Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Oylama yapıorum adetim 15 gun gecıktı adet tarıhım gelmeden 3 gun önce kan verdim ve 0.1 çıktı ve gelelim şimdiki zamana 3 gun önce ıdrar testı yaptım negatıf cıktııı ama hala hasta olmadm kv bitane daha test almıs ben aslında bıraz daha gecknce yapım dıodum ama o ille şimdi yap dio sizce ne yapmalıyım.bide eylul 1 de ovulasyon yapmıştım oda koyuya yakın çıkmıstı demkkı yumrtlamısım acaba gec dollenmemı oldu .size sorum testı ne zaman yenıleyım ????

Bir Eylül de yumurtladıysan 14 Eylül de test yapmalısın varsa çıkar çıkmazsa zaten adet olursun

Arkadaşlar meraba 28 ağustos 2019 'da yumurtlama oldu 2 gün sürdü ve sonra silikleşti adetime 5 gün kala 8 9 eylül de yaptığım ovülasyon LH testleri böyle çıktı sizce neden

Eklentiler

• IMG-20190905-WA0006.jpeg
    66,2 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar benim de bugünkü ovulasyon testim böyle çıktı. Reglime 4 gün var hamilelik söz konusu olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• IMG_20190918_170628_1.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 84
kızlar, benim yumurtla çatlayalı yedi gün oldu. ikincide çizgide biraz koyulaşma oldu. eğer hamilelik varsa böyle yavaş yavaş mı koyulaşır yoksa birden mi?

Eklentiler

• unnamed.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar merhaba. Ben pko luyum ve adetlerim çok düzensiz 22 Ağustos’ta adet oldum bitince ovülasyon testi yapmaya başladım 3 gün önce koyulaştı yani adete yakın yumurtladım diye düşünüyorum öncesinde hep silikti ama bir haftadır göğüslerim çok ağrıyor ve iki gündür baş dönmelerim var adet ağrıları gibi ağrılarım oluyor adet mi olacağım anlamadım gebeyim desem ovülasyonda 3 gün önceye kadar hiç pozitifi yakalayamadım adet olacağım desem gününde hiç adet olmuyorum

Canim doktora gitt
Adet duzensizligin icin
Ayriyetten yumurtlamanda duzelir

canım ben de hep yanlış günlerrde yapıyormuşum testi. adet bittikten sonra hemen başla ovülasyon testlerine. yılmadan her gün yap. umarım yakalarsın

Ne olacak bebeginiz

Kızlar bugün adet günüm Ovulasyon testi böyle çıktı
Sizce ümitlenmelimiyimm

Eklentiler

• IMG_20191126_154736.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar bugün adet günüm Ovulasyon testi böyle çıktı
Sizce ümitlenmelimiyimm
Canım gebelik testi yapsan daha iyi olur çünkü ovulasyonla gebelik öğrenenlerin t cizgisi bariz belli oluyor kopkoyu oluyor sende o kadar belli değil gebelik daha net sonuç çıkarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…