ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler yardım edin lutfennn

10 gün kala kan testi ile bile hamilelik öğrenemezsiniz.
Ben ovulasyon testi ile öğrendim ama regle bir gün kalmıştı.

Yaaaa gerçekten miiii,ben hala yapıyorum ovulasyon testini hala koyu çünkü
Adetim gecikmedi ama 5 gün kaldı heyecanla kanı bekliyorum

Belirtileriniz de bi artış oldu mu ??
Büyük ihtimal aynı zamanlarda adet olucaz
Bende onu işe takip ettim değerlendirdim

Belirtileriniz de bi artış oldu mu ??
Büyük ihtimal aynı zamanlarda adet olucaz
Bende onu işe takip ettim değerlendirdim
Benim hala kasık batmalrindan ve ayak üşümesinden başka belirtim yok nedense ayaklarım hiç ısınmıyor ovulasyonAda devam ediyorum bana göre hala koyu ama burdaa yazılanlara göre pik değilmiş pozitif sayılmaz diyolar ama yumurtlama olmadiigi gunlerlerdeki gibi silikte degil çünkü yumurtlaman önce baya silikti testlerin vallahi bilmiyorumki ya inşallah rabbim tüm isteyenlerin gönlüne göre versin buda dün yaptığım test mesela

Eklentiler

• IMG_20210203_164103.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 83
Ya bende merak ediyorum geç yumurtlama oldu bu ay 23. Gun pik gördüm değerlendirdim bat 2 şubattı ama pike göre 8 şubatta gelir eğer hamile değilsem. Şimdi test yapsam belli olur mu ki. Şuan aşırı duygusalım midem ara ara sabahları bulanıyor gğslerimde batma var sol kasıgım da ağrı batma var. Ama 2 aydır her belirtiyi yaşadım gecikmeden aynı gün geldi kırmızılar.. Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Geçen ay bende ov testi yaptım beklerken 2. Çizgi hayalet gibiydi yok bu ay da bebek dedim ama senin gibi çıksaydı umutlanırdım. Bana da koyu geldi var gibi sanki

Benim ovulasyondan sonra bir iki gün silik çıktı onadan sonra hep köyü çıkmaya başladı benimde kafam çok karıştı çokta umutlanmak istemiyorum eğer kaptirirsam çok üzülürüm çünkü bence elinizde varsa sizde bı ovulayon testi yapın bakalım sizde nasıl çıkacak eğer pozitif gibiyse gebelik testi yaparsınız

Bende siz gibi hayal kırıklığı olur diye yapmıyorum. Geçen ay öyle çıkınca bende karalar bağladım resmen kendimi ağlarken buldum. Evimde değilim biraz da bu durumu çok düşünmemek için ailemin yanına geldim testler evde. Gidince yaparım duramam. Karnım çok ağrıyor eyvah geldi kesin derken o günde gelmemiş oluyor bata göre 2 gündür gelmedi umarım gelmez hayırlsı ise... bence vardır bak hep koyu çıkmış normal değil çatladıktan sonra siliniyor çünkü

Valla bu benim 4. Senem 2 düşüğüm oldu bu süreç içinde o kadar çok yiprandimki ama her ay bir umut diyip devam ediyorum hakkımızda hayırlısı inşallah ikimizde bu ay kırmızılar gelmez ve inşallah hamileyizdir rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin vallahi zor bu işler ben çok hayal kırıklığı yaşadım bazen okadar kafaya takiyodumki stresten adetim gecikiyodu şimdi gebelik testinde ki 2. Çizgiyi bile görsem inanamam galiba :) icimde bı tuhaf nedense kıpır kıpır sanki inşallah ya rabbim hayırlısını versin ikimizede

Amin canım inşallah. Allah en kısa zamanda nasip etsin. Çok zor tabi bende ağustosta 4 aylık düşük yaptım içim hala ona yanıyor. Aynı anda babam vefat etti birde. Ama senin yaşadıkların daha zor tekrar yaşatmasın rabbim onun hazinesinde çok var. Vardır vardır içine doğmuş o zaman

Basın sogolsun canım rabbim geride kalanlara ömür versin evet bebek kaybetmenin acısını iyi bilirim ben 2. Bebeğimin kalbini dinlemiştim 1 gün öncesinde telefonu kaydetmiştim ertesi gün bebeğim yerleştiği yerden ayrıldı ve kalbi durdu kürtajdan sonra kendime geldiğimde yatakta oturup hüngür hüngür bağıra bağıra ağladım içimdeki boslugu hazmedemiyordum sonra bı kadın geldi yanıma dediki neden yüzünü bile görmediğin bir et parçası için ağlıyorsun ya beklesydin 9 ay sonra ölü dogsaydi benim 4 bebeğim oldu hepside doğumdan sonra öldü dedi inanamadim o kadar üzüldüm ki o an kendimden utandım yinede malesef düşük yaşamak çok acı bir olay rabbim sabır versin sanada yaşayan kherkesede bu arada ağzından bal damlıyor inşallah ya her ikimiz içinde inşallah vardır uzun oldu biraz dimi hakkını helal et

Ne demek canım uzun olsun bende çok etkilendim o kadının yaşadıklarına.. sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin rabbim. Önemli olan o.

canım ben normal kaset testte 6 gün kala öğrendim sadece göğüs hassasiyeti ve değişik daha önce yaşamadığım bir akıntı vardı belirti olarak. varsa illaki çıkar. tahmini yumurtlamamdan 10-12 gün sonra öğrendim yumurtlama tarihleri arasında sadece 2 gün değerlendirmiştik 4 5 gün arayla. geçen ay erken gebelik testi silikti ama normal kaset testlerde çıkmadı regl oldum üstüne görme mi diye regl sonrası da yapmıştım negatifti. demem o ki yoksa zaten üzülüyoruz er ya da geç. ovülasyon testi ile umutlanacağına ihtimaller üzerine normal test yap 2 3 günde bir inşallah isteyen herkes bir an önce kavuşur bebişine

İyi de herkeste illa pik olmak zorunda değil ki
Koyu çizgide olsa yumurtlama oluyo sonra silikleşmesi lazım ama önemli olan o
İnşallah bebeğimiz vardır

Amin inşallah canım bakalım eve geçince gelmemiş olursa yaparım. Çok teşekkürler ❤

Gebelik testi yaptınız mı durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…