Canim 2 cide bayagi belli benimde ilk bebegimde boyleydi ama kanka gec cikti birazKızlar bugün adet günüm Ovulasyon testi böyle çıktı
Sizce ümitlenmelimiyimm
Sizinde mi öyleydi adet günüCanim 2 cide bayagi belli benimde ilk bebegimde boyleydi ama kanka gec cikti biraz
Evet canim 2 side koyuyduSizinde mi öyleydi adet günü
Hiç bi belirti yaşamıyorum ama inşallah vardır ya ikimizindeAma suan elimde ovulasypn testi yok bende bakamiyorum yoksa 3 gun var gunume
Bende var ama 3 gun kala negatif ciktiHiç bi belirti yaşamıyorum ama inşallah vardır ya ikimizindeyarın gebelik testi yapıcam
Genelde okuduğum kadarıyla ovulasyon testi pozitif, gebelik testi negatif çıkıyormuşBende var ama 3 gun kala negatif ciktiama beklicem
Bende adet gunumde yaptım gebelik varmış 2 saat sonra eczaneden gebelik testi aldım pozitiftiKızlar bugün adet günüm Ovulasyon testi böyle çıktı
Sizce ümitlenmelimiyimm
Yaa umarım, inşallah o kadar heyecanlıyım ki sabahı nasıl edicem bilmiyorımBende adet gunumde yaptım gebelik varmış 2 saat sonra eczaneden gebelik testi aldım pozitiftibence hamilesin
Geçmişten yazdıklarım 04-03-2016 dancanim.edesko kan ver canim bende ovu testi yaptim hemen.koyu cift cizgi cikti eczsneye gittim gebelik aldim ondada cift cizgi koyu cikti ertesi gun kan degerim 1000,0 cikti aradan 48 saat gecti bugunde kan degerim 3544,5 cikti canim
Bakın burada testimcanim Lh ovu testim hemen eczanede gebelik aldim oda hemen koyu cikti canim
Aaa ikiz olduğu için birden nasıl yükselmişGeçmişten yazdıklarım 04-03-2016 dan
Bakın usteki yazılarımaYaa umarım, inşallah o kadar heyecanlıyım ki sabahı nasıl edicem bilmiyorım
Sizinde belirgindi değil mi t çizgisi, çünkü yumurtlama zamanında bile bu kadar belirgin çıkmadı.
Ama acaba da diyorum tekrar mı yumurtlama oluyo
Ben kine benziyoBakın burada testimusteki yazıma tıklayın fotoyuda görürsünüz
Evet 3 yaş ikizlerimBen kine benziyoumarım bende yarın görürüm tekrar hcgde çift çizgiyi.
Bu arada baya geçmiş zaman maşallah ikiz mi bebeklerinizdarısıda bize inşallah
İnşallah ya 5 sene oldu, ilk denemem Ovulasyon testi. Çok fazla merak ediyorum sonucu.Evet 3 yaş ikizlerimrabbim isteyen her kadını anne olmayı nasip etsin inşallah
Guzel haberler almayı nasip olsun .bizede haber verinİnşallah ya 5 sene oldu, ilk denemem Ovulasyon testi. Çok fazla merak ediyorum sonucu.
Etiketlediğim guruba baktınmıAaa ikiz olduğu için birden nasıl yükselmiş