EvetPco yu nasıl öğrendin alttan muayene ile mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetPco yu nasıl öğrendin alttan muayene ile mi
Laboquick kullanıyorum bende aynı zamanda innovita da kullandım 3 damla oluyor fazla yapınca test kayıyor ama dediğin testi kullanmadım hiçBen bu testleri bir gebenin günlüğü sayfasından aldım 6 damla demişti o yüzden 6 damla ile yaptım
Yumurtlama görünmüyor pik olması için test çizgisiyle aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekiyorOvulasyon testi yaptım adetim düzensiz pcos var yumurtlama var mı catlama oldu mu anlamadım ertesi gün yaptıgımda silikleşmişti
Yumurtlama olmamış henüzOvulasyon testi yaptım adetim düzensiz pcos var yumurtlama var mı catlama oldu mu anlamadım ertesi gün yaptıgımda silikleşmişti
Merhaba hanımlar , 2 aydır ovülasyon testi yapıyorum ilk defa bu kadar koyuluk yakalıyorum reglimin başlangıcından 21. Gün bugün anlyamadım pik mi sizce ? Testlerin bir laboquick diğeri innovita
merMerhaba hanımlar , 2 aydır ovülasyon testi yapıyorum ilk defa bu kadar koyuluk yakalıyorum reglimin başlangıcından 21. Gün bugün anlyamadım pik mi sizce ? Testlerin bir laboquick diğeri innovita
Merhaba 21. Gün dediniz daha önceki aylarda da yine bu kadar geç mi gördünüz pik olayını bende şu an 16. Günümdeym hala silik şekilde merak ettimMerhaba hanımlar , 2 aydır ovülasyon testi yapıyorum ilk defa bu kadar koyuluk yakalıyorum reglimin başlangıcından 21. Gün bugün anlyamadım pik mi sizce ? Testlerin bir laboquick diğeri innovita
Ben 2 ay boyunca yaptım ilk ayda hiç pik yakalayamadım her gün yapmamaa rağmen 2. Ayda 21. Günde yakaladımMerhaba 21. Gün dediniz daha önceki aylarda da yine bu kadar geç mi gördünüz pik olayını bende şu an 16. Günümdeym hala silik şekilde merak ettim
Acaba siz adete yakınmı yumurtluyorsunuz varsa görsel ekleyebilir misiniz bakalım yada bu ay düzenli değerlendirme yaptıysan adet bittiktsen sonra 2 günde bir beraberlık yaşadıysan belkide tuttu şuan ki çift çizgi hamilelik olabilir inşallah da öyledir :)Ben 2 ay boyunca yaptım ilk ayda hiç pik yakalayamadım her gün yapmamaa rağmen 2. Ayda 21. Günde yakaladım
Sanırım hamileyim adetim gecikti testim pozitif gibi ama kan vermeedim henüz ilk ikisi hamilelik sonda ki ovülasyon testimAcaba siz adete yakınmı yumurtluyorsunuz varsa görsel ekleyebilir misiniz bakalım yada bu ay düzenli değerlendirme yaptıysan adet bittiktsen sonra 2 günde bir beraberlık yaşadıysan belkide tuttu şuan ki çift çizgi hamilelik olabilir inşallah da öyledir :)
Siz yeni mi başladınız ovülasyon takibine pekiAcaba siz adete yakınmı yumurtluyorsunuz varsa görsel ekleyebilir misiniz bakalım yada bu ay düzenli değerlendirme yaptıysan adet bittiktsen sonra 2 günde bir beraberlık yaşadıysan belkide tuttu şuan ki çift çizgi hamilelik olabilir inşallah da öyledir :)
Kaç gün gecikti bence hamilesin çok sevindimSanırım hamileyim adetim gecikti testim pozitif gibi ama kan vermeedim henüz ilk ikisi hamilelik sonda ki ovülasyon testim
Hayır canım adetim bitti iki günde bir değerlendirme yaptım uygulama da yumurtlama günü yazıyordu merak ettim test yaptım dün ve bugün koyu çıktı testte :)Siz yeni mi başladınız ovülasyon takibine peki
Ayyy inşallahKaç gün gecikti bence hamilesin çok sevindimve değerlendirmeleri nasl yaptınız kaç aydır deniyorsunuz inşallah hamişsşndir canım benim
![]()
Zaten doktorlarda iki günde bir öneriyor canım o zaman tutuyormuş ovülasyonu da önermiyolar ama bi meraktan yapıyoruzHayır canım adetim bitti iki günde bir değerlendirme yaptım uygulama da yumurtlama günü yazıyordu merak ettim test yaptım dün ve bugün koyu çıktı testte :)
O zaman kesin hamilesin valla çok sevindim darısı bize inşallah bekleyen herkese :) gün aşırı derken adet bittikten sonra hergün mü ben öyle yapamadım ya bir gün boş bıraktım bir gün değerlendirme yaptım inşallah tutarAyyy inşallah2 gün gecikti henüz ama ben dayanamadım test yaptım
aslında biz zaten gün aşırı deniyorduk ama ovülasyon pik yapınca 3-4 gün her gün ılacak şekilde birliktelik yaşadık, 2 aydır deniyoruz canım
Pik gördüğüm geceden itibaren silikleşene kadar her gece yaptıkta , pik görene kadar bi gün yaptık bi gün yapmadık. Ama bir gün yapıp bir gün yapmasan her türlü oluyor zaten çünkü spermler 48 saate kadar canlı kalıyor tutacaksa tutuyor aslında ben bazı sayfalarda pikten sonra her gün yapın diye okudum ondan öyle yaptım aslındaO zaman kesin hamilesin valla çok sevindim darısı bize inşallah bekleyen herkese :) gün aşırı derken adet bittikten sonra hergün mü ben öyle yapamadım ya bir gün boş bıraktım bir gün değerlendirme yaptım inşallah tutar
Adetin ne zaman olacak peki ayy inşallah tutmuştur seninki de canım Allah isteyen herkese versin inşallahO zaman kesin hamilesin valla çok sevindim darısı bize inşallah bekleyen herkese :) gün aşırı derken adet bittikten sonra hergün mü ben öyle yapamadım ya bir gün boş bıraktım bir gün değerlendirme yaptım inşallah tutar
Ne iyi yapmışsın bak tuttu çok şükür allah daha fazla aratmadan :) ben adet bitti birer gün ara ile yaptım inşallah birine denk gelmiştir artık :)Pik gördüğüm geceden itibaren silikleşene kadar her gece yaptıkta , pik görene kadar bi gün yaptık bi gün yapmadık. Ama bir gün yapıp bir gün yapmasan her türlü oluyor zaten çünkü spermler 48 saate kadar canlı kalıyor tutacaksa tutuyor aslında ben bazı sayfalarda pikten sonra her gün yapın diye okudum ondan öyle yaptım aslında
Amin canım inşallahAdetin ne zaman olacak peki ayy inşallah tutmuştur seninki de canım Allah isteyen herkese versin inşallah