• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon ve gebelik testine göre pozitif mi acaba ?

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Nasıl belirtiler yaşadınız yada yaşadınız mı? Benim şuan adet olacak gibi karnım ağrıyor, yorgunluk ve meme hassasiyeti var, son adet tarihim 10 ağustos ve yumurtlama günlerini değerlendirdik. Acaba hamilelik var mıdır test yapmaya korkuyorum negatif görürüm diye 😁
Merhaba yorumunuzu gördüm de bende yumurtlama gunelri değerlendirdim ama son bikac gündür her gün leke var kahverengi adetime bir hafta var sizde belirtiler baş ağrısı ve lekelenme oldumu bende test yapmaya korkuyorum adeti bekliyorum

Merhaba yorumunuzu gördüm de bende yumurtlama gunelri değerlendirdim ama son bikac gündür her gün leke var kahverengi adetime bir hafta var sizde belirtiler baş ağrısı ve lekelenme oldumu bende test yapmaya korkuyorum adeti bekliyorum
Ya burda okuduğum kadarıyla lekelenme için yerleşme kanaması diyen çok kişi vardı. Ama işte test yapmadan bilemicez onada korkuyoruz

Merhaba:) bende leke ve baş ağrısı olmadı, yorgunluk meme ucu hassasiyeti ve karın ağrısı var adet olacakmış gibi karnım ağrıyor

Yaaa 😍 sabah bida test yapayım bari bende 2 gün sabredeyim diyordum ama akşamı zor ettim öyle sabırsızlanıyorum
20220908_211247.jpg

Bak seninkinden bile silik sanki her gun tekrarladim sabah koyulascak mi diye, kimyasal olmasindan korkuyodum cunku. Insallah hamilesindir ve saglikla kucagina alirsin. Sabah test yaparsan at buraya valla ben de merak ettim☺

Merhaba:) bende leke ve baş ağrısı olmadı, yorgunluk meme ucu hassasiyeti ve karın ağrısı var adet olacakmış gibi karnım ağrıyor
Anladım yok benim karnım ağrıyor sadece kasığımda dün bikac kez ciz diye batma oldu

Eki Görüntüle 3126875
Bak seninkinden bile silik sanki her gun tekrarladim sabah koyulascak mi diye, kimyasal olmasindan korkuyodum cunku. Insallah hamilesindir ve saglikla kucagina alirsin. Sabah test yaparsan at buraya valla ben de merak ettim☺
Ya vallaha kendimden şüpheye düşüyorum aslında o silik çizgi ilk 10 dakikada çıkmıştı hemen ama kendi kendime ya kuruma çizgisiyse ya şöyleyse ya böyleyse diye diye bir hal oldum. Bence sizin çizginiz daha belli 😅 valla sabah olsun ilk idrarla bi test daha yapayım nasılsa alıştık habire test yapmaya 😂😂

Ya vallaha kendimden şüpheye düşüyorum aslında o silik çizgi ilk 10 dakikada çıkmıştı hemen ama kendi kendime ya kuruma çizgisiyse ya şöyleyse ya böyleyse diye diye bir hal oldum. Bence sizin çizginiz daha belli 😅 valla sabah olsun ilk idrarla bi test daha yapayım nasılsa alıştık habire test yapmaya 😂😂
3 sene boyunca ben belki 100 e yakin test harcamisimdir 😁 cok iyi anliyorum heyecanli da bi yandan ama bu kuruma cizgisi asla degil. Su an bile yapsan hamileysen cikar cizgi yine. Bu testler guvenilir benim degerim 3 küsürken bile cizgi cikti.

Umarım hepinizden güzel haberler alırız yarın.
IMG_20220908_133241.jpg
IMG_20220908_133214.jpg
Kızlar yazıyorum yazıyorum başka başlıklarda kimse cevap vermiyor.Nolur beni de bi yorumlayın.bir süredir meme ucumda hassasiyet var ama sadece uçta bugün adet olmam gerekiyordu teslerim bu şekilde .adet olmaadan bi kaç gün önce başım ağrırdı hep ancak o da olmadı .testlerini bi yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_20220908_133313.jpg
    IMG_20220908_133313.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 126
Umarım hepinizden güzel haberler alırız yarın.Eki Görüntüle 3126890 Eki Görüntüle 3126891 Kızlar yazıyorum yazıyorum başka başlıklarda kimse cevap vermiyor.Nolur beni de bi yorumlayın.bir süredir meme ucumda hassasiyet var ama sadece uçta bugün adet olmam gerekiyordu teslerim bu şekilde .adet olmaadan bi kaç gün önce başım ağrırdı hep ancak o da olmadı .testlerini bi yorumlar mısınız
Canım hemen çıktı mı bu silik çizgiler adetin kaç gün geçti birde hep aynı markanınmı testini yaptın ben hayalet çizgiyi görüyorum valla ama sanırım önemli olan ilk 5-10 dakikada çıkmasıymış hemen

Sadece 5 gün ve 3 gün yazan 10 dakika içinde çıktı. Diğeri 20 dakika bekleyin yazıyomuş.5 dakika bekledim. Sonra işe gittim çıkmadı diye 2 saat sonra geldiğimde pembe çizgi vardı.kuruöa çizgisi olabilir diye ıslatın yazıyodu internette ayırt etmek için .3 damla su damlattım rengi gitmedi. Heyecanla Maya korkuyor insan.çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ♥️

Sadece 5 gün ve 3 gün yazan 10 dakika içinde çıktı. Diğeri 20 dakika bekleyin yazıyomuş.5 dakika bekledim. Sonra işe gittim çıkmadı diye 2 saat sonra geldiğimde pembe çizgi vardı.kuruöa çizgisi olabilir diye ıslatın yazıyodu internette ayırt etmek için .3 damla su damlattım rengi gitmedi. Heyecanla Maya korkuyor insan.çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ♥️
Ya valla benimkide aynı böyle yarın ilk idrarla bir kez daha test yapıcam eğer birazcık bile fark görürsem kan testi vericem bence sabah sizde ilk idrarla bir test yapın ve sonra duruma göre kan testi verin

5. Gün yazan testte dahada gözüküyor bence çizgi inşallah gebelik vardır 🥰

Yarın sabahki ile sonucu paylaşılan sizinle çok teşekkür ederim umarım güzel haberler veririz 🤲

Back