Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Adetime daha sekiz gün var meraktan bi lh testi yaptım bakalım koyulaşma devam edecekmı normalde varla yok arası çizgi çıkıyordu inşallah koyulasırda hamiş olurum

Eklentiler

• image.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 99
Adetime daha sekiz gün var meraktan bi lh testi yaptım bakalım koyulaşma devam edecekmı normalde varla yok arası çizgi çıkıyordu inşallah koyulasırda hamiş olurum
Benimde ovulasyonda pozitifi gördükten sonra 6. Günüm hala ovulasyona devam ediyorum Ne olur Ne Olmaz diye benimde böyle şuanda umarım güzel haberler alırız hepimiz

Ovu testim böyle çıkmış adet olmama yedi gün var yumurtlama çatlama net takip ettim ümitlensem mi acaba

Eklentiler

• image.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 76
Ovu testim böyle çıkmış adet olmama yedi gün var yumurtlama çatlama net takip ettim ümitlensem mi acaba
Canım senin regline kaç gün var suanda ? Baya koyulaşmış seninki bence inşallah vardır Benimkide bugun daha fazla koyulaşmış ama seninki kadar değil inşallah güzel haberler alırız

Eklentiler

• 13418DB6-8EC4-48DA-AD82-97014B273138.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 61
Canım senin regline kaç gün var suanda ? Baya koyulaşmış seninki bence inşallah vardır Benimkide bugun daha fazla koyulaşmış ama seninki kadar değil inşallah güzel haberler alırız
Seninki de koyu Canım benim 10’eylül de olmalıyım inşallahh olmayız

Seninki de koyu Canım benim 10’eylül de olmalıyım inşallahh olmayız
Benim bugun yaptığım bi tık daha silik çıktı. Benimde 8 Eylül ama bazen bir kaç gün gecikiyor inşallah hayırlısı ile gelir bebeklerimiz. Agrın var mı peki senin canım? Ben ovulasyondaki pikten 6 gün sonra regli agrısına benzer ama farkı hissedebileceğim bir agrı hissettim şiddetli, çok fena bel agrım oldu. Sonrasında bir daha o kadar yoğun kasık agrım olmadı ama suan ara ara agrıyor karnım belimde aynı şekilde umarım yerleşme ağrısıdır yaşadığım

Ovülasyon adetime 5 gün kala şuan böyle çıkıyor hamileyken
Merhaba bir çok kişiye sordum aslında ama cevap alamadım, benim bata 4 gün varken böyle çıktı bugun 3 gün var tekrar ovulasyon yaptım bundan bir tık silik çıktı sizde de böyle olup son anda koyulaşma olmuş muydu acaba ?

Eklentiler

• E90EBCC9-B79F-4800-83F6-AC5C939C1E86.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 47
  • A42F990C-3D97-43EE-81B7-45D4C5404AB2.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…