Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yok yok pcos falan hiç bişey yok, bizde çok şaşırdık hatta. doktor testlere güvenme falan dedi. şimdi doktor kontrolünde yumurta takibi yapıyoruz, sende adet olduğunda git bence
Kızlar merhaba bende ovulasyonla kaldığımı düşünüyorum hani hep derler adetinin 15. Gunu yumurtlama günü die asla inanmayın bende aldım kullandım seninki 30 veya 1i birde çok özür dileyerek söylüyorum adet bitti temizlendik yumurtlama günümüzde akıntınız burnunuza kötü kötü kokar o gün benim yumurtlama günümdü belki sizde farklı olabilir birde testi hergün aynı saatte yapın ama sabah ilk idrarınızla degil hergün oglen 2 de yapın ben öyle yapmıştım
Benim yaptığım test için sayfanın sahibi 1 saat yeterli diyor bazısı hatta 2-3 saat bekletiyor diye gerek yok dedi. Bu arada bende tüm tahlillerimi yaptırdım değerlerim normal çıktı. Ama bu ay bir dengesizlik oldu hala pik göremedim
Benim yaptığım test için sayfanın sahibi 1 saat yeterli diyor bazısı hatta 2-3 saat bekletiyor diye gerek yok dedi. Bu arada bende tüm tahlillerimi yaptırdım değerlerim normal çıktı. Ama bu ay bir dengesizlik oldu hala pik göremedim
Bende de aynı testlerden var bende ona benzer başka bi bayandan aldım. minimum iki saat bekle demişti, ben 3 bekliyorum yanılmamak icin, devam et testlerine inşallah pik yakalarsın, bu ay olmasa bile adet sonrası yine takibe devam et. yumurtlama her ay olmuyormuş cunku
Bende de aynı testlerden var bende ona benzer başka bi bayandan aldım. minimum iki saat bekle demişti, ben 3 bekliyorum yanılmamak icin, devam et testlerine inşallah pik yakalarsın, bu ay olmasa bile adet sonrası yine takibe devam et. yumurtlama her ay olmuyormuş cunku
Kizlar selam adete 2 gun var ovulasyon testi bole gebelik testi negatif. Adete 5 6 gun oncedem yaptigim ovulasyon testlerinde bazilari acik bazilaro daha da acik cikiyodu bu ladar koyu ilk defa cikti ama dedigim gbi degiskenlil gosterdigi ve evdeki gebelik testide negatif ciktigi icin umudum yok ama bi yandanda alerjim var ilac icmeye icim el vermiyo nedersiniz bu konuda