- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 34
Benim adete 3 gün kaldı demek bu ayda olmadı çünkü silik çıkıyor canım benimBen 35 günde bir oluyorum 21. Günde pic yaptı sonra test silikleşmişti bat a 6 gün kala tekrar koyu cıkınca bende erken gebelik yaptım ve silik çizgi cıktı canım testlerimi atmıştım 2 2 bucuk hafta önce isterseniz bakabilirsiniz
Bence erken gebelik testi yapmalısın hamilesin diye düşünüyorumKızlar merhaba adet günüm yarın iki gündür ovulasyon testi yapıyorum ilki aynı koyulukta çıktı biraz önce yine yaptım ve sonuç sizce durum nedir elimde gebelik testi olmadığı için yapamıyorum
Bende 1,5 senedir istiyodum bu ay prefert jeli ve incir+havuç kürünü yapınca oldu çok şükür bence dene canım sende bir sorununuz yoksa eşinle çünkü bizde hiç bişey cıkmamıştı sebepsiz olmuyorduBenim adete 3 gün kaldı demek bu ayda olmadı çünkü silik çıkıyor canım benim
Dogru diyon cnmEvet şuan hamileyim daha çok yeni 5+4Daha bu ay ilk ovülasyondan öğrenmiştim bende . Ama çift çizgiyi beklemekte zor sonra ilk 12 haftanın geçmesini beklemekte zaman geçmiyor acaba hersey yolundamı iyi gidecek mi demekten
Test yapmaya korkuyorumBence erken gebelik testi yapmalısın hamilesin diye düşünüyorum
Bence yap merak ettim içimden bir ses hamilesin diyoTest yapmaya korkuyorumbir de kasık ağrım var fazlaca adet olcam gibi sanki günün geçmesini beklicem sanırım
Naptın canım test yaptn mı ovuya gore hamıle olma ıhtımalın varKızlar bat’a bir gün var elimde ovulasyon testi olduğu için bunu yaptım sizce hamilelik var mı ikinci çizgi de baya koyu çıkmış gibi ya da istediğim için mi bana öyle geliyor acaba
Hayır daha yapmadım çok öteliyorum çünkü ikinci kez çatlatma iğnesi yapıldı normal adet tarihim 2 Eylül korkuyla bekliyorum inşallah hamileyimdir yanNaptın canım test yaptn mı ovuya gore hamıle olma ıhtımalın var
Anlıorum canım bekle bencede inşallah hamişsindir banada yaz burdan testyaparsanHayır daha yapmadım çok öteliyorum çünkü ikinci kez çatlatma iğnesi yapıldı normal adet tarihim 2 Eylül korkuyla bekliyorum inşallah hamileyimdir yan
Mutlaka yazıcamAnlıorum canım bekle bencede inşallah hamişsindir banada yaz burdan testyaparsan
Benim 3 gün önce böyle çıktı gebelik negatifti ama bugün pedictor yaptım silik çizgi varKızlar bat’a bir gün var elimde ovulasyon testi olduğu için bunu yaptım sizce hamilelik var mı ikinci çizgi de baya koyu çıkmış gibi ya da istediğim için mi bana öyle geliyor acaba
En son yaptığınız test ovulasyondaki pikten kaç gün sonrasına denk geliyor peki?Bakın 3 gün önce ovulasyon testi yaptım böyle çıktı pedictor negatif verdi silik var mı anlamadım hiç onda. İkili paket almıştım az önce dayanamayıp ikinciyi yaptım ve böyle çıktı. Silik var mı ben mi hayal görüyorum☺ Birfotoda yakinlaştirdim renk ayarı yaptım... İdrar tutmadim bolda sıvı almıştım regle 2 gün var
En son yaptığınız test ovulasyondaki pikten kaç gün sonrasına denk geliyor peki?
Bilmiyorum çünkü takip yapmadım ben. Elimde bir tane vardı onu da şüphe ettiğimden bir yapayım dedim.En son yaptığınız test ovulasyondaki pikten kaç gün sonrasına denk geliyor peki?
Silik çizginiz var bence, inşallah güzel haberler alırsınızzzzBilmiyorum çünkü takip yapmadım ben. Elimde bir tane vardı onu da şüphe ettiğimden bir yapayım dedim.
Ben göremedim silik çizgiyiBakın 3 gün önce ovulasyon testi yaptım böyle çıktı pedictor negatif verdi silik var mı anlamadım hiç onda. İkili paket almıştım az önce dayanamayıp ikinciyi yaptım ve böyle çıktı. Silik var mı ben mi hayal görüyorum☺ Birfotoda yakinlaştirdim renk ayarı yaptım... İdrar tutmadim bolda sıvı almıştım regle 2 gün var