Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet baya baya piK olmuş. Pcos var mı sizde? Ben de gideyim adetin 2.günü en iyisi . Daha önce gittim doktor hiç istemedi hormon tahlili falan.
yok yok pcos falan hiç bişey yok, bizde çok şaşırdık hatta. doktor testlere güvenme falan dedi. şimdi doktor kontrolünde yumurta takibi yapıyoruz, sende adet olduğunda git bence

Gündüz daha garanti diyorlar ama ben öğretmenim sıvı alımını asla kesemiyorum okuldayken ben de 30 ,31,01 ı değerlendirdim her ihtimale karşı .

Gündüz daha garanti diyorlar ama ben öğretmenim sıvı alımını asla kesemiyorum okuldayken ben de 30 ,31,01 ı değerlendirdim her ihtimale karşı .
Aynen canım dene ne olur ne olmaz oglen arasına getir hemen lavaboda yaparsın allah gönlüne verir inşallah

1 saat değil , en az 3 saat bekle hiç sıvı almadan, hiç wc gitme, o şekilde yap, 1 saat çok az
Benim yaptığım test için sayfanın sahibi 1 saat yeterli diyor bazısı hatta 2-3 saat bekletiyor diye gerek yok dedi. Bu arada bende tüm tahlillerimi yaptırdım değerlerim normal çıktı. Ama bu ay bir dengesizlik oldu hala pik göremedim

Bende de aynı testlerden var bende ona benzer başka bi bayandan aldım. minimum iki saat bekle demişti, ben 3 bekliyorum yanılmamak icin, devam et testlerine inşallah pik yakalarsın, bu ay olmasa bile adet sonrası yine takibe devam et. yumurtlama her ay olmuyormuş cunku

1 Aralık pik 15 aralıkta en geç adet olursun olmazsan bil ki hamilesin

İnşallah. Evet öyle diyorlar her ay olmuyor diye bakalım hayırlısı

Arkadaşlar adetime yaklaşık 6 gün kala falan kan testi yaptırdım beta hcg 0.21 çıktı anlamını bilen var mı?

Kizlar selam adete 2 gun var ovulasyon testi bole gebelik testi negatif. Adete 5 6 gun oncedem yaptigim ovulasyon testlerinde bazilari acik bazilaro daha da acik cikiyodu bu ladar koyu ilk defa cikti ama dedigim gbi degiskenlil gosterdigi ve evdeki gebelik testide negatif ciktigi icin umudum yok ama bi yandanda alerjim var ilac icmeye icim el vermiyo nedersiniz bu konuda

Eklentiler

• 20200210_110358.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…