuk bunalimdaydim cok takmistim.ama onceki hic aklimda yokken olmuştu ve bes ay sonra olmuştu. Allah herksin gönlüne gore versin evlat siz birakmasin evladindanda biktirmasin
Hadi insallahhh. Ben bu ay cizgileri pek net goremedigim icin teste gore ayarlayamadim canim. Ama dun yumurtam catladi. Gunduz 11 gibi. yumurta aki gibi akintim oldu. Aksam da 9 10 gibi calistik. ..... bu arada 16. Gunumdu dun aksam. Ole iste bakalim artik beklicez cok var gerci daha 14 gun.Anladım canım keramet cok koyu gun çalışmak değil bi gun öncesi ver bi gun sonrası calışmakta . Bu ay bende oyle denicem gecen ay 3 gun ust üste denedik olmadı bu ayda böyle yapalım bakalım dımı edaa bak senin taktik edosko