Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Bisey sorucam kizlar ben ikinci bebegim olucak olursa tabi hayirlisi ile bu ay ovulasyon testi kullanarak gunumu buldum 3 gun kaldi bat a ama boyle bacaklarim falan agriyor belim cok fena akintim var beyaz acaba hamilelik belirtisi buntun bunlar agzim kuruyot surekli hani bunlar bende pek olmazdi da

Bu ovulosyon testlerine fazla guvenmeyin ben gecen ay kimyasal gebelik yasadim.. adete 5 gun varken idrar testinde silik sekilde cikarken ovu testinde gozle bile zor gurulecek sekilde silikti normalse gebeyken cok koyu cikmasi lazimdi.. ama bende oyle olmadi ve adetime 2 3 kala. Cogu kez iki cizgi ayni koyulukta cikiyordu adet oluyordum.. yarin adet günüm ve ovu testi yine pozitif ama 6 gun once kan negatifti 2 gun once idrar testi negatifti.. bende hissediyorum zaten adet olucagimi.. demem o ki bu testlere guvenmeyin bence

Bende adet gunumde yaptım gebelik varmış 2 saat sonra eczaneden gebelik testi aldım pozitifti 😊 bence hamilesin
Yaa umarım, inşallah o kadar heyecanlıyım ki sabahı nasıl edicem bilmiyorım 🤲😑
Sizinde belirgindi değil mi t çizgisi, çünkü yumurtlama zamanında bile bu kadar belirgin çıkmadı.
Ama acaba da diyorum tekrar mı yumurtlama oluyo 🙄

canim.edesko kan ver canim bende ovu testi yaptim hemen.koyu cift cizgi cikti eczsneye gittim gebelik aldim ondada cift cizgi koyu cikti ertesi gun kan degerim 1000,0 cikti aradan 48 saat gecti bugunde kan degerim 3544,5 cikti canim
Geçmişten yazdıklarım 04-03-2016 dan 😍

Yaa umarım, inşallah o kadar heyecanlıyım ki sabahı nasıl edicem bilmiyorım 🤲😑
Sizinde belirgindi değil mi t çizgisi, çünkü yumurtlama zamanında bile bu kadar belirgin çıkmadı.
Ama acaba da diyorum tekrar mı yumurtlama oluyo 🙄
Bakın usteki yazılarıma 😊

Ben kine benziyo🤲 umarım bende yarın görürüm tekrar hcgde çift çizgiyi.
Bu arada baya geçmiş zaman maşallah ikiz mi bebekleriniz🤗🤲 darısıda bize inşallah
Evet 3 yaş ikizlerim 😊 rabbim isteyen her kadını anne olmayı nasip etsin inşallah 🙇

X