Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Heavensheart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
73
47
38
35
Selam arkadaşlar benim reglim sürekli değiştiği için ovulasyon testi aldım. Bazen 25,26,27,28 günde bir regl oluyorum. Geçen ay reglim biter bitmez teste başladım ve 3 gün sonra pik gördüm. Bu ay ama bayadır test yapıyorum ve bana kalsa 26. Aralık pik ti ama testleri aldığım kişi değil dedi. Haftaya salı gibi regl olcam ve testleri aksatmadan her gün yapıyorum. Hatta fotoğraflarını da ekledim anlayan birileri varsa bakarsa sevinirim. Acaba regl ine yakın pik gören arkadaşlar var mı? Veya bu şekilde hamile kalan?

Eklentiler

• 6EA707C1-A12C-46F5-B6A5-347CB6381A32.jpeg
    104,8 KB · Görüntüleme: 109
  • C0C717E3-3002-4C5E-882E-B2D7CAE606A2.jpeg
    120,7 KB · Görüntüleme: 106
1 aralıkta baya koyu neden öyle söyledi ki aldığın kişi hangi siteden aldın

Cok fazla koyulasmamis bende kullaniyorum pik baya koyu oluyor sonra.siliklesmeye basliyor siliklesmeye basladiktan sonra yapmıyorum ama brn duzenli adet oluyorum sizin 26 si pik gibi degerlendirdinizmi 4 günü

1 Aralık pik ti zaten. Sadece o zaman tam değerlendiremedik. Ama 26 Aralık ta öyle sandım değil dedi. İnstagram da Birgebeningünlüğü sayfası var ordan aldım testi
Bildiğim kadarıyla ayda bir kez yumurtlama oluyor kadınlarda ama 26 aralıkta koyuluk yok bende birgebenin günlüğünü takip ediyorum pahalı geldiği için butcem yetmiyor

1 Aralık pik ti zaten. Sadece o zaman tam değerlendiremedik. Ama 26 Aralık ta öyle sandım değil dedi. İnstagram da Birgebeningünlüğü sayfası var ordan aldım testi
Bende ordan aldim fazla koyulaşma olmadigi icin pik degil demiştir ocak ayında yumurtlama olmamiski daha. youtube videolarini izledinizmi o bayanin

Cok fazla koyulasmamis bende kullaniyorum pik baya koyu oluyor sonra.siliklesmeye basliyor siliklesmeye basladiktan sonra yapmıyorum ama brn duzenli adet oluyorum sizin 26 si pik gibi degerlendirdinizmi 4 günü
Açıkcası pik değil diyince 26 ve 27 Aralık değerlendirdik sadece. 4 gün denemedik.

Bende ordan aldim fazla koyulaşma olmadigi icin pik degil demiştir ocak ayında yumurtlama olmamiski daha. youtube videolarini izledinizmi o bayanin
. İzlemiştim aslında bu ikinci denememiz ve bir türlü pik görmeyince acaba reglime yakın pik olur mu diye merak ettim.

O zaman teste devam edip görcem artık:) siz hangi testi kullanıyorsunuz

Bazı aylar yumurtlama olmaz canım. Hiç bir sorun olmasa dahi. Ayrıca senin düşündüğün gibi regline 1-2 gün kala yumurtlama görenlerde var. 26 aralıkta bi koyulaşma var evet ama yumurtlama değil.

Bazı aylar yumurtlama olmaz canım. Hiç bir sorun olmasa dahi. Ayrıca senin düşündüğün gibi regline 1-2 gün kala yumurtlama görenlerde var. 26 aralıkta bi koyulaşma var evet ama yumurtlama değil.
Teste devam o zaman:) bakalım çok teşekkürler yinede

Merhaba canım , bEn de seninle aynı durumdayım .2 ay başka marka test kullandım labquick hiç tam koyuluk göremedim. Birgebeningünlüğünden sipariş verdim takip ediyorum adetime bir hafta kaldı hala pik yok .

Eklentiler

• 15784974275284669414637219702522.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba canım , bEn de seninle aynı durumdayım .2 ay başka marka test kullandım labquick hiç tam koyuluk göremedim. Birgebeningünlüğünden sipariş verdim takip ediyorum adetime bir hafta kaldı hala pik yok .
Merhaba canım demek ki tek değilmişim. Neden acaba böyle oldu diye panik yaptım ama Ebru hanım devam et dedi kesin sanada öyle demiştir. Bakalım ne zaman pik olcak. Burdan birbirimize haber verelim

Merhaba canım demek ki tek değilmişim. Neden acaba böyle oldu diye panik yaptım ama Ebru hanım devam et dedi kesin sanada öyle demiştir. Bakalım ne zaman pik olcak. Burdan birbirimize haber verelim
Evet dün gece attım yine resim devam kuzum demiş olur canım buradan haberleşelim inşallah görürüz.
valla benim bu durum aşırı moralimi bozuyor. Ben de en koyu olan günleri değerlendirdim ama pik değil diyor. Şunu merak ediyorum o tam koyuluk olmadan hamile kalan oldu mu acaba? Siz mesela geçen ay görmüşsünüz. Ama ben diğer testlerde de c kadar koyu ya da daha koyu görmedim .

Benim açıkcası testi ikinci denemem. Bu konularda çok iyi olduğumu söylemem geçen ay mesela 1 aralık ve 2 aralık değerlendirdik ama tutmadı. Bu ay bari 4 gün değerlendirelim dedik ama bu ayada hala pik yok. Sinir bozucu birşey haklısın ama regl olmadan bir kaç gün önce bile pik gören oluyorsa bakalım inşallah bizde görürüz yada bu ay yumurtlamamız adetten sonra olcak.

Ben de test yaptim ilk defa. 14 cu gunumdeyim. Ultrasonda 25 mm yumurta var. Doktor bugu yarin catlar dedi. Testde T cizgisi C kadar koyu deyildi. Shimdi bakiyorumda testin tarihi 1 ay once bitmis. Acaba o yuzdenmi boyle oldu. Yorumlarsaniz sevinirim

Eklentiler

• IMG-20200108-WA0077.jpeg
    110 KB · Görüntüleme: 58
Testlerinde bir kullanım tarihi oluyor belkide bozuktur dediğiniz gibi. Diğer arkadaşlarda bir baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…