Erken gebelik testin varsa sabah ilk idrar la yap canımEki Görüntüle 2303567 Adetım 9 gün gective OVULASYON böyle çıktı ihtimal varmı sizce ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testin varsa sabah ilk idrar la yap canımEki Görüntüle 2303567 Adetım 9 gün gective OVULASYON böyle çıktı ihtimal varmı sizce ???
Malesef canım gebelık testım yok oyuzden 2 tane ovulasyonum kalmstı birini yaptım oda boyle cıktıErken gebelik testin varsa sabah ilk idrar la yap canım
Geç döllenme olabilir belki gebelik testi de yapın bir iki güneMalesef canım gebelık testım yok oyuzden 2 tane ovulasyonum kalmstı birini yaptım oda boyle cıktı
Gölge yapmasın diye arkaya elimi koydum gece olduğu için ancak bu çıkıyor fotodaBen göremedim silik çizgiyi
sanki çok ama çok hafif bi çizgi var gibi. testi tekrarlayın yarın bence.Gölge yapmasın diye arkaya elimi koydum gece olduğu için ancak bu çıkıyor fotoda☺
Maalesef adet oldum tam günün deAnlıorum canım bekle bencede inşallah hamişsindir banada yaz burdan testyaparsan
Tekrarladim bu sabah şu normal testlerle çok silik çıktı. Artık kan vereceğimsanki çok ama çok hafif bi çizgi var gibi. testi tekrarlayın yarın bence.
Benimde ovulasyonda pozitifi gördükten sonra 6. Günüm hala ovulasyona devam ediyorum Ne olur Ne Olmaz diye benimde böyle şuanda umarım güzel haberler alırız hepimizAdetime daha sekiz gün var meraktan bi lh testi yaptım bakalım koyulaşma devam edecekmı normalde varla yok arası çizgi çıkıyordu inşallah koyulasırda hamiş olurum
İnşsllah cnmBenimde ovulasyonda pozitifi gördükten sonra 6. Günüm hala ovulasyona devam ediyorum Ne olur Ne Olmaz diye benimde böyle şuanda umarım güzel haberler alırız hepimiz
Hmm bunada şükür canım 10 gun gectı hala tık yok buda beter bi durumMaalesef adet oldum tam günün de
bu soruyu burda sormuşum önceden unutmusumBuda benım OVULASyonum adetim 8 gun gectgnde yapmştım sizce ihtiml var mı ???Eki Görüntüle 2303860
Bence hamilesin bende de böyle cıkmıştı ve erken gebelik testi yaptım silik çıkmıştıBuda benım OVULASyonum adetim 8 gun gectgnde yapmştım sizce ihtiml var mı ???Eki Görüntüle 2303860
Canım senin regline kaç gün var suanda ? Baya koyulaşmış seninki bence inşallah vardır Benimkide bugun daha fazla koyulaşmış ama seninki kadar değil inşallah güzel haberler alırızOvu testim böyle çıkmış adet olmama yedi gün var yumurtlama çatlama net takip ettim ümitlensem mi acaba
Seninki de koyu Canım benim 10’eylül de olmalıyım inşallahh olmayızCanım senin regline kaç gün var suanda ? Baya koyulaşmış seninki bence inşallah vardır Benimkide bugun daha fazla koyulaşmış ama seninki kadar değil inşallah güzel haberler alırız
Benim bugun yaptığım bi tık daha silik çıktı. Benimde 8 Eylül ama bazen bir kaç gün gecikiyor inşallah hayırlısı ile gelir bebeklerimiz. Agrın var mı peki senin canım? Ben ovulasyondaki pikten 6 gün sonra regli agrısına benzer ama farkı hissedebileceğim bir agrı hissettim şiddetli, çok fena bel agrım oldu. Sonrasında bir daha o kadar yoğun kasık agrım olmadı ama suan ara ara agrıyor karnım belimde aynı şekilde umarım yerleşme ağrısıdır yaşadığımSeninki de koyu Canım benim 10’eylül de olmalıyım inşallahh olmayız
Merhaba bir çok kişiye sordum aslında ama cevap alamadım, benim bata 4 gün varken böyle çıktı bugun 3 gün var tekrar ovulasyon yaptım bundan bir tık silik çıktı sizde de böyle olup son anda koyulaşma olmuş muydu acaba ?Ovülasyon adetime 5 gün kala şuan böyle çıkıyor hamileyken