- 7 Kasım 2019
- 1.367
- 2.847
- 53
- 29
- Konu Sahibi Heavensheart
-
Bence 30 pikmisMerhaba canım , bEn de seninle aynı durumdayım .2 ay başka marka test kullandım labquick hiç tam koyuluk göremedim. Birgebeningünlüğünden sipariş verdim takip ediyorum adetime bir hafta kaldı hala pik yok .
Belki yeni test alman daha iyi olur canım. İnstagramda birgebeningünlüğü sayfası var o testler baya hassas diye biliyorum. İçinde gebelik testide bulunuyor. İstersen ordan sipariş verebilirsin. Hem takibinide Ebru hanım kendi yapıyorEvet 2017-2019 aralik 17 tarihleri arasi icin gecerliymis
26si pik gibi ovulyasyon testini gunde iki kez yaparsaniz daha doğru sonuc alırsınız belki 26si bir kac saat sora gerceklesmis sonrada siliklesiyor zatenSelam arkadaşlar benim reglim sürekli değiştiği için ovulasyon testi aldım. Bazen 25,26,27,28 günde bir regl oluyorum. Geçen ay reglim biter bitmez teste başladım ve 3 gün sonra pik gördüm. Bu ay ama bayadır test yapıyorum ve bana kalsa 26. Aralık pik ti ama testleri aldığım kişi değil dedi. Haftaya salı gibi regl olcam ve testleri aksatmadan her gün yapıyorum. Hatta fotoğraflarını da ekledim anlayan birileri varsa bakarsa sevinirim. Acaba regl ine yakın pik gören arkadaşlar var mı? Veya bu şekilde hamile kalan?
Ben aslinda Azerbaycanliyim. Turkiyede deyilim. Bu sayfada birbirleeine destek olmalari cok hosuma gidiyor diye uye oldum. O sayfadan alamam yurt disi oldugu icin. Yenisini denerim yarin. Sadece bende adetin 14cu gunu 25 mm yumurta var. Doktoe cok iyi bugun yarin catlar dedi. Testi neqativ gorunce bugun caamazsa daha da buyur diye korkdumBelki yeni test alman daha iyi olur canım. İnstagramda birgebeningünlüğü sayfası var o testler baya hassas diye biliyorum. İçinde gebelik testide bulunuyor. İstersen ordan sipariş verebilirsin. Hem takibinide Ebru hanım kendi yapıyor
Oda olabilir. Bir bakalım zaten iki gün değerlendirdim. Olursa olur yoksa bu ay teste devam26si pik gibi ovulyasyon testini gunde iki kez yaparsaniz daha doğru sonuc alırsınız belki 26si bir kac saat sora gerceklesmis sonrada siliklesiyor zaten
Doktor öyle dediyse doğru olabilir testinde zaten tarihi geçmiş.Ben aslinda Azerbaycanliyim. Turkiyede deyilim. Bu sayfada birbirleeine destek olmalari cok hosuma gidiyor diye uye oldum. O sayfadan alamam yurt disi oldugu icin. Yenisini denerim yarin. Sadece bende adetin 14cu gunu 25 mm yumurta var. Doktoe cok iyi bugun yarin catlar dedi. Testi neqativ gorunce bugun caamazsa daha da buyur diye korkdum
Mende AzərbaycanlıyamBen aslinda Azerbaycanliyim. Turkiyede deyilim. Bu sayfada birbirleeine destek olmalari cok hosuma gidiyor diye uye oldum. O sayfadan alamam yurt disi oldugu icin. Yenisini denerim yarin. Sadece bende adetin 14cu gunu 25 mm yumurta var. Doktoe cok iyi bugun yarin catlar dedi. Testi neqativ gorunce bugun caamazsa daha da buyur diye korkdum
Cox sevindim ❤Mende Azərbaycanlıyam
Hardansiz?neçə ildi evlisizCox sevindim ❤
Ben de öyle düşündüm değerlendirdim ama ebru hanım değil dedi. hem bakıyorum milletin testi kopkoyu benim öyle olmadı hiç.Bence 30 pikmis
1 saat öncesinde sıvı alımı kesiliyor.sıvı alımını bırakıp kaç saat bekliyorsunuz test yapmak icin
3 4 saat sıvı alımını kesiyorum . 3 4 saat tuvalete de gitmiyorum. İlk ay 1 saat kestim ondandır diye iki aydır zorlanmama rağmen 3 4 saat bekliyorum.sıvı alımını bırakıp kaç saat bekliyorsunuz test yapmak icin
1 saat değil , en az 3 saat bekle hiç sıvı almadan, hiç wc gitme, o şekilde yap, 1 saat çok az1 saat öncesinde sıvı alımı kesiliyor.
minik bi yumurta vardı, yumurtlama olacak gibi değildi çok kucuktuyumurtlama olmuyor mu acaba, bazı aylar olmuyormuş ya, benim geçen ay testim pik yaptı mesela , aynı gün doktora gittim minicik bi yumurtlama vardı. testlere artık güvenemiyorum o yüzden, eğer pik yakalamaya adet olursan 2.gün bi hormon tahlili yaptir cnm
Ama test pik gösterdi öyle mi? Sanırım en iyisi doktor takibi.minik bi yumurta vardı, yumurtlama olacak gibi değildi çok kucuktu
aynen test pik ti, hatta foto atayım. o yüzden geçen ay deneme olmadı. adet olunca hormon tahlili yapıldı herşey normal bir tek tsh düşük cikti, şimdi klomen başladımAma test pik gösterdi öyle mi? Sanırım en iyisi doktor takibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?