Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım , bEn de seninle aynı durumdayım .2 ay başka marka test kullandım labquick hiç tam koyuluk göremedim. Birgebeningünlüğünden sipariş verdim takip ediyorum adetime bir hafta kaldı hala pik yok .
Bence 30 pikmis

Evet 2017-2019 aralik 17 tarihleri arasi icin gecerliymis
Belki yeni test alman daha iyi olur canım. İnstagramda birgebeningünlüğü sayfası var o testler baya hassas diye biliyorum. İçinde gebelik testide bulunuyor. İstersen ordan sipariş verebilirsin. Hem takibinide Ebru hanım kendi yapıyor

26si pik gibi ovulyasyon testini gunde iki kez yaparsaniz daha doğru sonuc alırsınız belki 26si bir kac saat sora gerceklesmis sonrada siliklesiyor zaten

Ben aslinda Azerbaycanliyim. Turkiyede deyilim. Bu sayfada birbirleeine destek olmalari cok hosuma gidiyor diye uye oldum. O sayfadan alamam yurt disi oldugu icin. Yenisini denerim yarin. Sadece bende adetin 14cu gunu 25 mm yumurta var. Doktoe cok iyi bugun yarin catlar dedi. Testi neqativ gorunce bugun caamazsa daha da buyur diye korkdum

Doktor öyle dediyse doğru olabilir testinde zaten tarihi geçmiş.

Mende Azərbaycanlıyam

sıvı alımını bırakıp kaç saat bekliyorsunuz test yapmak icin

yumurtlama olmuyor mu acaba, bazı aylar olmuyormuş ya, benim geçen ay testim pik yaptı mesela , aynı gün doktora gittim minicik bi yumurtlama vardı. testlere artık güvenemiyorum o yüzden, eğer pik yakalamaya adet olursan 2.gün bi hormon tahlili yaptir cnm

minik bi yumurta vardı, yumurtlama olacak gibi değildi çok kucuktu

Ama test pik gösterdi öyle mi? Sanırım en iyisi doktor takibi.
aynen test pik ti, hatta foto atayım. o yüzden geçen ay deneme olmadı. adet olunca hormon tahlili yapıldı herşey normal bir tek tsh düşük cikti, şimdi klomen başladım

Kızlar merhaba bende ovulasyonla kaldığımı düşünüyorum hani hep derler adetinin 15. Gunu yumurtlama günü die asla inanmayın bende aldım kullandım seninki 30 veya 1i birde çok özür dileyerek söylüyorum adet bitti temizlendik yumurtlama günümüzde akıntınız burnunuza kötü kötü kokar o gün benim yumurtlama günümdü belki sizde farklı olabilir birde testi hergün aynı saatte yapın ama sabah ilk idrarınızla degil hergün oglen 2 de yapın ben öyle yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…