adet gününüze varsa daha çıkmayabilir hcg testinde ovulasyon da çok daha erken belli oluyorKızlar malesef
Test yaptım hayalet çizgi bile yok
Dündü adet günüm. Ovulasyon testi bu kadar koyu olması tekrar mı yumurtlama olduğunu gösteriyor acaba bilemedimadet gününüze varsa daha çıkmayabilir hcg testinde ovulasyon da çok daha erken belli oluyor
Ovulasyon testi mi gebelik testi miBenimde gunum cuma cok hafif belliydi dun aksam sabah baktim cizgi tam belli ama hic inanasim yok sanki
Yok gebelik testiOvulasyon testi mi gebelik testi mi
Silikte olsa varsa gebelik vardır. Tekrar Ovulasyon testi yaptınız mıYok gebelik testi
Kesinlikle umitlenmelisn. Eger gebelik olmasaydi. Asiri silik cikiyordu. Bu gayet ayni koyulukta. Hatta iddiaya bile girerim hamilesin. Test yapsan kesin cikar. Sonucu yazsana mutlakaKızlar bugün adet günüm Ovulasyon testi böyle çıktı
Sizce ümitlenmelimiyimm
Var gözün aydınYok gebelik testi
Şok resmen pozitif bekliyordumDündü adet günüm. Ovulasyon testi bu kadar koyu olması tekrar mı yumurtlama olduğunu gösteriyor acaba bilemedim
Ya belirtileriniz neydi yazabilir misiniz acababu arada bebeginiz hayirli olsunEki Görüntüle 2559498 bu ovulasyon 1 gün sonrada gebelık yaptım Eki Görüntüle 2559501
Saglıkla kucagına al canımEki Görüntüle 2559498 bu ovulasyon 1 gün sonrada gebelık yaptım Eki Görüntüle 2559501
Ah canım o kadar içten yazmışsın ki öncelikle teşekür ederimKesinlikle umitlenmelisn. Eger gebelik olmasaydi. Asiri silik cikiyordu. Bu gayet ayni koyulukta. Hatta iddiaya bile girerim hamilesin. Test yapsan kesin cikar. Sonucu yazsana mutlaka
Bende hala çıkamadım etkisindenŞok resmen pozitif bekliyordum
Tekrar bi Ovulasyon testi yapsanız keşke nasıl çıkıcak sizde. Adetiniz geçti mi kaçıncı gündesiniz?Yok gebelik testi
Ovulasyonu adetinizn kaçıncı günü yaptınız?Eki Görüntüle 2559498 bu ovulasyon 1 gün sonrada gebelık yaptım Eki Görüntüle 2559501
3 gün gecınce ovulasyon 4.gün gebelık ama gec dollenme olmuş sanırım degerım düşüktü kan verdgmdeOvulasyonu adetinizn kaçıncı günü yaptınız?
Ben adet günümde yaptım sizinkiyle aynı koyuluktaydı, ertesi gün adetimde gecikince idrar testi negatif
Ah ah inşallah daha pazartsı gttım bebegı bıle goremedk doktr kucuk daha dedı haftaya tekrar cagrdı ama inşallah görürüm bebegımı.bide hergun kendıme iğne yapıorum kan pıhtılaşması cıktıSaglıkla kucagına al canım
Tesekkür ederim canımYa belirtileriniz neydi yazabilir misiniz acababu arada bebeginiz hayirli olsun