Regl tarihinde t çizgisi c den daha koyu(pik olduğu gün gibi) olursa yüksek ihtimal gebelik olduğu söyleniyor ama bu şekilde çıkıp hamile olmayanda var tabi pik olmayıp olanda canımovuslasyon testınden gebelıgı nasıl anlıyorsunuz ?
Çarşamba gunu normal gebelık testı yaptım negatf cıktı ama ben hala hasta olmadım 13 gun gecıktıBence hamilesin bende de böyle cıkmıştı ve erken gebelik testi yaptım silik çıkmıştı
Bir Eylül de yumurtladıysan 14 Eylül de test yapmalısın varsa çıkar çıkmazsa zaten adet olursunOylama yapıorumadetim 15 gun gecıktı adet tarıhım gelmeden 3 gun önce kan verdim ve 0.1 çıktı ve gelelim şimdiki zamana 3 gun önce ıdrar testı yaptım negatıf cıktııı ama hala hasta olmadm kv bitane daha test almıs ben aslında bıraz daha gecknce yapım dıodum ama o ille şimdi yap dio sizce ne yapmalıyım.bide eylul 1 de ovulasyon yapmıştım oda koyuya yakın çıkmıstı demkkı yumrtlamısım acaba gec dollenmemı oldu .size sorum testı ne zaman yenıleyım ????
Cevabın için çok sagol test yaptım sankı çoook dıkktlı baknca var gbydı ama bılemıorum yok olarak dsnuorum bakalım hasta olacakmymBir Eylül de yumurtladıysan 14 Eylül de test yapmalısın varsa çıkar çıkmazsa zaten adet olursun
Test yaptinizmiArkadaşlar meraba 28 ağustos 2019 'da yumurtlama oldu 2 gün sürdü ve sonra silikleşti adetime 5 gün kala 8 9 eylül de yaptığım ovülasyon LH testleri böyle çıktı sizce neden
Canım t nin c den koyu olması ya da eşit koyulukta olması lazım gebelik içinKızlar benim de bugünkü ovulasyon testim böyle çıktı. Reglime 4 gün var hamilelik söz konusu olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Canim doktora gittKızlar merhaba. Ben pko luyum ve adetlerim çok düzensiz 22 Ağustos’ta adet oldum bitince ovülasyon testi yapmaya başladım 3 gün önce koyulaştı yani adete yakın yumurtladım diye düşünüyorum öncesinde hep silikti ama bir haftadır göğüslerim çok ağrıyor ve iki gündür baş dönmelerim var adet ağrıları gibi ağrılarım oluyor adet mi olacağım anlamadım gebeyim desem ovülasyonda 3 gün önceye kadar hiç pozitifi yakalayamadım adet olacağım desem gününde hiç adet olmuyorum
canım ben de hep yanlış günlerrde yapıyormuşum testi. adet bittikten sonra hemen başla ovülasyon testlerine. yılmadan her gün yap. umarım yakalarsınKızlar merhaba. Ben pko luyum ve adetlerim çok düzensiz 22 Ağustos’ta adet oldum bitince ovülasyon testi yapmaya başladım 3 gün önce koyulaştı yani adete yakın yumurtladım diye düşünüyorum öncesinde hep silikti ama bir haftadır göğüslerim çok ağrıyor ve iki gündür baş dönmelerim var adet ağrıları gibi ağrılarım oluyor adet mi olacağım anlamadım gebeyim desem ovülasyonda 3 gün önceye kadar hiç pozitifi yakalayamadım adet olacağım desem gününde hiç adet olmuyorum
Merhaba hamilemisinizKızlar benim de bugünkü ovulasyon testim böyle çıktı. Reglime 4 gün var hamilelik söz konusu olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır tatlım regli oldum maalesefMerhaba hamilemisiniz
Rabbim tez vakitte nasip etsin hayırlısı ileHayır tatlım regli oldum maalesef
Ne olacak bebeginizAmin inşallah darısı başına olsun. Biraz silik gibi testin. Benm kontrol çizgisinden daha koyu bu son yaptığım test. Ama Yine de belli olmuyor. Önceki gebeliğimde tamamen silikti ovulasyon ama gebeydim. Bende olmaz sanıyordum ama gayette sağlıkla gebeliğim devam etti. Acaba cinsiyetle mi alakalı oluyor bu durum onu araştırıyorum :)
Canım gebelik testi yapsan daha iyi olur çünkü ovulasyonla gebelik öğrenenlerin t cizgisi bariz belli oluyor kopkoyu oluyor sende o kadar belli değil gebelik daha net sonuç çıkarırKızlar bugün adet günüm Ovulasyon testi böyle çıktı
Sizce ümitlenmelimiyimm