- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #2.001
Hadi insallahhh. Ben bu ay cizgileri pek net goremedigim icin teste gore ayarlayamadim canim. Ama dun yumurtam catladi. Gunduz 11 gibi. yumurta aki gibi akintim oldu. Aksam da 9 10 gibi calistik. ..... bu arada 16. Gunumdu dun aksam. Ole iste bakalim artik beklicez cok var gerci daha 14 gun.
zaten bugun de catlasa orda askerler vardir.BENİMDE BUGÜN ÇATLADI SANIRIM SAAT 13:30 BEKLİYTORUM OVU YAPMAK İÇİN DÜN BAYA KOYUYDU :) BAKALIM ÇATLADIYSA İYİ OLUR AKŞAM ÇALIŞTIK AMA BUGÜN BOŞ YARIN DEVAM :)
Gribim daha iyi eşim de düzeliyor yavaş yavaş =) Ov. testim daha tam koyulaşmadı 1-2 günüm daha var sanırım, beklemedeyimnasıl oldunblueflower :) sanada iyi haftasonları :) darısı başına
Bence bugünü de değerlendir canım ben yapmıştım 2 gün üst üste tuttu senin de tutar insallahBENİMDE BUGÜN ÇATLADI SANIRIM SAAT 13:30 BEKLİYTORUM OVU YAPMAK İÇİN DÜN BAYA KOYUYDU :) BAKALIM ÇATLADIYSA İYİ OLUR AKŞAM ÇALIŞTIK AMA BUGÜN BOŞ YARIN DEVAM :)
Benim de dün silikleşmişti. Öncesi koyuydu dün de öncesi de çalışma oldu Artik beklemeye geçtim. Bebis varsa 3 günlük tür ☺☺☺BENİMDE BUGÜN ÇATLADI SANIRIM SAAT 13:30 BEKLİYTORUM OVU YAPMAK İÇİN DÜN BAYA KOYUYDU :) BAKALIM ÇATLADIYSA İYİ OLUR AKŞAM ÇALIŞTIK AMA BUGÜN BOŞ YARIN DEVAM :)
Tebrik ederim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendineİdrar imda çıktı ama coook silik bi iz.gecenki hamuleligimdede cok erken çıkmıştı idrarda
Bence bugünü de değerlendir canım ben yapmıştım 2 gün üst üste tuttu senin de tutar insallah
Benim de dün silikleşmişti. Öncesi koyuydu dün de öncesi de çalışma oldu Artik beklemeye geçtim. Bebis varsa 3 günlük tür ☺☺☺
Canım bence de bugünü değerlendirinyorgun düşmesin askerler diye bekleyeyim riske atmayayım diyorum ama
inşallah vardır:)
10-11 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz o zaman canımBenim de dün silikleşmişti. Öncesi koyuydu dün de öncesi de çalışma oldu Artik beklemeye geçtim. Bebis varsa 3 günlük tür ☺☺☺
Duş sıkıntı oluyor ama bebiş gelecekse yüzgeçlerimiz de çıksa devamsaat 13:30 gibi test yapıcam yine eğer silikleşme varsa :) akşam yine deneriz napalım :)
inan duş almaktan fenalık geldisabah işe gelicem diye akşamdan duş almak bela sabah uyanamıyorum birde saçlarımda kurumuyo ... herşey pek bi zor geldi gözüme:)
Duş sıkıntı oluyor ama bebiş gelecekse yüzgeçlerimiz de çıksa devam
saat 13:30 gibi test yapıcam yine eğer silikleşme varsa :) akşam yine deneriz napalım :)
inan duş almaktan fenalık geldisabah işe gelicem diye akşamdan duş almak bela sabah uyanamıyorum birde saçlarımda kurumuyo ... herşey pek bi zor geldi gözüme:)
Bu ay daha çok umutluyum senden iyi düşün iyi çıksınbu ayda tutmayacak gibi bi his var içimde:)
Devam devamYaaa sana mi bana mi valla geçtiğimiz aylar tutmadiysa ondan tutmamıştır benimde sabahta kadar oyle Yatamiyorum duş alıyorum aksam ilişkiden sonra Yarim 1 saat falan oyle yatabiloyorum bide saclarım cok uzun benim kurumak bilmiyo bas ağrısı yapiyo ama bu ay yapcak bisey yok tam gaz devam edicem
Bu ay daha çok umutluyum senden iyi düşün iyi çıksın
Net gorememisim cunku su an yaptigim test koyu cikti. C den koyu.Hadi insallahhh. Ben bu ay cizgileri pek net goremedigim icin teste gore ayarlayamadim canim. Ama dun yumurtam catladi. Gunduz 11 gibi. yumurta aki gibi akintim oldu. Aksam da 9 10 gibi calistik. ..... bu arada 16. Gunumdu dun aksam. Ole iste bakalim artik beklicez cok var gerci daha 14 gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?